Supernation 5 får møntenheden, Altyn

Lagt på d. 15/04-14


Udskriv


Tilbage i 2011 skrev jeg om muligheden for at supernation 5, Østeuropa inkl. Rusland1, ville få en møntfod i 2015. Det lader til at blive en realitet, og den vil komme til at hedde Altyn - der på Tatar (som tales af ca. 5,3 millioner mennesker) betyder seks. Konflikterne i Ukraine og på Krim er af eliten fremprovokeret kaos, med hvilken de fortsat former verdensriget.

Den russiske internetside Charter97, der kæmper for uafhængighed, frihed og demokrati fortæller:

Den nye møntenhed, altyn, vil tages i brug af landene i Toldunionen… Til maj vil lederne af Rusland, Kasakhstan og Belarus underskrive en aftale om skabelsen af den Eurasiske Økonomiske Union (EAEU), begyndende i 2015. Det skal være en reaktion på den Europæiske Union. Kirgisistan, Armenien og Tadsjikistan kan tilslutte sig det nye finansielle og økonomiske rum.

Ideen om at igangsætte en enkelt møntenhed, som er blevet initieret af Kasakhstans præsident Nursultan Nazarbayev, blev støttet af Vladimir Putin i 2012.

Unions projektet inkluderer skabelsen af en overnational megaregulator af den enkelte møntenhed, den Eurasiske Centralbank, som vil blive strengt underlagt præsident rådet, eller premiereministrene for EAEU landene. 2


Det er intet mindre end Bibelprofetisk opfyldelse under udvikling. Daniel profeterede for mere end 2.500 år siden om at dette ville ske: "de ti Horn betyder, at der af dette Rige skal fremstå ti Konger" (Dan. 7:24) og Johannes profeterede for næsten 2.000 år siden, at disse ti konger vil give al sin magt over i Antikrists hænder (Åb. 17:17). Som jeg fortæller i nyhedsbloggen Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret blev disse ti økonomiske regioner først kaldt kongeriger - direkte efter Bibelens profeti, men blev i sin offentliggørelse navngivet regioner. Nu ser vi disse kongeriger blive dannet. Vi ser Guds Ord gå i opfyldelse, Ham "som fra Begyndelsen kundgør Enden" (Es. 46:10). Forstår jeg planen korrekt, vil møntenheden dannes i 2015, og indkoopereres inden for 3-5 år - men som jeg fortæller i artiklen Den Sorte Vækkelse, så kan et verdensomfattende kaos på 13 uger i hast omforme verden.

Uden tvivl er den Eurasiske Centralbank ejet af eliten, af Rothschild, der i sine protokoller (Sions vises protokoller) skrev at:

Over alt i Europa, og ved hjælp af relationer med Europa, på andre kontinenter også, vil vi skabe uro, uoverensstemmelser og fjendtlighed… vil vi sammenfiltre alle de tråde som vi har indført i alle staternes kabinetter ved hjælp af det politiske, de økonomiske traktater, eller lånforpligtelser3


Med andre ord, vil eliten igennem politik, økonomi og gæld skabe en ny verdensorden, hvilket er hovedtemaet for deres protokoller - verdensovertagelse.

1 Tidligere Sovjetstater tager første skridt mod 'Eurasisk Union', og Europa skal forenes

2 "Customs Union to adopt 'altyn'", Charter97, d. 10-04-2014

3 Sions Vises Protokoller 7, afsnit 2, 3. Læs mere i "Rothschilds fortsatte overtagelse af verdensøkonomien"


Debat: Supernation 5 får møntenheden, Altyn

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; Eurasien [4]; Profetisk opfyldelse [33]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2014