William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen

Lagt på d. 23/09-21Reiner Fuellmich, advokaten der har sat sig for at sagsøge verdens ledere for covid-19 vaccineoverbrebet (se Anerkendt advokat lægger sag mod verden.), gav d. 19-11-2020 en opfordring til handling:

Opfordring til handling - hvem ved noget? Den fysiske produktion af vaccineglas har normalt en længere leveringstid. Vi undrer os hvordan det kan være, at mRNA, lipider osv. kunne være tilgængelige i mængder af millioner, kun få måneder efter at vaccinerne blev udviklet. Var der forudgående viden? Enhver, der har konkrete beviser på at der af producenterne blev anmodet om store mængder af containere, ingredienser og emballage af vaccinerne allerede i 2020, bedes kontakte Corona Investigative Committee: kontakt@corona-ausschuss.de eller anonymt via vores whistleblower-system https://corona-ausschuss.de/hinweisgeber/. Mange tak for din hjælp!1

Det kan lyde som om Fuellmich er faldet for teorier om konspiration, men er det mon så langt ude? En bog fra 1991, skrevet af Milton William Cooper kaldt "Behold a Pale Horse" fortæller noget der får det til at løbe koldt ned af ryggen.

Kort om Cooper:
Cooper avancerede igennem sin karriere i USA's militær, til at blive opdateret med adgang til tophemmelig, Q-sensitiv opdelt information, med adgang der er autoriseret til et strengt need-to-know grundlag. Med andre ord var Cooper langt inde, der hvor hemmelige beslutninger tages, hvor styring og kontrol af verden forgår. At han har fortalt hvad han lærte, kostede ham livet d. 11 november 2011.

Han havde et radioprogram, "Hour of the Time Radio", hvor han d. 28. juni, 2001 fortalte følgende: 

"Jeg fortæller dig, at du skal være forberedt på et større angreb! Men det vil ikke være Osama bin Laden. Det vil være dem, der står bag New World Order... Uanset, hvad der kommer til at ske, vil de skyde skylden på Osama bin Laden, DU SKAL IKKE TRO PÅ DET!'"


3 måneder senere, blev World Trade Center kollideret med fly og styrtede til grunden, og Osama bin Laden fik skylden - alt præcist som Cooper havde information om.

Tilbage til Fuellmich's mistanke.

Efter Anden verdenskrig voksede menneskeheden med en hastighed der fik eliten til at se på os som fjender af kloden. Fra 1957 til 1990 blev verdensbefolkningen fordoblet og de mente at civilisationen ville kollapse kort efter år 2000, hvis ikke forøgelsen blev stoppet, hvilket Cooper fortæller var resultatet fra et studie i 1957. 

Han fortæller:

"For at nedsætte fødselsraten blev flere programmer sat i gang. Den første var udviklingen af positive præventionsmetoder ved hjælp af mekaniske (pessar og kondom), kemiske (skum- og p-piller) og medicinske (sterilisering, abort og hysterektomi) procedurer. Disse blev udviklet og implementeret. Kvindernes Befrielsesbevægelse blev startet med kravet om gratis aborter, idet man brugte "pro choice" som sit kampråb. Der blev opfordret til homoseksualitet, og Gay Liberation bevægelsen blev født. Homoseksuelle får ikke børn. Nul befolkningstilvækst blev et varmt emne ved cocktailfester. Individuel frihed, "øjeblikkets hede", religion og de gamle blå love saboterede disse bestræbelser, og mens nul befolkningstilvækst blev en realitet i nogle områder, forøgedes befolkningen hurtigt i andre."2

Det har længe været kendt, at eliten's ti bud, hvor det første indeholder opfordringen til at bevare "menneskeheden under 500.000.000 i evig balance med naturen", i 1980 blev hugget i sten og opsat i Elbert County, Georgia, i USA.

Cooper fortæller videre:

"Det eneste alternativ, der var tilbage til verdens herskende elite, var at øge dødeligheden. Dette var en vanskelig ting at gøre, da ingen ønskede at plukke folk ud af en mængde og stille dem op for henrettelse. De nød heller ikke de mulige konsekvenser ved en rasende offentlighed, når de opdage, at de systematisk blev myrdet. Selvfølgelig blev en meget kort, men meget dødelig global krig ved hjælp af atomvåben på udvalgte befolkningskoncentrationer overvejet, og for at sige sandheden, blev den ikke udelukket. Det faktum, at en sådan befolkningskontrol overhovedet blev overvejet, bekræftede den værste frygt for dem, der havde deltaget i undersøgelsen fra 1957. Krig blev sat på lavt blus for at simre, men kan blive en realitet. I mellemtiden skulle der gøres noget andet, der ville fritage beslutningstagerne for skyld og lægge skylden på dem, der ikke levede rene liv. Noget der kunne bebrejdes Moder Natur. Det, der var nødvendigt, var bubonic pesten eller en anden frygtelig, men naturlig sygdom. Svaret kom fra Rom."2

Nu er vi ved det, denne nyhed egentlig handler om. Det vi har set med Corona er, at mens overlevelsesraten verden over er mere end 99% i alle aldersgrupper, så har statistikmanipulation og tæt mediedækning med skrækbilleder, både falske og sande, indgydt så skræk i befolkningen at størstedelen af verdens befolkning fik alt for travlt med at tage første og bedste vaccine der blev mulig.

Denne vaccine har vi nu lært, programmerer de vaccineredes celler til at producere et protein der er biologisk aktivt og har en stor indvirkning på kroppen, ikke mindst kroppens immunforsvar der undertrykkes eller forårsager autoimmune sygdomme, hvor det angriber kroppens egne celler, hvilket er direkte dødeligt. Uden at gå mere ind i det, vil jeg citere hvad Cooper igennem sit virke med tophemmelige informationer fik at vide:

"Flere tophemmelige anbefalinger blev fremsat af Dr. Aurelio Peccei fra Romklubben. Han gik ind for, at der blev indført en pest, der ville have samme effekt som historiens berømte sorte død. Den vigtigste anbefaling var at udvikle en mikrobe, som ville angribe det autoimmune system og dermed gøre udviklingen af en vaccine umulig.

Ordren blev givet til at udvikle mikroben og til at udvikle en profylaktisk og en kur. Mikroben ville blive brugt mod den generelle befolkning og ville blive indført med vaccine. Den profylaktiske skulle bruges af regerende elite. Kuren vil blive givet til de overlevende, når det bliver besluttet, at nok mennesker er døde. Kuren vil blive annonceret som nyudviklet, når den faktisk har eksisteret fra begyndelsen. Denne plan er en del af Global 2000."2

Cooper fortæller at en mikrobe (vi kalder det et spike protein) ville blive udviklet, som skal føres ind i befolkningen via en vaccine, og det er præcis det, vi ser. Når det besluttes at nok mennesker er døde, så kommer der en foregiven ny kur, som de for længesiden har forberedt, som kan stoppe dødeligheden forårsaget af vaccinen.

Det er ikke idiotisk når Fuellmich, som citeret i begyndelsen, har færden af noget råddent! Det er tydeligt for enhver der har lyttet til sine medmennesker, om det er forskere, læger eller andet, som har satset ry og renomme for at forhindre os i at tag denne syge vaccine, at der de sidste snart to år er foregået noget alarmerende fordækt.

Det er ikke - eller burde ikke være - en overraskelse for os der er kristne og har læst Guds Ord. Han har i Ordet afsløret at eliten søger at ihjelslå millioner og stræber efter at overtage kontrollen af verden, vores friheder, vores helbred, land, vand og jord - intet er for stort og intet er for småt!

1 "Telegram: Contact @ReinerFuellmichEnglish", Telegram Messenger d. 19-11-2020
2 "Behold A Pale Horse" af Milton William Cooper, side 166-167.


Debat: William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Konspiration [52]; Medicinalfirmaer [12]; Sygdom [60]; Vaccine [84]; Verdensordnen [156];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]