Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig

Lagt på d. 04/11-21Under hele den politiske coronafarse, har vidende fagfolk advaret at det ville komme. Deres advarsler blev af Big Tech og rædselsfulde politiske restriktioner gjort stumme med mærkaten "skadelig information" eller "falsk information" - og nu viser det sig hvem informationen er skadelig for - nemlig vaccineproducenterne og deres mange, mange økonomiske interessenter. 

Kaiser Health News er en national nyhedsredaktion, der laver dybdegående journalistik om sundhedsspørgsmål og rapporterer om hvordan sundhedssystemet - hospitaler, læger, sygeplejersker, forsikringsselskaber, regeringer, forbrugere - fungerer. De fortæller:

Inde på akutafdelingen på Sparrow Hospital i Lansing, Michigan, kæmper personalemedlemmer med at tage sig af patienter, der viser sig meget sygere, end de nogensinde har set.

Tiffani Dusang, skadestuens ledende sygeplejerske, ryster praktisk talt af indestængt angst og ser på patienter, der ligger på én lang række af bårer, skubbet op mod de beige vægge på hospitalets gange. 'Det er svært at være vidne til,' sagde hun i en varm Texas-accent.

Men der er ikke noget hun kan gøre. Skadestuens 72 værelser er allerede fyldt.... Scenen er en skarp kontrast til, hvor denne akutafdeling - og tusindvis af andre - var ved begyndelsen af pandemien. Bortset fra de første hot spots som New York City, var mange akutmodtagere over hele landet i foråret 2020 ofte uhyggeligt tomme. Af frygt for at blive smittet med covid-19, gjorde folk, der var syge med andre ting, deres bedste for at holde sig væk fra hospitaler. Besøg på skadestuer faldt til halvdelen af deres typiske niveauer, ifølge Epic Health Research Network, og kom ikke helt tilbage før denne sommer.

Men nu er de for fulde. Selv i dele af landet, hvor covid ikke overvælder sundhedssystemet, dukker patienter op til skadestuen, der er mere syge end før pandemien, deres sygdomme er mere avancerede og har behov for mere kompliceret pleje.

Måneders behandlingsforsinkelser har forværret kroniske lidelser og forværret symptomer. Læger og sygeplejersker siger, at sværhedsgraden af sygdommen spænder vidt og omfatter mavesmerter, luftvejsproblemer, blodpropper, hjertesygdomme og selvmordsforsøg, blandt andre tilstande... 'Vi hører fra medlemmer i alle dele af landet,' sagde Dr. Lisa Moreno, præsident for American Academy of Emergency Medicine. 'Midvesten, Syden, Nordøsten, Vesten ... de ser nøjagtigt det samme fænomen.'1

Det er så alvorligt, fortæller Tiffani Dusang, at hver morgen når hun tjekker sin mail, krydser hun fingrer for at der ikke ligger flere opsigelser fra sygepersonalet. De har ikke tid til at give patienterne en human behandling, faktisk er den så umenneskelig at personalet går grædende hjem. Ikke nok med at plejepersonale fyres hvis de ikke er vaccineret. Dem der er tilbage er under dette umenneskelige pres, der overgår situationen da folk var smittet med coronainfluenzaen. Det er dybt alvorligt!

Mavesmerter, luftvejsproblemer, blodpropper og hjertesygdomme er præcis de bivirkninger mennesker oplever i mængder verden over. Her en lille potpourri af sportsfolk som på underlig vis også kollapser:


Det er blot et lille udpluk af over 50 tilfælde, fra en liste der er over en måned gammel (se et screendump her, i tilfælde af at kontoen lukkes). Det er ikke set før det globale vaccineforsøg, og man kan kun frygte hvordan det kommer til udtryk her i Danmark, hvor Magnus Heunicke praler med at han har lokket 87% på sprøjten.

Mens han forsøger at presse de sidste 13% til at tage vaccinen, så vil Mærsk kræve at alle ansatte vaccineres inden for 3 måneder, hvis de vil møde op på kontoret3. Det vil uden tvivl brede sig, da hovedløse, rygradsløse og uinteresserede ledere ser opad og kopierer de store selskabers politikker. Ingen af dem er interesseret i at det vaccinofile galskab er et globalt dødsprojekt, men spejler sig bare som børn i sine forældre, i danmarks topledelse. Ynkeligt og ondskabsfuldt!

1 "ERs Are Swamped With Seriously Ill Patients, Although Many Don’t Have Covid", KHN.org, d. 29-10-2021
2 "Thread by @KlausKblog on Thread Reader App – Thread Reader App", KHN.org, d. 19-09-2021
3 "Mærsk indfører vaccinekrav for sine kontoransatte", Fyens Stiftstidende, d. 03-11-2021


Debat: Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Sygdom [60]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]