Har fået sklerose af H1N1-vaccine

Lagt på d. 30/12-11Endnu en person er blevet ramt af den giftige H1N1 svineinfluenza vaccine. Tidligere er to i Danmark lammet efter vaccinationen1. I Europa var der først på året indberettet 339 tilfælde af hjernesygdommen narkolepsi2 og i USA er 500 tilfælde af hjernelidelsen Guillain-Barré og 25 dødsfald registreret som følge af vaccinen i 19763.

"Det gik bare ned ad bakke. Jeg begyndte at spilde og kunne ikke finde mine ord," siger hun.


Avisen.dk citerer følgende:

"Jeg blev lammet. Det er yderst sjældent, at det går så galt, men jeg var meget uheldig"4


Det er ikke kun et spørgsmål om at være uheldig. Vaccinen er giftig, og der er ingen der har nogen ide om hvordan giften i fremtiden vil påvirke legemet, eller hvordan legemet vil reagere på kommende vira.

Karin blev lam i højre side, og fik begyndende lammelse i venstre side, samtidig med hun mistede sproget. Ikke nok med at vaccinerne har kostet Danmarks borgere 198 millioner kroner5. Oven i Karins ødelagte helbred står skatteyderne også for en erstatning til hende på 1.142.177 kr. Jeg anklager ikke Karin, selvfølgelig skal hun have erstatning. Men offentlighedens manglende evne til at sætte sig ind i det, de anbefaler, tillige med deres syge forpligtelser over for vaccineproducenterne, det koster samfundet rigtig mange penge.

Men det er ikke alle vi hører om. Samme artikel nævner en unavngiven person også fra Thisted, med samme lidelse:

"Vi har en tilsvarende sag fra en anden tidligere medarbejder i Thisted Kommune, som også har fået en vaccinationsskade, der til dels er sammenlignelig med Karins," siger Leif Vestbjerg Nielsen, Faglig sekretær i FOA.


Således er der nu 4 i Danmark der er blevet lammet af vaccinen. På trods af erfaringer fra 1976 og nu også fra 2009, så anbefaler man fra offentlighedens side stadig at lade sig vaccinere, da sygdomstilfælde er yderst sjældne. Karin har fået genoptræning og har genoptaget arbejdet, men slipper ikke for varig skade på hjernen, i form af sklerose.

Tør du lytte til offentligheden, der har underlagt sig GlaxoSmithKline domæne og forpligtet sig til at skyde millioner af vacciner ind i samfundets borgere? Det er som at stå med en møgbeskidt, pengegerrig krejler af en brugtvognsforhandler, der forsøger at prakke dig en faldefærdig, nylakeret bil på, til en "god" pris.

1 To lammet efter H1N1-vaccination

2 Vaccine kan udløse narkolepsi

3 Svineinfluenza forbindes til dræber nerve sygdom: Lækkede breve afslører neurologers bekymring om over 25 døde i Amerika.

4 "Kvinde får millionerstatning efter vaccine", Avisen.dk, d. 29-12-2011

5 Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination
Kilde: nyhederne.tv2.dk


Debat: Har fået sklerose af H1N1-vaccine

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

H1N1 [29]; Sygdom [60]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2011