After 2012

Lagt på d. 11/02-12Jeg kørte for leden bag en bus, hvor denne reklame sprang mig i øjneneFørst tænkte jeg selvfølgelig Horus' øje, og dermed Illuminati, men også nephilim - eller Avatar, de blå genmanipulerede væsener. Men på hjemmesiden after2012.dk ses at det er adventistkirken som er arrangøren af den store event i parken, d. 20. februar. På deres hjemmeside ses også at det er adventisterne der står for arrangementet. På after2012 hjemmesiden ses ligeledes at Lyttilgud.dk er med i eventen, og der siges direkte at: "Lyttilgud.dk er en del af Syvende Dags Adventistkirken København".

Foredragsholderen er Daniel Pel, der i Norge er leder af Living Water, hvor adventisternes syn på endetidens begivenheder skinner klart igennem. En fatal lære i adventisternes endetidssyn er deres påstand om dyrets mærke. Den katolske kirke indstiftede søndag som hviledag i stedet for lørdag, siger de, og det er en profetisk opfyldelse af teksten i Dan. 7:25: "han skal sætte sig for at ændre Tider". De der ikke adlyder, vil ikke kunne købe eller sælge, siger de, hvilket er teksten taget fra Åb. 13:16-17, der omhandler dyrets mærke, og med den sammenkobling mener de at når vi accepterer at mødes søndag, så tager vi dyrets mærke på os.

De to passager har for det første ikke noget med hinanden at gøre - andet end de omhandler samme fremtidige begivenhed, nemlig trængselstiden. For det andet er det en snedig måde at trække os tilbage til loven, der givet til jøderne krævede at den sidste dag i ugen, lørdag, skulle holdes hellig som hviledag. Som Daniel Pel's kone skriver i en artikel, så vil der være: "en enorm åndelig krig, og næsten hele verden vil bøje sig for den pavelige indførelse af søndagen. Men der vil være en lille gruppe af mennesker som nægter. I Åbenbaringen, kapitel 15, vers 2, bliver vi fortalt at dem der opnåede sejren og står på floden af glas i himmelen, opnåede sejren over dyret, dets billede, dets mærke og dets tal...Selvfølgelig ønsker vi at være en del af den gruppe!"1.

Bibelen er ganske tydelig, at apostlene samtalede med jøderne i synagogen - om lørdagen (sabbatten, Apg. 9:20; 13:14; 17:2; 18:4; 19:8), men mødtes med kristne om søndagen (den første dag i ugen, Apg. 20:7; 1. Kor. 16:2) - dagen Jesus opstod (Joh. 20.1; Mark. 16:9). Det er ikke den katolske kirkes påfund, der først flere hundrede år efter blev dannet hvorefter den de næste århundrede voksede sig stor. Søndagen har intet med moderkirken at gøre, og intet med dyrets mærke at gøre!

Menighedens unikke klasse af mennesker, erkender adventisterne ganske enkelt ikke. At menigheden netop ikke er bestemt for denne vrede som udgydes over jorden i trængslen, er ikke med i deres forståelse. Og når det kommer til bortrykkelsen, så er den indstiftet af djævelen, siger Daniel Pel (på norsk): "I dag blir det ofte lært at når Jesus kommer igjen for å hente Sitt folk, vil det skje i hemmelighet og stillhet. Guds folk vil bortrykkes fra denne verden, og livet vil fortsette som tidligere på vår klode. Sier Herrens Ord noe om at det vil skje i hemmelighet? Nei. Sier Guds Ord at det vil skje i stillhet? Nei. Sier Guds Ord at en hemmelig bortrykkelse vil finne sted? Nei. I hvert eneste tilfelle får vi vite at Jesu' komme til frelse for Sitt folk vil kjennetegnes av kraft og stor herlighet. Faktisk finner vi ikke ordet "bortrykkelsen" i Bibelen – det er et uttrykk som mennesker har funnet opp. Jesus selv advarte mot dette konseptet – at Hans komme ville skje i stillhet, og at ingen ville kjenne til det"2

Pel har overset forskellen mellem menigheden og Israel, og kommenterer ikke engang Paulus der siger: "Thi Herren selv skal stige ned fra Himmelen, og der skal lyde en befaling, en overengels røst og Guds basun. Og først skal de døde i Kristus opstå; derefter skal vi, som lever og bliver tilbage, bortrykkes tillige med dem i skyerne for at møde Herren i luften; og så skal vi altid være sammen med Herren." (1. Tess. 4:16-17). Læs meget mere om bortrykkelsen her: "Menighedens bortrykkelse og Herrens dag".

Med andre ord, vil denne endetidskonference være lige så forvirrende og ukorrekt som de forskellige andre spådomme for fremtiden. Folket vil blive lokket ind i "den eneste sande kirke", der endnu holder lørdagen hellig. menigheden der ikke kan handle om søndagen, for der holder forretningerne lukket. Truslen mod den tanke trækker op, efterhånden som lukketidsreglerne ændres, og fortsat flere forretninger holder åbent om søndagen også.

1 "666, the Beast, the Mark of the Beast…", Living Water, af Silvia Pel

2 "Kongens gjenkomst", Living Water,af Daniel Pel


Debat: After 2012

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Falsk religion [82]; Tidens ende [76]; Trængslen [70];

Flere nyhedsblogs fra 2012