Syrien aktion i 90 (91?) dage

Lagt på d. 07/09-13I nyhedsbloggen Krigstrommerne mod Syrien. ses at Pentagons nye verdenskort (kortet der skildrer den topografiske Nye Verdensorden) kategoriserer inventionen i Syrien som evakuerende og fredsbevarende. Jeg henviser til Illuminati's planer om en 91 dages verdenskrig, og ud af flammerne i denne krig skal Antikrist vandre ind på verdensscenen.

Om det er tilfældet der spiller os et puds, eller om Eliten med denne øvelse giver os et hint om deres fremtidige Tredje Verdenskrig, det vides ikke endnu, men mens evakueringen af Syrien, forudbestemt på Pentagons nye verdenskort, sker i form af en kæmpestrøm af flygtninge fra Syrien til nabolandende1, har USA's senat "Foreign Relations Committee" (udenrigsudvalget) besluttet at tillade maksimum 90 dage til at udvise magt i Syrien:

Ledere i udenrigsudvalget er nået til enighed om ordlyden for resolutionen der autoriserer brugen af magt i Syrien i op til 90 dage - men uden "støver på jorden"…

Som udkast ville ordlyden, udarbejdet mellem Menendez og rangerende medlem Bob Corker, R-Tennessee, autorisere brugen af magt i op til 90 dage, med bestemmelser der gør det muligt at autorisationen kan udvides i 30 dage efter det, ifølge senat-kilder2


Situationen snerper efter Elitens planer, dog ikke med 91 dage (13 uger, okkultismens tal for oprør), men 90. Det er tal, og resolutionen på 90 dage er ikke andet end et tal fra et skuespil, spillet for vores underholdnings skyld - Eliten gør hvad de vil, magten på denne jord er deres.

Lad os fortsat holde øje.

1 "FN: To millioner er flygtet fra Syrien", TV2 Nyhederne, d. 03-09-2013

2 "Senate Syria resolution: 60 days with an option for 90, no ground troops", HotAir, d. 04-09-2013


Debat: Syrien aktion i 90 (91?) dage

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Mellemøsten [72]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2013