Sanktioner mod Rusland - en indsprøjtning til Antikrists rige?

Lagt på d. 02/08-14


Udskriv


Som jeg kort nævner i artiklen Bilderberg 2014 er Ruslands aktioner i Ukraine og Krim ansporet af Illuminati, med det formål at skubbe til skabelsesprocessen af Antikrists rige, de ti kongeriger som Gud har afsløret for os i Ordet.

Det, der af de elite-kontrollerede medier informeres om, er ofte dækhistorier over de sande formål med verdens begivenheder, og sanktionerne mod Rusland handler ikke om Ukraine og Krim, men om at skubbe til opdelingen af verden i ti supernationer.

Sanktionerne forventes at gøre sin effekt om 3-6 måneder, hvilket global forskningsleder ved Global Risks, Charles Hecker spår i et interview med Bloomberg TV1, men målet er ikke at bringe det politiske verdenskort tilbage til status quo. Det har længe været kendt, at den østlige verden - Kina, Rusland m.fl. er utilfreds med den vestlige økonomiske magt forplantet i dollaren. De vil af med afhængigheden til dollaren (hvilket der er indicier for var et af emnerne på Bilderbergmødet i 2014), og disse sanktioner vil kunne give Rusland skubbet til at gøre noget drastisk. Dollaren tilhører den gamle verdensorden, og den vil forsvinde til fordel for et nyt økonomisk system, der skal kontrollere verden under Antikrist.

I en bekendtgørelse onsdag aften, tilføjede finansministeriets kontor for kontrol af udenlandsk formueværdi (OFAC) nogle af Ruslands største og mest vigtige institutioner til sin sanktionsliste. Blandt dem er Rosneft, Ruslands statsejede oliegigant; Gazprombank, finansarmen for Ruslands største naturgasselskab; Novatek, en privat virksomhed som konkurrerer med Gazprom; og Vnesheconombank, eller VEB, den statsejede udviklingsbank som faciliterer Russiske virksomheders oversøiske eksport.

Selvom sproget ikke er helt tydeligt, lader det til at disse virksomheder ikke længere kan handle med dollars. De vil heller ikke have adgang til lån på det Amerikansk gældsmarked som holder mere end tre måneder. At afskære en kæmpe investerings-intensiv virksomhed som Rosneft fra verdens dybeste kapitalmarked, er et stort slag. Det vil sandsynligvis hæve driftsomkostningerne og gøre Rosneft mindre konkurrencedygtig. Det ville kunne gøre udslag mod ExxonMobil (XOM), som har årelange forretningsbånd med Rosneft, inklusiv et konsortium som inkluderer planer om at lave olieboringer sammen på Nordpolen, hydrofraktur skifferområder i Sibirien, og at starte opbygning af naturgas eksportterminal i Østrusland.2


På samme tidspunkt som USA og EU planlægger disse sanktioner, formes der et østligt økonomisk ben kaldt BRICS, et navn formet af landene Brasilien, Rusland, Indien, Kina (China) og Sydafrika. De har sammen igangsat en 100 milliarder dollar udviklingsbank kaldt "Ny Udviklings Bank", som deres første skridt mod en omformning af det vest-dominerede finanssystem, hvor valutareserven på de 100 milliarder skal hjælpe landene med at afværge kortsigtede likviditetspres. En god tommelfingerregel er, at noget der rimer på nyt, er Illuminati's værk hen mod Antikrists Nye Verdensorden, og uden tvivl er dette økonomiske tiltag formet mellem hænderne på Illuminati's ledere.

Kort og godt giver BRICS Ruslands Putin en "platform til at vise at han har venner andre steder, økonomiske kræfter der ses omforme verdens fremtid":

Ledere for BRICS fremspirende markedsnationer, igangsatte en 100 milliarder dollars udviklingsbank og en reserve valuta pulje i torsdags, i deres første konkrete skridt mod at reformere det vest-dominerede internationale finanssystem… Det er BRICS' første store bedrift… siden de gik sammen i 2009 for at presse på for større indflydelse i den globale finansielle orden, skabt af vestlige kræfter efter Anden Verndenskrig… Den nye bank afspejler BRICS' voksende indflydelse, som tæller næsten halvdelen af verdens befolkning og omkring en femtedel af den globale økonomiske produktion…

…Stillet over for de vestlige ledende nationers bestræbelser på at isolere Rusland for at have annekteret Krim og at have asporet oprør i det østlige Ukraine, tilvejebragte BRICS topmødet præsident Vladimir Putin en geopolitisk platform for at vise at han har venner andre steder, økonomiske kræfter der ses omforme verdens fremtid.

BRICS afholdte sig fra at kritisere Rusland for krisen i Ukraine og påkaldte i stedet tilbageholdenhed fra alle aktører så konflikten kan blive løst fredeligt.3


Denne økonomiske sammenslutning danner et nyt østligt magt-ben, hvilket former den økonomiske magtfordeling som det var det, i det gamle Romerrige. Hvad der ligger i det, om det betyder noget, ved jeg ikke noget om endnu. Men Romerriget, repræsenteret med de to ben på Nebukadnezars billedstøtte, vil genopstå, hvilket både Daniel og Johannes viser som dyret med ti horn - de ti kongeriger.

Nationerne involveret i denne magtfordeling, er supernation 4, Sydafrika der jf. Club of Rome's verdenskort vil sammenføjes med Australien, supernation 5, Rusland og Østeuropa (der snart får den nye møntenhed Altyn4), supernation 6, Central- og Sydamerika, supernation 9, Syd- og Sydøstasien hvortil Indien også vil blive sluttet.


På denne måde kan eliten bruge deres producerede krise i Ukraine til at fremskynde dannelsen af de ti kongeriger, der jf. Guds Ord skal eksistere før Antikrist kan stå frem. Illuminati har travlt og spiller på alle tangenter mens de utålmodigt venter på at Jesus kalder sin menighed hjem, så trængslens rasen kan udfolde sig.

1 "Russia Sanctions to Bite in 3-6 Months: Hecker", Bloomberg, d. 31-07-2014

2 "U.S. Sanctions Finally Hit Russia Where It Counts", Bloomberg Businessweek, d. 17-07-2014

3 "BRICS set up bank to counter Western hold on global finances", Reuters, d. 16-07-2014

4 Supernation 5 får møntenheden, Altyn


Debat: Sanktioner mod Rusland - en indsprøjtning til Antikrists rige?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2014