Obama i Israel, 2013

Lagt på d. 27/03-13


Udskriv


Det er ikke den store mediebevågenhed Obamas' besøg i Israel har fået. Det virker heller ikke til at have været den store umiddelbare begivenhed. Men måske er det starten på et mere seriøst spadestik for en tostatsløsning i Israel?

Først de lidt mere symbolske begivenheder. Først og fremmest bød Shimon Peres Obama velkommen med ordene: "Velkommen Hjem"1. Vi ved fra Bibelen, at Satan altid har anstrengt sig for at få den tilbedelse Gud alene er værdig, og at hans søn, Antikrist, vil sætte sig i det kommende tempel og modtage verdens tilbedelse som værende Gud. Derfor er det interessant, sammen med denne underlige velkomst, at der sker underlige ting - som kan være ganske naturlige på et heldigt tidspunkt, men måske også noget der kan tale til den vågne observatør.

Jeg vælger trods det, at nævne Obamas Limousine "Dyret" der brød sammen, angiveligt grundet chaufførens fejlskøn mellem diesel og benzin. "Dyret" kører på benzin, og chaufføren skulle efter sigende have fyldt diesel på - noget af en bedrift, da det er umuligt at få en diesel dyse ned i åbningen til en benzintragt. Højest sandsynligt er der en anden årsag. Det lidt tankevækkende er, at ifølge Åbenbaringsbogen får det første dyr ("Dyret" fra havet - som blev fløjet oversøisk til Israel) et sværdhug (dvs. riget hvorigennem dyret opstår) - og Obamas' første "Dyr" bliver gjort immobil. Derefter kommer et andet dyr på scenen - og fra et USA anlæg i Jordan2, flyves endnu et "dyr"3 ind, en limousine, denne gang ikke fra havet (oversøisk) men fra jorden, ligesom det andet dyr i Åbenbaringsbogen kommer op af jorden.

Dernæst sker der noget underligt. På tredjedagen, efter Obama har besøgt holocaust museet i Israel, vender vejret pludseligt fra at være stille og roligt, til sandstorm og et fald i temperaturen på 15 grader. Det forhindrede Obamas flyvetur til Betlehem, tillige med hans afslutnings ceremoni. Han måtte køre til Betlehem og blev en time forsinket4, og hovedvejen mellem Tel Aviv og Jerusalem var afspærret 2½ time5. Hvad kan man sige? "Ligesom Ild fortærer Krat og Luen afsvider Bjerge, så forfølge du dem med din Storm, forfærde du dem med din Hvirvelvind" (Sal 83:15-16), "Når Storm farer frem, er den gudløse borte, den retfærdige står på evig Grund" (Ordsp. 10:25) - og således forsvandt Obama. Øjenvidner fortæller at vejret blev normalt igen, efter Obama var væk.

Vil Obama komme tilbage til Israel som Dyret fra Åbenbaringsbogen? Vil der komme en anden? John Kerry bliver tilbage i Israel, for at fortsætte med at samtale med Israelske ledere. I symbolsk forstand, er det som da Johannes (John) gik forud for Jesus, hvor John (Johannes) måske går forud for Antikrist? Vi får at se hvad fremtiden bringer...

Den ubrydelige alliance blev ikke ved første øjekast til mere, end verden har set så ofte før. Ord og tilskyndelser for fred. Mellem Israel og Palæstina, Israels nærmeste naboer, skal der for hver en pris findes fred. Obama tilskyndede Israel til at se verden igennem palæstinensernes øjne - hvilket enhver der har fulgt bare lidt med ved, betyder en verden uden Israel på landkortet. Det blev da også stadfæstet ved at palæstinenserne igen brød fredsaftalerne, og affyrede to raketter fra Gaza, få timer før Obamas tale i Jerusalem. Men Obama forsøgte at balancere, og udtalte:

Tilhængere af ideologien om at afvise Israels ret til at eksistere, kan lige så godt afvise jorden under dem og himmelen ovenover, for Israel går ingen steder"6


Abbas' uigennemtrængelige had mod Israel, viser sig endnu engang tydelig da han stivnakket udelader bjælken i ejet øje, og nævner alene alle Israels overgreb - bedømt fra palæstinensisk synspunkt, og udtaler:

de Israelske bosættelser er "mere end en forhindring for fred"...fred "er nødvendig og uundgåelig" og skulle ikke opnås igennem vold, besættelse, mure, nægtelse af flygtningerettigheder eller bosættelser... Han forestillede sig en palæstinensisk stat baseret på 1967 grænserne, med Jerusalem som sin hovedstad6


Obama brugte sin Illuministiske retorik og sagde:

"Fred er muligt", og opfordrede de unge Israelere til at få det til at ske.

Politiske ledere tager ikke chancer, hvis folket ikke kræver at de gør det..."I skal skabe den forandring I ønsker at se"6


Som jeg tidligere har påpeget, så er demokrati et redskab i elitens hænder - fremprovokeret af eliten for at bedrage os til at tro, at folket er ved roret. Det vi bestemmer sker, men vi er ikke andet end arbejdskraft - slaver under eliten. Alt vi gør, er at skubbe Illuminatis godstog ad de skinner eliten forud har lagt. De sidste års propaganda har formet Israels ungdom, og mentaliteten hos Israels arvinger er klar til en tostatsløsning:

Han gav anledning til klapsalve fra den unge israelske skare, da han kritiserede deres regerings kontroversielle politik at bygge nye bosættelser i omstridte områder.

"Israel må anerkende at fortsatte bosættelsesaktivitet modarbejder årsagen til fred, og at et uafhængigt Palæstina må være levedygtig - at virkelige grænser må tegnes6"


Som Illuminati har nedskrevet i sine protokoller vedrørende verdensmagt og forberedelse af dette:

For at sikre dette, må vi have alle uden forskel på klasse og kvalifikationer til at stemme, for at etablere en absolut majoritet, som ikke kan hentes fra den uddannede klasse. På denne måde, ved at indprente i alle en fornemmelse af selvstændig betydning, skal vi ødelægge vigtigheden af familien og dens uddannelsesmæssige værdi, i blandt goyim (folke-kvæget), og fjerne muligheden for at individuelle sind udskiller sig, for pøblen, styret af os, vil ikke lade dem komme frem, og heller ikke lade dem høre; den er vant til kun at lytte til os, som betaler for lydighed og opmærksomhed. På denne måde vil vi skabe en blind, mægtig styrke, som aldrig vil komme i en position hvor de kan bevæge sig i nogen retning, uden vejledningen fra vore agenter, sat som hoved af os, som ledere af pøblen. Folket vil underkaste sig dette regime, fordi de ved, at på disse ledere afhænger deres fortjenester, tilfredsstillelse og recepten på alle slags fordele.7


Obama var målrettet:

"to nationer, to naboer i fred, Israel og Palæstina"...Suverænitet for palæstinenserne, og sikkerhed for Israel6


"han skal ophøje sig selv i sit hjerte, og med fred skal han ødelægge mange", blev Daniel fortalt (Dan. 8:25, KJV), og når de siger "fred og sikkerhed", er ødelæggelsen over dem (1. Tess. 5:3, KJV). Det er præcis den advarsel der lyder overalt, i Obamas tale. Men, Abbas viser med sin stivnakkethed at Palæstina er ikke klar - kravet om Jerusalem som deres hovedstad, vil Israel aldrig lade blive imødekommet. Derfor kan der være behov for en "joker" i spillet - og det kunne være Iran.

Når det kommer til Iran, er retorikken en anden. Israel, såvel som andre suveræne nationer, må forsvare sig selv - underforstået mod Iran og deres opkommende atomtrussel. Samme artikel som hidtil citeret, fortæller at både Israel og Palæstina anklager Iran for i hemmelighed at arbejde hen imod fremstillingen af atombomber, og Obama sagde i sagen om Iran at:

"alle muligheder" er åbne6


Der findes meget mere i den sætning, end man umiddelbart tror - det er en direkte trussel mod Iran. Netanyahu sagde til Obama at:

Til trods for vores forenede forsøg og jeres store succes med at mobilisere det internationale samfund, har diplomati og sanktioner ind til nu ikke stoppet Irans atomprogram...Og som du ved, er mit synspunkt at for at stoppe Irans atomprogrammer fredeligt, må diplomati og sanktioner forstærkes af en klar og troværdig trussel om militærisk handling.8


Obama overtalte Nitanyahu til at:

give Teheran tre måneder mere til at arbejde igennem diplomati med verdensmagternes p5+1 gruppe (USA, Rusland, Frankrig, Storbritannien, Kina og Tyskland)...Efter juni, vil denne plan for at løse den iranske atomproblemstilling blive dømt til at have kørt sit løb9


Vil Iran være den fælles fjende der forener Israel og Palæstina, hvor kampen for en eliminering af Iran kan befordre en tostatsløsning? - to forenede nationer i forsvar mod én? Kan et forenet israelsk-palæstinensisk militær være krogen der sættes i Magogs (Ruslands) kæber (Ez. 38:4), som starter Magog krigen? Irans afvæbning kan kalde på beskyttelse fra Rusland - Dmitri Rogozin advarede i sin tid at:

Iran er vores tætteste nabo, lige syd for Kaukasus. Skulle noget ske med Iran, skulle Iran blive inddraget i politisk eller militærisk modgang, vil det være en direkte trussel mod vores nationale sikkerhed10


Tiden vil vise. Israel og USA har nu givet Iran tre måneder til at stoppe sit atomprogram, hvilket Iran ikke gør, og lad os se om denne sag vil grundlægge en tostatsløsning og starte Magogkrigen som Bibelen har talt om i over 2.500 år. Endeligt vil al denne tumult kunne starte Tredje verdenskrig, der er planlagt at skulle starte mellem Jødedommen og Islam, hvilket Albert Pike så i sin okkulte vision for tre verdenskrige, helt tilbage i 1870. Denne krig skal efter Elitens religiøse overbevisning frembringe Antikrist, en krig de forventer, ifølge tidligere Illuminat Doc Marquis, skal vare 91 dage - 13 uger.

Vi venter stadig, og ser at alt er modnet og parat til en hurtig afslutning på denne tid. Bibelen er den kilde der giver os forståelse af denne sidste tid, og: "Han, som vidner om disse ting siger, Ja, jeg kommer hurtigt" (Åb. 22:20).

1 "How Clever is the Devil", The Golden Report, d. 22-03-2013

2 "Obama's limo, ‘The Beast,' breaks down in Israel after being filled with diesel [PHOTOS]", The Daily Caller, d. 20-03-2013

3 Israel News, Ynetnews fortæller at der er to "Dyr" med i Obamas bilkortege, så det tyder på at "Dyret" fra Jordan er fløjet dertil som reserve "dyr" se "Obama to travel Jerusalem in 'The Beast'", Ynetnews, d. 16-03-2013

4 "Sandstorm fouls Obama's Israel schedule", UPI.com, d. 22-03-2013

5 "Obama's sandstorm", israel matzav, d. 22-03-2013

6 "Obama: 'Peace is possible,' but see the world as Palestinians do", CNN, d. 21-03-2013

7 Zions Vises Protokoller, protokol 10.

8 "Obama unveils credible threat against Iran: Israel", The Jerusalem Post", d. 21-03-2013

9 "Obama, Netanyahu grant Iran another three months' grace", DEBKAfile, d. 22-03-2013

10 "Any conflict on Iran is a direct threat to Russia's security - Rogozin", rt.com, d. 13-01-2012. Se også Kina beskytter Iran, tillige med Rusland


Debat: Obama i Israel, 2013

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Barack Hussein Obama [24]; Gog & Magog [23]; Iran [18]; Islam [61]; Israel [105]; Mellemøsten [73]; Palæstina [45]; Palæstinensisk stat [23]; Tidens ende [78]; Verdensordnen [159];

Flere nyhedsblogs fra 2013