Pavens spirende rolle som Antikrists profet

Lagt på d. 28/10-13Francis er, som gennemgået i nyhedsbloggen "Joseph Ratzinger går af - er trængslen kommet til verden?", sandsynligvis den sidste pave, der vil tjene som Antikrists falske profet. I artiklen "Noter fra seminar ang. den Ny Verdensorden" åbenbares det at "På det rette tidspunkt i historien, vil paven besøge den kombinerede jødiske/kristne/muslimske del af Jerusalem, for at bekendtgøre, at alle religioner skulle kombineres til en. Denne begivenhed vil endeligt bryde den mellemøstlige hårdknude".

Denne religion vil som gennemgået i nyhedsbloggen "Generalprøve på global religion" undervise, at alle veje - alle de forskellige religioner (modsigende og uenige som de er) - fører til Gud - måske som nævnt i bloggen, under navnet Interfaith.

D. 17-10-2013, ved et privat møde mellem pave Francis og Mahmoud Abbas, som blev holdt i det pavelige bibliotek, gav paven den palæstinensiske leder en pen, fordi, som paven sagde: "du har tydeligvis mange ting der skal underskrives". Abbas svarede: "Jeg håber at underskrive fredsaftalen med Israel med denne pen" og paven udtrykte sit håb om at det måtte ske: "snart, snart"1

Dertil kommer at Francis Rooney, repræsentant for Vatikanet, og forfatter af en ny bog "Det Globale Vatikan", tilskynder USA at samarbejde med Vatikanet, for, som han siger:

De Forenede Stater og pavestolen forbliver to af de mest betydelige institutioner i verdenshistorien, én et fyr for demokrati, og den anden det allerhelligste for troen, og troskab mod tidsløse principper.2


Det er interessant. På den ene side er USA efter elitens planer det nye Atlantis, der skal frembringe Antikrists rige. USA's segl, ørnen, var oprindeligt Fugl Fønix, der genopstår af sin egen aske, og som én af de store Illuminater, Henry Kissinger sagde om Obama, det nye Atlantis' leder: "Hans opgave vil være at udvikle en overordnet strategi for Amerika i denne periode hvor, virkelig, en ny verdens orden kan skabes."3. Det er grundlaget for Antikrists rige, den nye verdensorden. På den anden side har vi den falske profet, paven, der arbejder for en verdensreligion, og for en fredsaftale med Israel. Vi har altså her kimen til de to dyr, som Johannes så i Åb. Kap. 13, det ene fra havet (Antikrist, vandmanden - i vandmandens tidsalder) og dyret fra jorden, med to horn som et lam, der taler som en drage.

Mens det til tider virker til at være stille og roligt vedrørende opfyldelsen af Bibelens sidste profetier, falder det hele stille og roligt, og ofte ubemærket på plads. Men, Bibelen advarer os, at når de siger "»Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem" (1. Tess. 5:3). Ironisk er det, at Verdens Topmødet 2013, har titlen: "Fred, Sikkerhed, Udvikling"4. Her er forsiden af rapporten udfærdiget som følge af topmødet d, 22-25 februar, 2013:Tiden nærmer sig hastigt, stille og roligt.

1 "Palestinian president hopes to use pen from pope to sign peace treaty", Catholic News Service, d. 17-10-2013

2 "U.S. must embrace Holy See: Column", USA Today, d. 26-10-2013

3 Se Kissingers udtalelse I videoklippet her Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme

4 Se siden World Summit 2013


Debat: Pavens spirende rolle som Antikrists profet

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Barack Hussein Obama [24]; Den katolske kirke [67]; Det jødiske folk [12]; Global religion [21]; Mellemøsten [72]; Palæstina [44]; Profetisk opfyldelse [32]; Tidens ende [76]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2013