Nu kan du tjekke om dine e-mails bliver læst

Lagt på d. 08/08-12Google vokser endnu, og overvågningen igennem deres illuministiske produkter vokser1. Gmail er en let og fantastisk god e-mail tjeneste, hvor alt du modtager og skriver skannes af robotter, der analyserer din tekst for, efter udsagnet, at finde dine interesser og give relevante reklamer.

Nu er der lavet et nyt plugin til din browser, "Right Inbox", som alle frit kan hente og som integrerer med Gmail. Man har så mulighed for at planlægge afsendelse af sine e-mails, og få påmindelser om at vendte tilbage til en e-mailsamtale, på et tidspunkt efter eget ønske. Men der er også den tredje mulighed, at få en notifikation når personen der har fået din mail, åbner den - og ikke blot det, men også hvor han befinder sig, når han åbner den:

Når du skal sende mails, vil du herefter få muligheden for at sætte kryds i feltet Track. Hvis modtageren åbner e-mailen, vil du få en kvittering som fortæller hvornår den blev læst, om der blev klikket på links i teksten og hvor i verden modtageren befandt sig da han eller hun åbnede mailen.


Forstil dig nu, at du er oppe imod en diktatorisk elite, der eftersøger dig. De installerer "Right Inbox", og du får fra dem en mail fra "din gode gamle ven", tror du, men det er eliten der har sendt mailen til dig. Du sidder i ly på en netcafe og åbner mailen, og i selv samme øjeblik har eliten dig "right in box". De får en mail der afslører dig: de ved hvor du er, og uden du ved det - med mindre du er klog nok til ikke at bruge Gmail - kan de se hvilken IP-adresse du har læst mailen fra, og med et link klikke sig direkte ind på et kort, som viser hvor du er.

1 Som fortalt i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt så er Google medlem af Illuminati's organisation, Bilderberg.
Kilde: www.b.dk


Debat: Nu kan du tjekke om dine e-mails bliver læst

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Google [7]; Overvågning [28];

Flere nyhedsblogs fra 2012