Thorning gik i fælden på læsermøde

Lagt på d. 27/07-11Hun er Bilderberger1, medlem og medstifter af Illuminati's "European Council on Foreign Relations"2 og får ros af verdens ledere3. Hun er delagtig i aftalt spil4 og har allerede planerne på plads hvis/når hun bliver statsminister5. Hun er Cand.scient.pol. - en kandidateksamen i statskundskab - men uegnet som leder af Danmark! En gæv gut fra Fyn, Per Mysing, spurgte Thorning under et læsermøde på Fyns Stiftstidende d. 1. juni 2011:

hvad hun har tænkt sig at gøre ved det store underskud på betalingsbalancen. Og dernæst hvad hun vil stille op med den voksende udlandsgæld.


Interessante spørgsmål, hvor Thorning til begge spørgsmål kom:

med nogle fine forklaringer om, hvordan det er den siddende regerings skyld, at det er gået så galt. Og hvordan Socialdemokraterne og SF vil sørge for, at det bliver meget bedre, når de kommer til...Men hun gik i fælden, og beruset af sin veltalenhed begyndte hun på sædvanlig politikervis at forklare sin løsning af de ikke eksisterende problemer.


Som Per Mysing siger:

Problemet er jo bare, at der er overskud på betalingsbalancen. Og at der ikke er nogen udlandsgæld.


Claus Hansen fra Odense, bekræfter historien og siger:

Spørgsmålene undrede mig, men tilsyneladende ikke Helle Thorning, der i vanlig intetsigende stil berettede, hvad hun havde tænkt sig at gøre ved begge dele, som jo var så forfærdeligt for lille Danmark, og som den borgerlige regering havde skabt.

- Spørgeren rejste sig og oplyste Helle Thorning om, at hun, som han havde forventet, var trådt i vandet med begge fødder, idet der er overskud på betalingsbalancen, samt at udlandet skylder Danmark mere, end vi skylder dem. Helle Thorning forsøgte at bortforklare sin uvidenhed med, at vi stadig havde ØMU-gæld, uden på noget tidspunkt at forklare tilhørerne, hvad ØMU-gæld er, hvilket Helle Thorning sandsynligvis heller ikke ved


ØMU-gæld kom på tale, da Thorning forsøgte at redde afsløringen af sin uvidenhed - og Per Mysing fortæller:

Jeg stoppede hende med en bemærkning om, at hun var gået i en fælde som jeg havde lagt ud foran hende. Hun løftede skuldrene og stemmen, og sagde vredt, at vi ’i hvert fald havde en ØMU-gæld’. Men derved beviser hun, at hun heller ikke ved, hvad ØMU-gæld er. Det er en beregningsmetode for den indenlandske gæld og låneoptagelse, et begreb, der skal vise, om EU-landene overholder de gældende regler for statsunderskud. At en statsminister-kandidat ikke forstår sammenhængen, er rystende.


Hvordan bør man behandle sådan en sag? Skal man beskytte sin kandidat, eller skal man lade falde hvad ikke kan stå? Socialdemokraterne forsøger med bedste diktatur-metoder at beskytte sin leder:

det var utroligt, som stemningen vendte sig imod mig, da jeg afslørede, at det var trickspørgsmål. Der var 95 pct. socialdemokrater i det lokale. Og de nærmeste 5-6 stykker vendte sig truende imod mig. Jeg var simpelthen nødt til at gå. Ellers tror jeg, jeg havde fået bank, siger Per Mysing.


Helle Thorning-Schmidt står efter prognoserne til at blive den næste statsminister i Danmark. Tilsyneladende er hun udvalgt til at opfylde Illuminati's profeti:

Anerkendelsen af vores despot må også komme før ødelæggelsen af konstitutionen; tidspunktet for denne anerkendelse vil komme når folket, udmattet til det yderste af uregelmæssighederne og inkompetencen - en situation vi vil arrangere - hos deres regenter, vil skrige: "Væk med dem og giv os en konge over hele jorden, som vil forene os og udrydde årsagerne til uorden - grænseområder, nationaliteter, religioner, statsgæld - som vil give os fred og ro, som vi ikke kan finde under vores regenter og højtstående repræsentanter"6


Læs mere her: "Valgforsker: Thorning-Schmidt burde have vidst det", BT, 27-07-2011; "Flere politikere: Pinligt og skræmmende", BT, 28-07-2011

1 Thorning møder den hemmelige Bilderberggruppe

2 "ECFR's Board and Council", Rådsmedlemsliste, opdateret maj, 2010; "Helle Thorning-Schmidt", KVINFO, d. 20-08-2010

3 "Clinton: Jeg kan ikke give Helle Thorning råd", TV 2 Nyhederne, d. 14-12-2010, Medierne og socialdemokraterne

4 Aftalt spil i politiske tv-dueller

5 S og SF har fordelt ministerier, Pia K. venter samarbejde med rød regering

6 Protocols of Sion (Illuminati's protokoller), protokol 10, punkt 18, læs mere Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt
Kilde: www.bt.dk


Debat: Thorning gik i fælden på læsermøde

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Helle Thorning-Schmidt [8]; Politik [115];

Flere nyhedsblogs fra 2011