Pavens bøn til moderkirkens Isis

Lagt på d. 26/07-13Et gammelt Ægyptisk navn for Isis var "Havets Stjerne", Latinsk "Stella Maris". Det er ganske åbenbart at moderkirkens himmeldronning, som jeg f.eks. har skrevet om i artiklen "Gud Moder Maria tilbedelsen", ikke er Bibelens Maria, Jesu mor, men den gamle afgud, Isis.

De gamle afguder er faldne stjerner, hvilket bl.a. ses ved at "Morgenstjernerne jubled til Hobe, og alle Gudssønner råbte af Glæde" (Job. 38:7) dengang Gud grundlagde Jorden, og ved at Satan, dragen, kaster 1/3 af himmelens stjerner ned på jorden (Åb. 12:4), hvilket er faldne engle.

Dette navn, "Havets Stjerne", viser at "Maria" er en falden engel, en åndelig bedrager, og man kommer til at tænke på stjernen Malurt, der i trængslen falder i havet og forurener vandet, så mange mennesker dør (Åb. 8:11).

Paven bad d. 08-07-2013 efter morgenmessen på Lampedusa - samme sted og dag, han omfavnede alle religioner som måder at tilbede Skaberen1:

O Maria, havets stjerne, endnu en gang søger vi tilflugt hos dig for at finde tilflugt og sjælefred, for at bønfalde om din beskyttelse og hjælp.2


Udover "Havets Stjerne", og mange andre titler, kalder Fransis englen for "Synders Tilflugt". Det er lige så horribelt som at kalde en narkosprøjte for "Narkomaners Tilflugt". Det er direkte latterligt. Moderkirken er en afgudskirke, og alt tyder på at den falske profet derigennem vil lede verden i tilbedelse af dragen (Åb. 13:4).

Desuden var et andet af Isis' navne "Underverdnens Frue af Livets Hus" - og det kan ikke undre, at Fransis søgte mod Vatikanets Necropolis3, hvor han blev tryllebundet...

1 Paven messer om global magt og religion.

2 "Pope's Marian Prayer at Lampedusa", Zenit - The World Seen From Rome, d. 08-07-2013

3 Francis nedsiger og fordyber sig blandt de døde


Debat: Pavens bøn til moderkirkens Isis

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67];

Flere nyhedsblogs fra 2013