EU, kongerige 2, formes fortsat

Lagt på d. 17/12-11EU har svære tider i disse dage - siges der. Men kaster man et øje på den planlagte, ønskede form af EU, er det ikke så svære tider endda, men blot en uundgåelig proces i dannelsen af verdensriget. Nyhederne fortalte for nyligt at:

Det lykkedes ikke EU's 27 stats- og regeringschefer at nå til enighed om en ny fælles traktat, der skal redde den fælles møntenhed, euroen.

Tilgengæld besluttede de 17 eurozone-lande at gå sammen og lave deres egen aftale, der skal stramme budgetdisciplinen uden om de nuværende traktater.1


Der siges at lande uden for eurozonen er velkomne til at deltage i samarbejdet. Jeg gætter på at det af de "udstødte" egentlig kun gælder tre lande, Danmark, Storbritannien og Sverige. Virkeligheden tror jeg er, at EU har ryddet op, et arbejde der endnu ikke er færdig da Cypern, Estland, Slovakiet og Slovenien ifølge planerne ikke er ment som værende i eurozonen. Så den økonomiske nedsmeltning (den nuværende krise) vil måske udvikle sig og være værktøjet i hænderne på eliten, der skærer det overskydende ler af jernet (Dan. 2:41-42) i dette sidste opstående hedenske verdensrige.

Her er en oversigt over planen, hvor kolonne tre viser den ønskede EU form, kolonne to viser med overstregningen de lande, der er på fejebakken, og kolonne et den nuværende eurozone, hvor de overstregede også skal ende på fejebakken og smides ud.

Eurozonen (hårde medlemmer)Bløde medlemmerPlanlagte medlemmer
Belgien
Cypern
Estland
Finland, inkl. Åland
Frankrig
Grækenland
Holland
Irland
Italien
Luxembourg
Malta
Portugal
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Tyskland
Østrig
Bulgarien
Danmark
Letland
Litauen
Polen
Rumænien
Storbritannien
Sverige
Tjekkiet
Ungarn
Britiske Øer
Norge
Sverige
Finland
Tyrkiet
Andorra
Østrig
Belgien
Danmark
Finland
Frankrig
Vesttyskland
Grækenland
Island
Irland
Italien
Liechtenstein
Luxembourg
Malta
Monaco
Holland
Norge
Portugal
San Marino
Spanien
Sverige
Schweiz
Storbritannien
Vatikanstaten


Dette blot til påmindelse om, at tiden skrider frem. Se også "Tidligere Sovjetstater tager første skridt mod 'Eurasisk Union', og Europa skal forenes". Et andet arbejde med kongerige et, Amerika, Mexico og Canada, er også under stærk modellering. Nyheder fortæller at Obama skærer ned for grænsesikkerheden mod Mexico2, hvilket vil forårsage en blanding af folket, der gør adskillelsen umulig. Det er samme plan med den frie bevægelse i EU - en gammel militærstrategi, der svækker det blandede folk, for grundet forskellighederne kan de ikke stå sammen mod eliten.

Tiden stunder til, Jesus kommer snart. Lad os fortsat spejde efter Kongen med længsel.

1 "Eurolande laver egen traktat efter nedbrud", DR Nyheder, d. 09-12-2011

2 "Obama Has Halved Spending on Border Fencing, Infrastructure, Technology--Leaving 1,300 Miles of Mexico Border Unfenced", CNSNews.com, d. 28-11-2011


Debat: EU, kongerige 2, formes fortsat

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [10]; EU [49]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011