Situationsrapport fra Israel

af Holger Skov Særkjær
Lagt på d. 08/01-03Først når vi læser Bibelen og drager paralleller til nutidens nyhedsmedier forstår vi, hvor præcise dens profetier er. Naturligvis måtte profeterne bruge billedsprog, idet nutidens våben ikke fandtes på den tid. Men de så disse våben i det fjerne og fortalte om deres grusomhed.

Nutidens medier fortæller om Iraks forberedelser til at bruge biologiske og kemiske våben. Og vi ved, at Israel uden tvivl vil få sin del at føle. Også det fortæller Bibelen om.

Man mener, at Irak har en mængde raketter/missiler, der også vil kunne frembære anthrax (brandbylder og milbrand), botulisme (pølseforgiftning), sarin (særdeles farlig giftgas) og VX (en ny type farlig gift). Våbenspecialister anser, at Irak har hundreder af kort- og mellemrækkende missiler, hundredvis af scud-B missiler og dertil et antal Al Hussein missiler, der rækker 600 km. (Source: Middle East Newsline at:

http://www.menewsline.com/)

24. September 2002


I en artikel i UNITES STATES STRIKES IRAQ, ISRAEL STRUCK 24. sept. 2002 stiller Micah Halpern spørgsmålet: Hvorfor hader araberne Israel? ( Se mere på www.israelinsider.com)

Spørgsmålet lyder ofte: Hvornår vil USA angribe Irak? Og de fleste forventer, at i samme øjeblik det sker, vil der falde utallige af Saddams missiler over Israel.

Hvorfor? Fordi Israel er en fjende og er stationær og nærliggende, medens USA og England er langt borte og vanskeligere at ramme.

Saddam og med ham hele den arabiske og muslimske verden ønsker desuden at ramme Israel. Israel er nemlig utålelig for muslimerne. Alle lande skal bøje sig for islam, og her ligger et lille land midt i et muslimsk storområde som et vidnesbyrd om, at der er noget, muslimerne ikke magter at få bugt med. Og især hader de Israel, fordi de gennem lange tider har troet, at dette område var muslimsk og retteligt tilhørte dem.

Dertil kommer, at Israel er demokratisk, hvor kvinderne har ligeret, kvilket muslimerne anser for farlig, idet en sådan livsform kunne sprede sig til deres lande.

17. februar 2002:DEBKAfiles Exclusive Analysis:


Medens Israels regering tøver, viser palæstinenserne deres sande hensigt. De har hentet terrorister til området, der er sponsoreret af Irak, Iran og al Qaeda. Og palæstinenserne selv er rede til at dø i krig mod Israel.

Det, som Muhammed gjorde ved Qureish i år 628 eft. Kr. ved at undertegne Hudiabiya (freds) aftalen, som han straks brød, er også et billede på Arafat. Blækket var knap tør på Oslo aftalen i 1993, før han var rede med intifada mod Israel.

7. febr. 2002:
Millioner af mennesker står rede til at slagte jøderne

Israels TV kanal I udsendte i aftes Yasser Arafats tale i Ramallah, hvori han højtideligt lovede at indtage Jerusalem og sagde: ”Vi vil gøre det til et helvede at være der.” Og det ledte til, at ”mægtige skarer marcherede mod Jerusalem.”

Korrespondent Ehud Yaari har oplyst, at Arafat nu har en skema over dage, hvor han skal mødes med europæiske politikere og venstreorienterede fra Israel. Han vil tale med dem om fred, medens han gør sig rede til en krigslignende situation.

6. febr. 2002:
Missiler rettes mod Israel (
AfIrwin Arief)

Ifølge UNITED NATIONS (Reuters) har Shimon Peres anklaget Iran for at gøre Libanon til et eksplosivt center ved at sende personer fra revolutionsgarden og Hizb´allah guerrillaer med Katyusha raketter ind i det sydlige Libanon.

Det sagde han efter at have talt med U.N. Generalsekretær Kofi Annan, der oplyste, at Iran havde givet 10.000 missiler til Hizb´allah, der kunne nå mål i Israel.

Hizb´allah guerrilla er støttet af Syrien og Iran og kontrollerer som omtalt det sydlige Libanon

Ha-Aretz Daily rapporterer, at Israel har fundet fysiske beviser på, at missiler med en rækkevidde på 10 km. produceres i de palæstinensiske områder.

Israels hær har opsporet 8 Kassam 2 raketter og andet udstyr, som palæstinenserne søgte at smugle frem til byerne Nablus og Jenin.

5. febr. 2002:
Voksende israelsk bekymring over truslen fra Iran

Israelsk stabschef lt. gen. Shaul Mofaz sagde 5.febr., at Irans bånd til palæstinenserne var en fare for Israel, og han gjorde det klart, at de betragter Iran som en alvorlig trussel mod den jødiske stat.

Israels premiereminister, Ariel Sharon, talte i telefon med Ruslands premiereminister, Vladimir Putin, for at forhindre overførsel af teknologi til Iran, taget i betragtning, at Iran var involveret i terrroristaktivitet.

Talsmænd fra hæren siger, at der er en betydelig våbentransport fra Iran via Syrien til Hizb´allah i Libanon.

Den israelske reaktion på våbensmuglingen har fået Irans forsvarsminister, Ali Shamkhani, til at erklære, at hvis Israel angriber atomreaktoren i Iran, vil der følge en voldsom gengældelse sted, som Israel ikke vil glemme.

Udviklingen af Shehab III missilen (den Iranske version af Nord Koreas Nu Dong missil) har givet den en rækkevidde på 1300 km. Tilstrækkelig til at kunne nå hele Israel. (Se den fulde version af Michael Widlanskis artikel på www.themedialine.orgl in)

24. jan. 2002:
Al Qaida bosætter sig i Gaza for at være med i kampen mod Israel

Vestlige diplomater i Ankara siger, at Al Qaida har infiltreret Vestbredden og Gazastriben. Iraelske militære kilder siger, at Al Qaida agenter i stigende strøm ankommer til palæstinensiske områder. Og Osama Bin Laden skulle have sagt, at han betragter de palæstinensiske områder som en ny base for Al Qaida. Det vil i høj grad forværre terroren mod Israel.

28 nov. 2001:
Kina støtter fuldtud palæstinenserne
(Wafa (Official Palestine News Agency)

Ramallah -Præsident Yasser Arafat modtog i går et brev fra de kinesiske ledere, overrakt af Mr. Waw Jeo Hong. Mr. Nabil Abu Redeneh, Præsident Arafats medierådgiver, sagde, at Mr. Hong bragte et meget vigtigt budskab fra de kinesiske ledere vedrørende den seneste udvikling i Mellemøsten, som gik ud på at Kina fuldt ud ville støtte det palæstinensiske folks kamp mod Israel. (Se videre på http://www.wafa.pna.net/EngText/28-11-2001/page006.htm)

Henv.: Ezekiel kap. 37 & 38, Zak. kap. 12, 13 & 14.

1. Juli 2001:
USA vurderer, at der i næste krig vil blive anvendt masseødelæggelsesvåben

(Kilde: http://menewsline.com/)

WASHINGTON [MENL] vurderer, at den næste krig i Mellemøsten vil inkludere ballistiske missiler og nonconventional stridshoveder. USA siger, at lande som Irak, Iran og Syrien alle har biologiske og kemiske våben.

20. August 2001:


Israels fjender samles.

(E. A. Winston, Middle East Analyst & Commentator).

Verdens nationer samles for at udføre det endelige mord på Israel, som palæstinenserne er begyndt på ved deres terror. I Gaza står Hamas stærkt, ligeså Islamic Jihad og Hizb’Allah, der trænes i terrorrisme af Arafats PLO. Der er også ægyptiske rådgivere i civilt tøj.

Der strømmer hele tiden våben til PLO fra Europas rige marked. Og ligeså fra Ægypten, som ser gennem fingrene med det og med glæde ser på de forsøg, der gøres på at få gravet en tunnel direkte mellem Ægypten og Gaza.

Mod nord står det ikke bedre til, idet det sydlige Libanon er en stor terrorristlejr.

Hvilken rolle kommer Amerika til at spille i endetiden?


Præsident Bush Jr. bruger flittigt sin faders rådgivere, James Baker, Brent Scowcroft med flere, og er gået aktivt ind i den eksplosive Mellemøst situation.

Da Israels premiereminister Sharon kom for at tale med Busch Jr. om udbetalingen af det beløb, som tidlige præsident Clinton havde lovet Barak for at trække sig tilbage fra Libanon, var den enkle sag ikke længere så enkel. Der var i mellemtiden opstået nye situationer. Israels fjender (de arabiske lande) øver al den påtrykning de kan. Og USA spiller dobbeltspil, idet Ægyptens moderne hær stort set er betalt af USA.Derfor er USA til en vis grad bundet og kan ikke blot handle frit. Kongressen har bevilget 2 milliarder $ i militærhjælp til Ægypten. Siden 1979 har USA givet Ægypten hjælp for 44 milliarder $.

Ægypten har tydelig sagt, at den er rede til at gå imod Israel og være en god støtte for Arafat på enhver måde.

Vi ser det ene tegn efter det andet på, at nationerne rundt om i verden står klar til at opfylde det, der står omtalt i Ez 38:14-16.


Debat: Situationsrapport fra Israel

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Israel

Relaterede nyhedsbogs


Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation