Al Gore og religiøs klimapolitik

Lagt på d. 21/09-14Nu er det igen tid til fokus på klimaet. I morgen starter klimatopmødet i New York1, hvor ledere fra 125 lande vil mødes og fortsætte den propaganda der skal lægge Jorden i hænderne på den kommende verdensregering. Disse møder fortsætter med at tale om konsensus hvor enighed driver den politik der skulle være drevet af videnskab. Det er endnu ikke - tværtimod - bevist at co2 udledningen er årsagen til klimaets tilstand. Tværtimod videnskab har det synes længe at klimapolitikken er af religiøs karakter - hvor moderjord-tilbedelse, heksekraft - er det, der skal dyrkes. FN's målsætning er "At gøre naturtilbedelse til en statsreligion"2, og nu bruger Al Gore også "kristen" retorik for at fremme sagen.

På et interfaith møde, et seminar kaldt "Religioner og Jorden" holdt på Union Teologisk Seminarium i New York, gav Al Gore en tale under et morgenmåltid (se videoen i bunden), hvor han med religiøse fraser forsøgte at tolke Jesu ord som profetisk advarsel om nutidens klimaforandringer. Hvorfor? Fordi han mener at lederne for de forskellige trossamfund kan spille en vigtig rolle i at mobilisere den beslutsomhed som til tider har manglet for at beskytte dette hjem - vores Jord.

I den kristne tradition, mener Gore, har der været en forvirring mellem herredømme og dominans. At vi Gud har givet os herredømme over Jorden (taget fra 1. Mos. 1:28), har ikke givet os licens til at drive rovdrift på Jorden for at stille vores egen grådighed, lidenskaber eller ønsker uden at respektere integriteten af Guds skaberværk. Denne Illuminatimand, der arbejder for en Ny Verdensorden med klimaforandring som redskab, hvor despoten Antikrist skal være jordens konge og hvor eliten skal eje jorden, han bedyrer i dette religiøse forum, ud fra Salme 24, at "HERRENS er Jorden og dens Fylde".

Al Gore ved godt at FN ifølge deres "Convention on Biological Diversity" dokument vil gøre naturtilbedelse til en statsreligion. Men de ord passer ikke ind i en "kristen" forsamling. Det handler ikke om tilbedelse af Jorden, siger han, men vi elsker Jorden fordi den er Herrens. Hvis måden vi lever på har til formål at herliggøre Gud, er det inkonsistent med det formål at stable foragt op imod Guds skaberværk.

Vi er alle ét, siger han, og som debatten om racisme og homofobi er vundet til fordel for de uønskede, så mangler debatten om menneskeskabt klimaforandring at blive vundet. Historien har i mange henseender haft mange nej'er og det ender altid med et ja - et ja, som fremtiden afhænger af. Vi skal vende os fra at tænke lokalt til at tænke globalt - tydeligere kan det ikke siges fra en verdensordensmand! Vi skal elske andre som os selv, siger han, og hvor hult det runger fra en mand der nidkært arbejder for et system, hvis første bud af ti, udhugget i sten, siger "Fasthold menneskeheden under 500.000.000 i bestandig balance med naturen" et folkedrab med over 6,5 milliarder mord3. Al Gores udtalelser er fyldt med fejl4, og han er den første klimamilliardær, hvilket Lars From i Jyllands Posten, d. 28-06-2009 fortalte om.

Han kalder alt der taler imod hans elitens planer for en løgn der ikke kan bestå for evigt. Vi vil vinde til sidst, siger han, underforstået at eliten vil vinde. Der vil komme forløsning og sejr, for som han kaprer og fejlciterer Martin Luther King Jr.'s udtalelse vedrørende borgerrettigheder: "universets moralske bue bøjer sig mod retfærdighed". I Al Gores øjne er det som sker i forbindelse med elitens forsvar af deres - ikke Guds, som han til formålet bedyrer, men deres jord retfærdigheden der sker fyldest. At holde menneskeheden under en halv milliard, er retfærdighed i elitens religion.

Efter at have misbrugt Luther King, viser han sin uovertrufne elendige fortolkning af Bibelen, ved at kapre Jesu ord fra Luk. 12:54-56 til at formane os til at tyde denne klimaforandrings tid, og blive ét med naturen - at gøre hvad der er moralsk ret.

Al Gore har nu virkelig fået talt sig varm, og i al den akkumulerede iver, slår han hård i talerstolen, og råber, ud fra Luk. 12:56: "I hykle…." og så forsvinder lyden. Flere religiøse sider forsøger at sige at Gud greb ind, og som et tegn lod Han lyden forsvinde. Det var nu blot en løs forbindelse der fik dødsstødet, og fejlen blev rettet så lyden kom igen. Pointen for Al Gore er, at fremtidens generationer vil spørge hvorfra vi fik det moralske mod til at gøre det rigtige, og svaret vil være at lederne fra de forskellige tros traditioner lærte os at tyde tiden.

Der er ingen tvivl om at klimaet forandrer sig. Det har det altid gjort - men der er intet bevis for at vores levevis er skyld i det. Al Gore fortæller at da han var barn (i 50'erne), var der omkring to milliarder mennesker på jorden (ca. 2,5 er det rette tal) og naturen artede sig. Det han ikke fortæller er, at også dengang var der variationer, men der var ikke politisk og religiøs fokus på det. Lige siden har der været variationer i vejret, og fordi vi nu er over syv milliarder mennesker, er der flere der rammes hårdere af "naturens luner". Det er endnu ikke bevist at menneskets aktivitet udmundet i co2 er årsagen, og igen har 1000 seriøse og erfarende forskere skrevet under på deres uenighed med fabler som Al Gore rejser rundt med - og se en biografi af forskerne her.

Al Gore nævner igen fablen om at polerne smelter. For syv år siden (2007) sagde han at Nordpolen ville være smeltet i 2014, men der er endnu masser af is. I samme tidsperiode hvor Nordpolens uregelmæssigheder i ismassen har været under normen, er Antarktis vokset5. Når det skifter, vil der blive fokus på Antarktis, mens Arktis vokser.

Der er intet nyt. Global Opvarmning, nu kaldt klimaforandringer fordi opvarmningen er stoppet, er et redskab til at bygge den nye verdensorden. Det er ikke, og har aldrig været menneskets "fortjeneste" at klimaet har sine udsving. Sådan har det altid været, lige siden syndfloden. Men God lovede, og det er et vers til Al Gore, at sommer og vinter såvel som dag og nat ikke skal ophøre (1. Mos. 8:22). Al Gore er en simpel aktivist der ingen forstand har på videnskab, en alarmist i hænderne på eliten, der med konstant politiskreligiøs pryglen skal vende nej til ja, så eliten kan få sin sejr.

1 "Climate Week NYC 2014"

2 Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt

3 Gore erkender fatal klima-regnefejl

4 Den globale opvarmning, og sammensmeltning.

5 "Reflections on My 45th Earth Day", The Heartland Institute, 23-04-2014

Debat: Al Gore og religiøs klimapolitik

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Al Gore [9]; Interfaith [7]; Klimaforandringer [178];

Flere nyhedsblogs fra 2014