Tidligere Sovjetstater tager første skridt mod 'Eurasisk Union', og Europa skal forenes

Lagt på d. 21/11-11


Udskriv


Det sidste verdensrige formes fortsat. Tumulten i mellemøsten handler om at danne kongerige nr. 71, efter EU's (Club of Rome's) nye verdenskort2.Nu arbejdes der også på at lægge kongerige 5 til rette, i en Eurasisk økonomisk region, måske allerede i 2015:

Tre tidligere Sovjetstater blev fredag enige om de første skridt mod skabelsen af en Eurasisk økonomisk union, et projekt støttet af den russiske Premiereminister, Vladimir Putin for at knytte det tidligere USSR tættere sammen..."Erklæringen vil indeholde det endelige mål (økonomisk integration) som skabelsen af en Eurasisk økonomisk region"...Putin fremlagde første gang ideen om at skabe en Eurasisk union, i en avisartikel udgivet kort efter meddelelsen om, at han ville forsøge at vende tilbage til Kreml som præsident i 2012 meningsmålinger.

De tre lande har allerede en handelsunion, men skabelsen af den Eurasiske union - som vil have sit eget udøvende organ og overvåge et fællesøkonomisk område - vil være et stort skridt videre.

Det fællesøkonomiske område, skal træde i kraft i 2012, sammen med en Eurasisk Økonomisk Kommission, et organ, der tilsyneladende vil fungere på måder der svarer til sin Bruxelles-baserede EU-ækvivalent.

"Kommissionen - den første af sådanne i efter-sovjetisk historie - vil blive neutral i forhold til involverede lande, og vil gradvist iklædes national magt...De begyndende medlemmer vil være Hviderusland, Kasakhstan og Rusland, men enhver tidligere sovjetstat er velkommen til at tilslutte sig...Putin sagde i hans artikel, at unionen vil bygge på erfaringen fra den Europæiske Union og vil være et "historisk gennembrud" for tidligere sovjetstater.3


Det ses klart og tydeligt, at EU er oprettet med det klare formål, som deres poster i begyndelsen illustrerede, at forene verden.Formålet med EU er at forene verden, som Bibelen fortæller os det historisk set var, efter syndfloden. Lande som Danmark, og endnu værre Norge, der er imod EU (kongerige 2), skal nok komme med, og det vil ske, som så tit sagt, igennem endnu en økonomisk mavepuster. José Manuel Barroso, præsident for EU Kommissionen, mener (selvfølgelig) at den eneste løsning på den økonomiske krise, er en stor europæisk superstat.

José Manuel Barroso udtalte at skæbnen for euroen og den Europæiske Union er forbundet, og at det eneste svar på den voksende trussel om kollaps er et massivt Føderalt Europa... "Det vi behøver nu, er en ny, forendende impuls, en ny føderal bevægelse - vi skal ikke være bange for at bruge ordet

"Den rette vej til at stoppe den negative cyklus og styrke euroen, er at øge integration, primært i euro området. Det er måden at gøre det på"4


Selv Storbritannien, hvis kongerige går ubrudt tilbage til det gamle romerrige, der ifølge Bibelen er det rige der genoplives i disse dage, skal genforhandle sin position i EU:

Det eneste vigtigste spørgsmål, det presserende spørgsmål, er hvilken rolle vi kan spille for at hjælpe eurozonen med at undgå yderligere tumult, at skabe stabiliteten der er nødvendig for fremgang og arbejdspladser i eurozonen, selvfølgelig, også i det Forenede Kongerige..."Så ud over det umiddelbare emne der drejer sig om skattemæssig og finansiel politik, det vi behøver, er at øge og udbrede et isoleret marked. Det skulle være det Forenede Kongeriges egentlige prioritet - at færdiggøre et isoleret marked er måden hvorpå vi sætter UK's interesser forrest.4


Skandalen i Grækenland er selvfølgelig fortsat skræmmebilledet der bruges for at hele eurozonen i frygt, skal rystes og skælves sammen. Nationerne er stillet op, og venter på at modtage sit nakkeskud. Gud advarede os allerede for mere end 2.500 år siden om det, vi ser i dag (Dan. 7:7-8). Igen for 1.900 år siden, gentog Han advarslen (Åb. 13:1; 17:7, 12). Barroso forsikrer os:

Det handler ikke om institutionel placering eller magt. Det handler om effektivitet og levering


Ordet levering (delivery) betyder også overdragelse. Gud har vist i Sit Ord, at de ti konger, der er sat over de ti kongeriger2, de "har én og samme tanke, og deres kraft og magt stiller de til dyrets rådighed" (Åb. 17:13). Med andre ord vil de overdrage verden til Antikrist, Illuminatis despot. Det handler ikke om andet end institutionel placering og magt.

Jesus kommer snart. Hvis Guds Ord ikke taler højt nok, så lad verden tale for sig selv. Verdensriget formes som ler i en pottemagers hånd. Tiden er nær for Bibelens sidste profetiske opfyldelser.

1 Se "Tumulten i mellemøsten" og "Den ublu Ny Verdensorden"

2 Se Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret

3 "Ex-Soviet states take first step to 'Eurasian Union'", Google News, d. 18-11-2011

43 "EU CHIEF: THE TIME HAS COME FOR A FEDERAL EUROPE", Express.co.uk, d. 14-11-2011


Debat: Tidligere Sovjetstater tager første skridt mod 'Eurasisk Union', og Europa skal forenes

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; EU [50]; Eurasien [4]; Profetisk opfyldelse [33]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011