Operation Odysseus Daggry

Lagt på d. 10/04-11Jeg har i flere nyhedsblogs peget på hvordan krigen i Libyen har med dannelsen / forfinelsen af den Nye Verdensorden at gøre1. Men der findes endnu et praj, hvis ikke et direkte bevis for, at Libyen krigen har et særligt formål. USA's forsvarsministerium indledte regulær krig i Libyen, under navnet "Operation Odyssey Dawn". USA elsker de der navne, og det er tydeligt, at disse navne også beskriver mere, end blot et navn.

Odyssey er ét af den Græske Homers digte. Digtet handler primært om den Græske helt, Odysseus.

Hvem er Odysseus (i den romerske mytologi Ulysses)? - Her er nogle kendetegn:
1) Han var konge på Ithaka.
2) Han opfandt den trojanske hest - efter 10 års belejring af Troja.
3) Efter Troya tog det ham 10 år at komme hjem til Ithaca, og folket troede han var død.
4) Han gjorde havguden Poseidon vred, da han havde gjort Poseidon's søn, kyklopen Polyphemus blind, med en træpind. Poseidon dømte Odysseus til 10 års omflakken på havet.
5) Han var mester i forklædning og bedragerisk tale.
6) Han brugte bl.a. navnet "Ingen"

Hvad fortæller dette os om krigen i Libyen?
1) Det er en trojansk hest.
2) Det involverer en konge - en konge der var død, men kom til live igen
3) Der er tale om bedrag, forklædning og bedragerisk tale.

Den Trojanske hest, er selvfølgelig det, som blev vist på CNN og andre TV kanaler, at Libyen krigen er et led i dannelsen og afpudsningen af den Nye Verdensorden2. Kongen man troede var død, men kom til live, er ingen anden, end kong (despot) Antikrist der får et sværdhug, men kommer til live igen (Åb. 13:3).

Hvad med de ti år - skal de tages bogstaveligt? "Operation Odysseus Daggry" lyder som begyndelsen af noget. Er det begyndelsen af ti års belejring af en slags, som historien om Troja? Hvis ja, kan det være begyndelsen på Antikrist's komme (Odysseus' hjemkomst til Ithaka som konge, efter sin tiårige odyssé), efter ti år med krig mod terror (efter 11. september 2001). Det kan altså være en milepæl for både en afslutning og en begyndelse, med hver sin sekvens på ti år. Man kunne forestille sig, at de første tre af de næste kommende ti år, vil cementere den fysiske dannelse af de ti kongeringer3 (Dan. 7:8), så Antikrist kan stå frem og være rigernes konge igennem de efterfølgende syv år, trængslen, som Bibelen har vist os.

Rent ud af posen, fortæller navnet "Operation Odysseus Daggry" at det er et indgreb der bebuder et kongeriges daggry, med en konge hvis Græske navn betyder "sorg, bekymring" - man kan sige trængsel. Operationen begyndte d. 19. marts4, ved daggry af konstellationen "Vædderen" (20. marts), kaldt Aries. Én af Illuminati's store mænd, afdøde Manly Palmer Hall, er kendt for sin bog: "The Secret Teachings of All Ages", hvori han Skriver:

Den martrede sol opdages af Aries...og forårsjævndøgnet er processen hvor genopstandelsen af ham begynder5


Den martrede sol, der oprejses fra de døde. Solguden Nimrod, Osiris osv., er et billede på Antikrist, og her ses igennem én af Illuminati's lærebøger, at han, som Bibelen forkynder, dør og genopstår. Begyndelsen af denne operation, falder "tilfældigvis" på samme tidspunkt. I astrologi siges Mars (Latin: Martius, hvorfra navnet for måneden marts stammer) at styre vædderens tegn, hvor Mars (i den romerske mytologi, krigsguden) helt tilbage fra oldtiden, er et symbol for krig.

Libyen er, som centrum for kongerige nr. 7, og som Irak og Afghanistan uden Rothschild-ejet nationalbank, desuden også ét af de lande, der skal gå imod Israel i Magog krigen: "Persien (Iran også uden Rothschild-ejet nationalbank), Ætiopien, og Libyen" (Ez. 38:5, KJV).

1 Se f.eks. "Den ublu Ny Verdensorden", "Amerikanske, Engelske og Franske styrker i Libyen", "Egyptere strømmer til stemmeurnerne", "Tumulten i mellemøsten"

2 Se Den ublu Ny Verdensorden

3 Se Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret

4 "Coalition Launches 'Operation Odyssey Dawn'", U.S. Department of Defense

5 "The Secret Teachings of All Ages", af Manly P. Hall, side 79.


Debat: Operation Odysseus Daggry

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Konspiration [53]; Libyen [7]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011