Israel / Palæstina spændingerne tager til

Lagt på d. 16/03-16Som Vesten oplever det i disse dage, at modstanden mod Mellemøstlige indvandrere vokser, sådan har Israel i årtier kæmpet med håndteringen af kræfter, der vil indtage deres land. Befolkningen i Israel kræver i højere og højere grad en løsning på de problemer de dagligt konfronteres med, i relation til det Palæstinensiske pres for endelig udryddelse af Israel.

Det nye er, at det ikke kun er den politiske højrefløj der arbejder for afskærmning og opdeling af det Israelske og Palæstinensiske folk, nu kalder venstrefløjen (Isaac Herzog, leder for arbejderpartiet) også på sikkerhedshegn til at adskille folkene. Ganske enkelt fordi det er der, stemmerne ligger - sådan er der i hvert fald nogle der tolker det.

For nyligt citerede de der foreslår at Merzog glider mod højre, oppositionslederens formaning at sikkerhedshegn og mål om at adskille Palæstinensere og Jøder må fremskyndes som bevis for deres holdning, mens andre stadig ser det som sædvanlig politik: at manøvrere mod højre for at gøre sig mere valgbar for en vælgerbase der selv flytter sig mod højre.1


Alvoren i dette er, at profetien i Obadias lader til at være konsekvensen af denne konflikt og opdeling. Når folket er adskilt, kan Israel som profeteret gøre op med sine nærmeste fjender, og har den gamle okkulte frimurer Albert Pike ret, så vil Tredje verdenskrig begynde mellem Jødedommen og Islam. Se artiklen Situationen i Guds land, Israel: Esaus hus skal blive til strå.

En Mellemøstlig krig, kan udløse Magog Krigen, hvor Magog, med det nutidige navn Rusland, for alvor vil slå sig løs. Er de gamle profetier for Skandinavien sande, som jeg gennemgår i nyhedsbloggen Det 20. århundredes profetier for Skandinavien, så kan Rusland begynde sin endetidsmission i Europa, og finde overmodet til at drage imod Israel, mod sit endelige i Israels bjerge (Ez. 39:4).

Det er svært at se hvordan fremtiden vil afspille de sidste begivenheder før bortrykkelsen, men vi må holde øjnene åbne, og forsøge at finde brikkernes placering i det store billede. Det, jeg skriver her, er ét scenarie, men ikke nødvendigvis sandt. Las os våge og se at tiden nærmer sig. Spændingerne i Israel viser for nu, at Obadias' profeti snart kan gå i opfyldelse.

1 "Left leader's rightward shift perplexes Israelis", The Jerusalem Post, d. 16-03-2016


Debat: Israel / Palæstina spændingerne tager til

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [100]; Mellemøsten [71]; Palæstina [41]; Skandinavien [9];

Flere nyhedsblogs fra 2016