Sandy Hook og Afvæbning af Amerika

Lagt på d. 10/01-13


Udskriv


I nyheden Eskalerende vold i en bedraget verden påpeger jeg den oversete dimension "videnskaben" foragter, nemlig den åndelige verden, hvorfra Satan styrer sin verden - denne klode.

Efter Sandy Hook massakren, er folk begyndt at indlevere deres våben i sympati med de omkomne mennesker. Mens det kan ses som en gestus, ses samtidig hvor snild Satan er til at bedrage og bruge sine folk i et spil der let snurrer os rundt, så vi mister overblikket og indvilliger i hans planer.

I sin tid, da våbenloven i USA blev indstiftet, blev det gjort med tanken på at befolkningen skulle kunne forsvare sig mod Staten, hvis den overskred sine beføjelser og ville fravriste menig mand sit land, ejendele og rettigheder. Det er svært for os i Europa at forstå dette - men det giver god mening, hvis man har til hensigt at modgå det, der er ved at ske i dag.

Nu kan der læses at:

Det er officielt. Præsident Obama vil trave Amerika ned i historiens mørke haller, ved at følge i fodsporene af Adolf Hitler, Josef Stalin, Mao Tse Tung og alle de andre våben-fænger galninge, som har udnyttet frygt for at opnå den totale koncentration af magt i hænderne på den diktatoriske regering... "Præsidenten vil handle", sagde Biden, da han gav kommentarer til pressen før et møde med ofre for våben vold. "Der er dekreter, der er administrative handlinger som kan tages. Vi har ikke besluttet hvad det er endnu. Men vi er ved at sætte det hele sammen med hjælp fra justitsministeren og resten af kabinetmedlemmerne tillige med lovgivende handlinger som vi mener er krævet."1


Disse skole-skyderier bruges til at afvæbne folket, og som samme artikel fortæller har historien grimme ar efter lignende tilfælde, andre steder på kloden:

I 1929 etablerede Sovjet Unionen våbenkontrol. Fra 1929 til 1953 blev 20 millioner systemkritikere, ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

i 1911 etablerede Tyrkiet våbenkontrol. Fra 1915 til 1917, blev 1,5 million armeniere, ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

Tyskland etablerede våbenkontrol i 1938 og fra 1939 til 1945, blev i alt 13 millioner jøder og andre som var ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

Kina etablerede våbenkontrol i 1935. Fra 1948-1952, blev 20 millioner politiske systemkritikere, ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

Guatemala etablerede våbenkontrol i 1964. Fra 1964 til 1981, blev 100.000 Maya-indianere, ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

Uganda etablerede våben kontrol i 1970. Fra 1971 til 1979, blev 300.000 kristne, ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

Cambodja etablerede våbenkontrol i 1956. Fra 1975 til 1977, blev en million uddannede mennesker, ude af stand til at forsvare sig selv, stillet op og tilintetgjort.

Forsvarsløse menneske, stillet op og udryddet i det 20. århundrede på grund af våbenkontrol: 56 millioner.


Efter skoleskyderiet i Sandy Hook, blev der foreslået at lærerne skulle bevæbnes så de kunne forsvare sig selv og børnene. Det giver rigtig god mening. Amerika er ikke uden våbenlove, og Sandy Hook morderen brød flere love da han udførte sin djævelske handling. Det giver absolut ingen mening at afvæbne et helt land, på baggrund af disse skyderier. De berørte mennesker i områderne ved Sandy Hook indgav sine våben, for at der ikke skulle være våben at stjæle for skydegale mennesker. Samme logik ville kræve at de indgav deres køretøjer, og at Obama indstiftede køretøjskontrol, for der kunne komme en biltyv og stjæle deres biler, og med den køre mennesker på gaden ned. Der dør flere i trafikuheld, end skoleskyderier.

Planen med disse sataniske skole-mordere, er at afskrække befolkningen og med frygt afvæbne dem, for derefter at kunne undertvinge dem yderligere i den Nye Verdensorden. Ændringen af USA's våbenlov, er et signal til verden om, at Satans diktatoriske planer er nået et skridt videre i agendaen.

1 "Obama to follow in footsteps of Hitler, Stalin with 'executive order' disarmament of the American people", Natural News, d. 09-01-2012


Debat: Sandy Hook og Afvæbning af Amerika

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Barack Hussein Obama [24]; Befolkningsreduktion [45]; Konspiration [53]; Kontrol [92]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2013