DONG, Corydon og Goldman Sachs

Lagt på d. 27/01-14Vi ser i disse dage hvordan eliten, med sine tentakelbefængte fangearme opfører sig som søuhyret Kraken, i sagen om Dong. Mens tidligere direktør for DONG, Anders Eldrup, fra 2001-2010 var deltager i elitens arbejdsgruppe, Bilderberg, er både Bjarne Corydon og næstformand for Goldman Sachs, J. Michael Evans medlemmer i dag1. De er elitebrødre i kampen for den nye verdensorden, og svarer i Bilderberg under Illuminatis mestrene, verdensbankierne Rothschilds.

Derfor er det ikke underligt, at Corydon - på trods af stigende modstand siger at:

det er bedst at sælge ud af Dong til Goldman Sachs2


At:

Tilbuddet fra Goldman Sachs om i samarbejde med ATP og PFA at skyde 11 milliarder kroner i selskabet er "den bedste løsning"3


Pensionsselskaberne PFA og ATP er også på aftalebordet og Helle Thorning, der også er tidligere Bilderbergmedlem4, og desuden medstifter af "the European Council on Foreign Relations"5, siger ligeledes at:

Tilbudet fra Goldman Sachs, PFA og ATP er det bedste for de danske skatteydere.6


Der er mange stemmer der kritiserer planerne om at sælge til Goldman Sachs, og det er ikke uden grund, for synker USA's økonomi, så vil elitens tentakler også være inde i DONG og derved ikke bare indirekte men direkte være med til at drukne Dansk energi.

Selvom PensionDanmark - imellem tre andre pensionsselskaber - har tilbudt højere pris pr. aktie end Goldman Sachs7, så ønsker Cordyon andelen overgivet til eliten - og det er med særligt uhørte rettigheder:

Mest kontroversielt er det, at bestyrelsen, hvor Goldman Sachs kun får én plads, ikke kan udskifte den administrerende direktør eller finansdirektøren uden at få lov af Goldman Sachs.

Desuden kan det normale 2/3-flertal blandt DONG-aktionærerne heller ikke ændre vedtægterne uden Goldman Sachs samtykke, selv om Goldman Sachs kun kommer til at eje omkring 19 procent.

Det fremgår af det aktstykke, som finansminister Bjarne Corydon (S) har sendt til Folketingets finansudvalg, der skal tilslutte sig aftalen.

"Det er meget usædvanligt med disse særrettigheder til en aktionær, der kun kommer til at eje 19 procent af selskabet. Jeg har meget svært ved at se argumenterne for, hvorfor staten er gået med til det, så jeg ser frem til at høre Bjarne Corydons forklaring," siger Anders Drejer, professor i ledelse ved Aalborg Universitet.8


Desuden sælges DONG til 31,5 mia. - en pris der er 900 millioner under selskabets egenkapital9.

Goldman Sachs er et af Illuminatis store lokomotiver, og er en stor drivkraft bag skabelsen af vestens såkaldte økonomiske krise. Det er den vigtigste spiller i manipulationen af det økonomiske marked, og er verdens største investeringsbank, grundlagt af Rothschild - Illuminatis grundlægger sammen med Adam Weishaupt. Sunday Times skrev d. 08-11-2009 om Goldman Sachs, at:

Nummer 85 Broad Steet, New York, NY 10004, er der hvor pengene er. Alle sammen.

Det er stedet for den bedste pengemaskine som global kapitalisme nogensinde har produceret, og, siger nogle, en politisk kraft mægtigere end regereringer. Folkene som arbejder bag de messing-polerede glasdøre, laver flere penge end nogle lande.10


Rothschild var i sin tid rådgiver:

til overvejelserne om at privatisere Post Danmark, til fusionen af DONG og Elsam, forundersøgelsen af Dongs børsnotering og senest til Bankpakke 2.11


Den Danske regering poster konsulentpenge betalt af dig og mig ind i familien Rothschild, og kan derved følge elitens planer under dække af konsulentbistand. Om Mayer Amschel Rothschild (der sammen med Weishaupt dannede Illuminati) fortæller History World at:

I 1803 er han i en position, hvor han kan låne 20 millioner frank* til den danske regering.

Det danske lån er det første blandt mange af sådanne transaktioner på vegne af regeringer som hurtigt etablerede Rothschild familien som Europas mest magtfulde bankier12


* 20 millioner frank, vil, grundet inflation, svare til ca. 270 millioner kroner i nutidige penge.

Rothschild ejer i dag verdens økonomi. Familien ejer landenes nationalbanker og de inviteres nu også af den danske regering ind i Dansk energi. Det er alvorligt, og når politikere overbevisende fortæller om fordelene ved dette salg, så tro dem ikke. Der er foregået en forudgående underhåndsaftale, der har til formål at bestyrke den hurtigt voksende verdensorden, fundamentet for den kommende antikrist der vil føre verden ind i trængsel der aldrig er set før - på alle livets områder.

Jeg kan anbefale at gå ind på Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs og give din stemme imod dette bedrageriske plot imod Danmark.

1 "Bilderberg Group 2013: guest list and agenda", The Telegraph, d. 06-06-2013

2 "100.000 har skrevet under: Siger nej til Dong-salg", Information, d. 26-01-2014

3 "OVERBLIK Det kommer til at ske i Dong-sagen", dr.dk, d. 26-01-2014

4 Thorning møder den hemmelige Bilderberggruppe

5 "Helle Thorning-Schmidt", KVINFO, d. 20-08-2010

6 "Thorning: Goldman Sachs gav det bedste tilbud", dr.dk, d. 23-01-2014

7 "Corydon: DONG-salg handler ikke kun om prisen", Information, d. 18-01-2014

8 "Corydon giver Goldman Sachs kontroversielle DONG-rettigheder", Berlingske Business, d. 05-12-2013

9 "DONG solgt til rabatpris", Berlingske Business, d. 13-01-2014

10 "I'm doing 'God's work'. Meet Mr Goldman Sachs", Sunday Times, d. 08-11-2009, gengivet på Harvard Law School i PDF format

11 "Staten vælger Rothschild igen og igen", Berlingske Business, d. 10-12-2009

12 "history of banking", History World, under ‘The Rothschild dynasty: 1801-1815'


Debat: DONG, Corydon og Goldman Sachs

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bilderberg [11]; Energi [12]; Helle Thorning-Schmidt [8]; Kontrol [91]; Politik [115]; Verdensordnen [156]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2014