Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner

Lagt på d. 29/08-21På trods af elitens desperate forsøg på at censurere sandheden om Covid-19 "vaccinerne", slipper sandheden igennem, som lys imellem fingrene der dækker øjnene. Og som altid, forsøges sandhedens lys at blive slukket med de etablerede og uden sidestykke forudindtagede faktatjekker sider.

I Pfizers injektionsvæske er der fundet Grafenoxid, et nanoteknologisk materiale der er magnetisk, så mon ikke også at den "fremmede substans" som Japans sundhedsministerium har fået nys om i Modernas "vaccine", er Grafenoxid?

For Japans ministerium for Sundhed, Arbejde og Velfærd, er nemlig stødt på en "fremmed substans" i flere af Modernas medicinglas:

Tidligere på dagen sagde sundhedsministeriet, at det fremmede stof var blevet identificeret i 39 medicinglas... Ministeriet har besluttet ikke længere at bruge de omkring 570.000 doser... Derudover er brugen af 1,06 millioner doser med partinumrene 3004734 og 3004956 også suspenderet som en sikkerhedsforanstaltning, da de blev fremstillet på samme tid og på samme produktionslinje i Spanien... der har ikke været rapporter om dårligt helbred fra forurenede doser eller om fremmedlegemer i andre partier af Moderna-vaccinen, der er blevet distribueret i Japan...

De fremmede stoffer menes størrelsesmæssigt at være et par millimeter, og deres nøjagtige karakter er ukendt, rapporterede Kyodo News.1

Moderna selv, bedyrer ifølge artiklen at:

"Til dato er der ikke identificeret nogen sikkerheds- eller effektivitets problemer," citerede nyhedsbureauet Kyodo Moderna og tilføjede, at det amerikanske firma "omhyggeligt vurderer denne sag og på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer til grundårsagerne."

Et andet Japansk nyhedsmedie fortæller:

Ministeriet sagde senere på dagen, at stoffet, der var blevet blandet i, kan have været metal. "Det er et stof, der reagerer på magneter," sagde en embedsmand fra ministeriet. "Det kan være metal."... Det japanske ministerium har ikke standset brugen af Moderna -vacciner i andre partier og vurderet dem sikre.2

Men det er som sagt ikke kun Moderna der har tilført "fremmed substans" til sine "vacciner", det har Pfizer også gjort.

I Spanien har et forskerhold på foranledning af Richardo Delgado Martín, undersøgt Pfizers injektionsvæske. Richardo har en doktorgrad i klinisk mikrobiologi, epidemiologi og anvendt klinisk immunologi ved Miguel de Cervantes European University, og han er uddannet i klinisk genetik ved Antonio de Nebrija University.

Det forskerholdet fandt er, at der er grafenoxid i vaccinerne -

henholdsvis 6 nanogram [mRNA] og 747 nanogram grafenoxid, hvilket svarer til et samlet indhold på 99,99% af vaccinationsdoserne... Graphenoxid... består af tynde lag af carbonatomer med iltatomer. Materialets magnetiske egenskaber kan forklare fænomenet, når magneter sidder fast på injektionsstedet på mennesker, der har modtaget covid -injektioner.
Forskning.se skriver i en artikel fra 2020, at Umeå -forskere har fundet ud af, at aktiveret grafen kan opløses i vand i form af partikler af mikrometerstørrelse. Graphenoxid er hydrofilt og let at opløse i vand.

Den spanske forsker Ricardo Delgado Martín formoder, at funktionen af mRNA -indholdet, der også er blevet påvist, er at sprede grafenoxid i kroppen, herunder hjernen. Delgado Martín har lagt en video ud, hvor han undersøger en kvinde, der har stærke værdier af biomagnetisme i kroppen og især hovedet.3

Se denne video, hvor Jane Rubi fortæller om fundet. Dr. Jane Ruby er læge og ekspert i lægemiddeludvikling og en yderst offentlig international sundhedsøkonom, der har optrådt på adskillige tv- og radioprogrammer i hele Amerika4.Ricardo Delgado Martín fortæller meget om det på sin spanske side "La Quinta Columna" der betyder "den femte kolonne", og på Orwell City har de oversat en artikel "Presserende Meddelelse: COVID-19 er forårsaget af Graphene Oxid indført på flere måder i kroppen" hvor Richardo fortæller at det er i alle vaccinerne:

COVID vaccinerne i alle deres varianter, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, osv., indeholde også en betydelig dosis af grafenoxid nanopartikler. Det var resultatet af deres analyse af elektron mikroskopi og spektroskopi, blandt andre teknikker, der anvendes af forskellige offentlige universiteter i vores land.

Anti-influenza-vaccinen indeholdt nanopartikler af grafen-oxid og de nye anti-influenza-vacciner, og de nye og angiveligt intranasal anti-COVID vacciner som de forbereder, indeholde også enorme doser af grafenoxid nanopartikler. Grafenoxid er en gift, der genererer en trombe i organismen, grafenoxid er en gift, der genererer blodkoagulation. Grafenoxid medfører ændringer i immunsystemet. Ved at decompensere oxidativ balancen i forhold til gulation reserverne. Hvis dosen af grafenoxid stiger uanset administrationsvej, vil der medføre et sammenbrud af immunsystemet og efterfølgende cytokinstorm.

Grafenoxid ophobet i lungerne, skaber bilaterale lungebetændelser ved ensartet formidling i den pulmonale alveolære-tarmkanal. Grafenoxid forårsager en metallisk smag. Måske begynder det at give mening for dig nu. Indånding af grafenoxid forårsager betændelse af slimhinderne og dermed tab af smag og hel eller delvis tab af lugt.

Grafenoxid erhverver kraftige magnetiske egenskaber inde i organismen. Det er forklaringen på det magnetiske fænomen som milliarder af mennesker verden over har allerede oplevet, efter forskellige ruter af administration af grafenoxid. Blandt dem er vaccinen.

Kort sagt, grafenoxid er den formodede SARS-CoV-2, den formodede nye coronavirus provokeret før sygdommen der kaldes COVID-19. Derfor har vi aldrig har haft en reel isolering og oprensning af en ny coronvirus, hvilket er anerkendt hos de fleste sundhedsinstitutioner på højeste niveau og i forskellige lande, når de blev spurgt om det. COVID-19 sygdom er resultatet af at indføre grafenoxid af forskellige administrationsveje.

Grafenoxid er yderst potent og stærk i aerosoler, ligesom den formodede SARS-CoV-2. Ligesom ethvert materiale, har grafenoxid hvad vi kalder et 'elektronisk absorptionsbånd'. Det betyder en bestemt frekvens hvorover materialet er spændt og oxiderer meget hurtigt, således at det bryder ligevægten med spredningen af giftstoffet i organismen, imod vores naturlige antioxidant glutathion reserver. Netop dette frekvensbånd udsendes i de nye emission båndbredder af den nye 5G-teknologi. Derfor blev udbredelsen af disse antenner aldrig afbrudt under pandemien.

I virkeligheden var det blandt de få tjenester der blev bevaret, bortset fra en særlig overvågning fra Statens sikkerhedsstyrker og korps til disse antenner. Vi mistænker at i 2019 anti-influenza-kampagnen, blev grafenoxid indført i disse medicinglas, da det allerede blev brugt som hjælpestof (adjuvans).

Med efterfølgende 5G-teknologi forsøg i forskellige dele af verden, har COVID-19 sygdommen udviklet sig i samspil med eksterne elektromagnetiske felter og grafenoxiden der nu er i deres organer. Husk at det hele startede i Wuhan, og det var den første pilot-prøve by i verden, til at udføre 5G-teknologi testen i slutningen af November 2019. Det er et sammenfald i tid og rum.

Både pangolin og flagermus-suppe versionerne var simpelthen forstyrrende elementer. Formålet med indførelsen af grafenoxid er endnumere obskur end du måske forestiller dig. Derfor er det mere end nok for dig til at tilegne sig denne information og 'nulstille' den viden du havde om sygdommen indtil nu, fra de højeste statslige institutioner, som fortæller befolkningen at de skal beskytte sig selv og endda forcere det, der potentielt vil gøre dem syge med selve sygdommen. Logisk er det, når vi nu ved, at årsagen til eller den ætiologiske agent af sygdommen netop er et kemisk, giftigt stof og ikke en biologisk agent, ved vi hvordan man afhjælper det: ved at øge glutathion niveauerne. Glutathion er en naturlig antioxidant, som vi har i reserver i organismen.

Et par detaljer, der vil hjælpe dig til at forstå alt, hvad der har været omtalt i medierne. Glutathion er ekstremt højt i børn. Derfor har sygdommen næppe nogen indvirkning på børn. Glutathion falder betydeligt efter 65 årsalderen. Derfor er COVID-19 især udbredt i den ældre befolkning. Glutathion er på et meget højt niveau hos aktive sportsfolk. Dette er grunden til at kun 0.22% af atleter fik sygdommen.

Nu vil du forstå hvorfor utallige undersøgelser i praksis har vist, at behandling med N-acetylcystein (som er en forløber for glutathion i kroppen), eller glutathion, der administreres direkte, helbredte COVID-19 sygdommen meget hurtigt i patienter. Ganske enkelt fordi glutathion niveauerne blev hævet for at håndtere den administrerede giftstof, kaldet grafenoxid.

Opdagelsen der her er gjort af La Quinta Columna, er et fuldgyldigt stats-bioterrorismeangreb, eller i det mindste, via medvirken fra regeringer for hele verdens befolkning, er det forbrydelser mod menneskeheden.

Det er derfor helt essentielt og vigtigt, at du gør disse oplysninger tilgængelige for dit medicinske samfund. Alment praktiserende læger, sygeplejere og sundhedsvæsenet generelt, men også de lokale og regionale medier og presse, samt alle i dine omgivelser. La Quinta Columna vurderer at titusinder af mennesker vil dø hver dag. I vores land alene, når de tænder for den nye og kommende 5G.

Med tanke på at det nu ikke kun er de ældre på plejehjem, der er blevet vaccineret med influenza-vaccinen med grafenoxid, er en stor del af befolkningen som du ved vaccineret eller grafenereret, med gradvise doser af grafenoxid.

Kroppen har en naturlig kapacitet til at fjerne dette giftstof, og derfor foreslår de at du tager op til en tredjedel af dosen om året, i løbet af de næste år for at beholde grafen i dine kroppe.

Vi har hvert og et af beviserne for, hvad der er blevet manifesteret her. Imens retfærdigheden forsøger at handle, vil folk fortsætte med at blive skubbet ud over en bundløs klippe. Hvis du ser dette audiovisuelle materiale, vil du forstå, at igennem mere end et år er du blevet totalt og naivt bedraget af de højeste institutioner. Men nu vil du forstå alle de uoverensstemmelser som du observerede i dine tv-nyheder.5

Hvad kan man sige? Det er beviseligt at der er magnetisk stof i vaccinerne og igen kommer 5G frem som et redskab i hele coronaplanen - det bestyrker også hvad jeg fortæller i artiklen Corona, når eliten tester verdenssamfundet. Se denne video6 hvor man med en stærk magnet tydeligt ser hvordan der trækkes i det magnetiske stof efter vaccinen:Se også denne7, hvor man kan se grafenen blive gravet ud ved vaccinationsstedet:Den gode nyhed er, at glutathion ifølge Ricardo Delgado Martín og andre studier, hjælper kroppen med at med at rense giftstoffer ud af kroppen.

Forskning viser også, at tilstrækkeligt høje glutathionsniveauer kan have betydning for din generelle sundhed og livslængde... tilstrækkeligt høje niveauer kan hjælpe din krop til bedre balance og effektiv afgiftning. Der er også dem, der mener, at tilstrækkeligt høje glutathionsniveauer livet igennem kan øge livslængden og holde sygdom fra døren. Forskning fra University of Michigan har vist, at høje glutathionsniveauer kan være vigtigere for helbredet og livslængden end at holde normalvægten... Glutathion er nemlig et stof, der hjælper leveren med effektivt at kunne udskille uønskede, skadelige og degenererende stoffer, eksempelvis kviksølv...

Glutathion stimulerende fødevarer er:

* Broccoli
* Blomkål
* Rosenkål
* Hvidkål
* Avocado
* Vandmelon
* Asparges

Glutathion stimulerende kosttilskud:

* C vitamin
* Selen
* Aminosyren glutamin (er ikke tilladt at sælge i Danmark)
* Glisodin8

Endnu engang viser det sig sandt, at Gud har givet os naturlige urter og grønstager som hjælper os med at styrke vores fysiske krop. Vi har tendens til at glemme at give kroppen de gode ting at arbejde med, og det bliver direkte undertrykt af medicinalindustrien. Men selv deres giftfyldte sprøjter kan kroppen rense ud, hvis den får den rette føde at arbejde med.

Men på grund af synden og på grund af at kroppen ældes og alle funktioner nedsættes, så er der ingen garantier for at rette føde og supplementer er nok. Derfor er "vaccinerne" ikke at spøge med. Det kan få fatale konsekvenser, hvilket det har fået for millioner af mennesker det sidste halve til hele år.

Jeg beder til at Jesus må vise os den nåde, at der ikke kommer tvungen vaccine i Danmark. Corona har jeg ikke på noget tidspunkt frygtet, men jeg frygter deres teknologiske injektionsvækser! Det tror jeg er en bøn alle kristne kan sige amen til.

1 "Contaminated Moderna vaccines to have little impact on Japan’s rollout, Suga says", The Japan Times, d. 26-08-2021
2 "1.6m Moderna doses withdrawn in Japan over contamination", Nikkei Asia, d. 26-08-2021
3 "Ekstremt indhold af grafenoxid i covid -vaccine fra Pfizer - Forundersøgelser modtager hård kritik", News Voice, d. 07-07-2021
4 "Who is Dr Jane Ruby? Wikipedia, Credibility And Qualifications Profiled", News Voice, d. 08-07-2021
5 "Urgent Announcement: COVID-19 is caused by Graphene Oxide introduced by several ways into the body", Orwell City, d. 25-06-2021
6 "Revealed !! Magnets Pulling Particles Out Of Vax Site ? What Are The Implications ? !!", BitChute, d. 29-07-2021
7 "Vaccinated Tagged Like Cattle For The Slaughter House- Object Removed From Mans Vaccination Site", BitChute, d. 29-07-2021
8 "Glutathion! Hvad er det for en størrelse?", Mad for Lovet, d. 10-04-2021


Debat: Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [80]; Vaccine [83];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]