Abort Aktivister Råber "Hyld Satan"

Lagt på d. 06/07-13


Udskriv


Da guvernør Rick Perry i Texas, indkaldte til anden session for at etablere en lov for abort efter tyvende uge - det er havvejs igennem svangerskabet (barnet er da på størrelse med en banan, og kan eks. sutte på sin tommeltot og høre hvad der forgår uden for maven.
Se en animation af et 15-20 ugers gammelt menneske
), gik abortmodstandere i demonstration.

Doc Marquis - tidligere satanist, opvokset i en okkult Illuminati familie, bekræfter Rebecca Browns udtalelse i sin bog "Becoming a Vessel of Honor", hvor hun på side 106 fortæller at "alle aborter er menneskelige ofringer til Satan". Efter sigende, hvilket Fritz Springmeier fortæller i sin bog "The Rothschild Bloodline", var Browns mand også tidligere Illuminat.

Med det i tankerne, udspiller begivenheden i Texas sig i en vanvittig omgivelse - parlamentsbygningen i Austin, der minder uhyggeligt meget om Kejser Neros amfiteater, hvor Satan brugte omgivelserne til at slå de kristne ihjel. Se disse billeder:Parlamentsbygningen i AustinEU's babel-reklameposterEU's parliamentbygning i Strasburg


Lige fra Neros amfiteater til nutidens EU, ses Satans fingerprint igennem tiden. Mens abortmodstandere i Austins amfiteater sang Amazing Grace, for at protestere mod menneskeofringerne i det der egentlig er en okkult ceremoni for Satan, skreg abortaktivisterne "HYLD SATAN, HYLD SATAN…"
Se videoDet er ikke normalt at abortaktivister hylder Satan. Det jeg ser her er, at til tider kommer det til udtryk hvad der skjuler sig i det, der i det synlige normalt blot ligner en intellektuel diskussion. Bag abortdebatten skjuler der sig en enorm dæmonisk aktivitet, og det er hvad der bliver vist i denne konfrontation.
Kilde: www.washingtontimes.com


Debat: Abort Aktivister Råber "Hyld Satan"

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Abort [12]; Samfund [68]; Satanisme [9];

Flere nyhedsblogs fra 2013