Islam, Jødedom og Katolicisme forenes i bøn

Lagt på d. 27/05-14Der er ingen tvivl om at Francis' besøg i Mellemøsten disse dage, er et politisk og religiøst budskab om fred, om fredsproces, om delingen af Israel og oprettelsen af en palæstinensisk stat. Men der er en dybere okkult begivenhed på vej.

Jeg har før talt om den okkulte "Festival of Goodwill"1 - den sidste af de tre okkulte højtider der skal skabe den religiøse pagt kaldt "Ny Jerusalem Pagt". Den okkulte Bill Lambert, tidligere leder for "the House of Theosophy", oplyste i 1991 om en plan om at kombinere Islam, Jødedom og Kristendom (katolicisme) mellem 1985-2010, for at danne denne Ny Jerusalems Pagt. Pavens besøg i Mellemøsten falder ofte på dette tidspunkt, og nu sker der måske noget interessant.

Jublende palæstinensere heppede på Francis da han ankom på Manger Square i Betlehem, hvor de råbte "Viva al-Baba" eller "Længe leve paven!" Store palæstinensiske flag i rød, hvid, grøn og sort, og Vatikanets gule-og-hvide flag dekorerede pladsen, som er hjemstedet for Fødselskirken, bygget over Jesu traditionelle fødsels grotte.

I afslutningen af messen på pladsen, inviterede Francis den Palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas og Israels præsident Shimon Peres til at bede med sig for fred, og sagde: "Jeg tilbyder mit hjem i Vatikanet som stedet for dette bønnemøde."

Embederne for Israels og Palæstinas præsidenter, bekræftede hurtigt at de accepterede invitationen, med Palæstinensernes udsagn at mødet skulle holdes i juni.2


Det luciferanistiske forlag Lucifers Trust (Lucifers Tillid), nu kaldt Lucis Trust, siger om Festival of Goodwill, der i år falder ved fuldmåne d. 12 juni, at det er Kristi festival3, og denne kristus er ingen anden end Antikrist. Det er interessant at Peres, hvis navn betyder delt, eller splittet (se Dan. 5:28), lige før han går af når at få denne okkulte sammensværgelse med, der har til formål at dele Israels land endnu engang.

Paven selv har viet denne tur til Himmeldronningen, under en 15 minutter lang meditation foran afgudsstøtten Salus Populi Romani ved Store Skt. Maria Basilika (St. Mary Major) i Rom, hvor han med farverne i Vatikanets flag ofrede en buket af hvide og gule roser ved fødderne af afguden4.

Frimureren Manly P. Hall forklarer at i okkultismen, iblandt frimurerne og rosenkransordnen, står roser for "opvågningen af åndelig bevidsthed"5 - ligesom lotusblomsten, og det er det, vores tid handler om - som Bill Lambert citerer Alice Bailey "Energier vil flyde fra Hierarkiet til jorden for at producere den fysiske manifestation af "The Christ". Men sådan en strøm kan kun ske, når menneskeheden løfter sin kollektive bevidsthed til at være passende vågne modtagere"6

Vi ser altså her en okkult begivenhed rejse sig. Islam, Jødedom og Katolicisme under dække af Kristendom, føres tilbage til Rom, til Vatikanet - nutidens åndelige "Babylon, den store, moder til jordens skøger og vederstyggeligheder" (Åb. 17:5) i åndeligt forbund. Ved tiden for Kristi festival, en højtid for Antikrist, hvor en åndelig bevidsthed, en energi - et forsøg på at forløse en okkult oversvømmelse over Jorden for at løfte verdens bevidsthed til at tage imod Antikrist, samles religionerne i bøn.

Én ting er sikkert. Tiden nærmer sig, både for menighedens bortrykkelse, og for Antikrists komme. Okkulte portaler, åbninger til den åndelige verden støves konstant af igennem sådanne ceremonier. Der er kun én ting der forhindrer en okkult oversvømmelse, og det er menigheden, hvorfor den må fjernes før verdens bevidsthed kan løftes til at byde Antikrist velkommen. Vi som troende kan ikke få løftet vores bevidsthed, og vi er i en kategori om hvilken Bill Lambert siger er "udvalgt til at gå ind i et andet rum… disse mennesker vil forlade denne dimension".

1 Paven besøger Mellemøsten i maj, og læs også Noter fra seminar ang. den Ny Verdensorden

2 "Israeli, Palestinian leaders accept Vatican invite to discuss peace efforts", Fox News, d. 25-05-2014

3 "Festival of Goodwill Broadcast", Lucis Trust

4 "Pope Francis Entrusts Holy Land Pilgrimage to Mary", Nationa Catholic Register, d. 23-05-2014

5 "Symbolic Masonry: An Interpretation of the Three Degrees", af H. L. Haywood, side 207.

6 "Externalisation of the Hierarchy", side 617-618. Se også Noter fra seminar ang. den Ny Verdensorden


Debat: Islam, Jødedom og Katolicisme forenes i bøn

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Én verdens religion [14]; Falsk religion [81]; Global religion [21]; Islam [58]; Israel [101]; Mellemøsten [71]; Palæstina [42]; Palæstinensisk stat [20];

Flere nyhedsblogs fra 2014