Global opvarmning og høfeber

Lagt på d. 07/07-13Selvom der, efter Phil Jones - klimadataenes gudfar's - egne ord, ikke har været nogen betydningsfuld stigning i temperaturerne siden 19951, synger CNN fortsat i det datidige kor, og messer:

Med global opvarmning, bliver ekstreme temperaturer en norm - og det er dårlige nyheder for allergi lidende.

På et enkelt århundrede, gik vores planet fra at være en af de koldeste årti siden den sidste istid, til at være en af de varmeste. Det er ikke sket de sidste 11.300 år, ifølge et nyligt studie af globale temperaturer udgivet i journalen Science.

I 2100, vil temperaturer stige "godt over noget vi nogensinde har set de sidste 11.000 år," sagde studie-med-forfatter Shaun Marcott.2


Her afbryder jeg lige, for at vise at sådanne studier er helt og aldeles ubrugelige. For det første er metoderne der regner 11.000+ år tilbage "videnskabelige" ideer, der ikke har noget med virkeligheden at gøre. Dernæst viser et andet studie - rettere flere studier, at det var varmere i fortiden3. Klimaet vi oplever, er helt naturligt!

På samme tid forventes pollentallet at stige eksplosivt. Hvis du allerede begynder at snøfte ved forårets begyndelse, så forstå at dette år vil sikkert være meget mildere end i fremtiden.

Efterforskning, fremvist ved the amerikanske universitet for allergi, astma og immunologi i november, foreslår at pollental bliver meget værre de næste 30 år. Dr. Leonard Bielory viste forudsigelser at pollental vil mere end fordobles i 2040.


Det hele handler om CO2, naturens næring. Mens CO2 ikke har noget med global opvarmning at gøre - det er heller ikke videnskabeligt bevist endnu - så har det noget med liv at gøre. Naturen blomstrer op og er blevet 6% grønnere de sidste 20 år4. Pollen er en vigtig faktor i dette sammenspil. Verden har set fejlslået høst i flere lande de sidste mange år, og dette stigende pollental vil bidrage til bedre høst og mere nærring i naturen.

Global opvarmingsaktivisterne vil, uanset hvordan vejret arter sig, finde negative tilgange, for dels at få penge til deres syge projekter, men også fordi det er en politisk guldåre, der kan bruges til at lænse befolkningen for penge5.

USA Today skriver at:

Selvom nogle planter gror mere føde eller blomster som resultat, kan mere pollen betyde problemer.6


Hvis nutidens magtelite ville, kunne de - som dyr der samler forråd til vinteren, eller som i Ægypten da Josef var statsholder - udnytte disse gode år, og samle føde i hus til koldere tider. Men det vil de ikke, for det rige de er ved at opbygge, kan ikke bære mere end 500.000.000 mennesker, hvilket står indhugget i elitens stentavler i Elberton, Georgia7.

1 Forsker-chok: Ingen global opvarmning i 15 år

2 "Global warming brings on more pollen", CNN, d- 12-03-2013

3 "Issue #67: More Studies Find Temperatures Were Warmer in Past", Heartlander Magazine, 19-10-2012

4 Grundlæggende om global opvarmning: CO2 myter manet til jorden.

5 Klimatopmødets resultat

6 "Climate change linked to more pollen, allergies, asthma", USA Today, d. 31-05-2013

7 Den globale opvarmning, og sammensmeltning.


Debat: Global opvarmning og høfeber

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Klimaforandringer [178]; Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2013