Kina beskytter Iran, tillige med Rusland

Lagt på d. 16/01-12


Udskriv


I forbindelse med USA's mulige eskalering af Iran krisen (se 15.000 amerikanske tropper til Iran, Rusland advarer), er følgende interessant: I en udsendelse fra den kinesiske tv-kanal NTDTV (New Tang Dynasty Television), udsendt sidst i 2011, citeres Major General Zhang Zhaozhong for at sige:

Kina vil ikke tøve med at beskytte Iran, om det så bliver med Trejde Verdenskrig1


Både Rusland og Kina står sammen i Iran sagen. Ruslands vice premierminister, Dmitri Rogozin, har endda advaret:

Iran er vores tætteste nabo, lige syd for Kaukasus. Skulle noget ske med Iran, skulle Iran blive inddraget i politisk eller militærisk modgang, vil det være en direkte trussel mod vores nationale sikkerhed2


Han kommer i samme forbindelse ind på USA's anti-missil skjold, og adresserer de europæiske ledere, at de skal stoppe med at være "politiske marionetdukker" i det spil. Hvis skjoldet dækker den europæiske del af Rusland, så vil Rusland se det som en handling der kræver defensiv handling:

Jeg vil afgjort forsikre, at Rusland vil give en tilsvarende teknisk reaktion, hvis anti-missil skjoldet udsætter vores nationale interesser for fare. Det vil resultere i at det amerikanske anti-missil skjold vil blive anset for at være spild af penge


Med andre ord vil Rusland sørge for at destruere USA's anti-missil skjold, hvis deres krav overhøres. Truslerne svirer i luften. Som gennemgået i nyhedsbloggen "15.000 amerikanske tropper til Iran, Rusland advarer", så fortæller Bibelen at Rusland (Magog) og Iran (Persien) tillige med andre nabolande, skal rejse sig imod Israel. Men også Kina og mulige andre lande fra den del af kloden (Japan, Indien m.fl.) skal ved trængslens ende drage over den tørlagte Eufrat flod, for at gøre ende på Israel - men den krig vil Jesus selv komme og kæmpe (Åb. 16:12-14).

Vi får at se hvad det hele udvikler sig til. Måske er tiden kommet, hvor Bibelens sidste profetier begynder at udfolde sig.

1 "China Threatens World War Three If Anyone Attacks Iran 2011", Youtube, d. 01-12-2011)

2 "Any conflict on Iran is a direct threat to Russia's security – Rogozin", rt.com, d. 13-01-2012


Debat: Kina beskytter Iran, tillige med Rusland

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Gog & Magog [23]; Iran [18]; Tidens ende [78];

Flere nyhedsblogs fra 2012