Den okkulte verden: Forløsningen er begyndt.

Lagt på d. 07/02-16Forud for de forskellige rabbinske og muslimske påstande om Antikrists snarlige komme1, har kabbalist Rabbi Chaim Cohen i august, 2014, modtaget besked fra himmelen - dvs. den okkulte verden:

De informerede mig fra himmelen at forløsningsprocessen begyndte. Nu har I muligheden for at tage med forløsningstoget. Vi ved ikke hvor lang tid det vil tage, men kære brødre, I skal vide at forløsningsprocessen begyndte, og derfor stopper problemerne ikke2


Det er et klassisk okkult budskab, der i det mindste viser at den dæmoniske verden presser på for at deres storhedstid i trængslen snart må komme. De ved ikke hvor lang tid det tager, men det ved den Levende Gud, som har fastsat tider og timer af egen magt (Apg. 1:7).

Men det stopper ikke her, for Bibelkodeekspert Rabbi Matityahu Glazerson, har fundet en sekvens i 1. Mos. Kapitel 49, hvor teksten "forløsningen startede" findes som det eneste sted i Bibelkoden. I dette kapitel samler Jakob sine sønner, og profeterer om endetiden, og denne sekvens "forløsningen startede" bliver krydset af årstallet 5775, som korresponderer til vores kalenderår september 2014 - september 2015. Det var som sagt i august, 2014, begyndelsen af sabbatsåret - Shmittah året, Cohen fik beskeden fra dæmonerne. Det er samme år der har været så meget tale om, hvorefter Messias ifølge Rabbi Shteinman skulle komme3. I forbindelse med de fire blodrøde måner afsluttedes deres sekvens med den sidste måne d. 28-09-20154 - 15 dage efter Shmittah årets afslutning.

Derudover stod der Messias, endetiden (end of days) og Elias i koden5. Alle har Bibelske relationer til endens tid, og hvad end man tænker om det, er det opsigtsvækkende at alle disse dæmoniske informationer sammenfalder hvor end de lyder. Som mange andre dæmoniske forudsigelser, som f.eks. det Nostradamus nedskrev, er denne "himmelske" information meget vag og upræcis. Hvad er "forløsningen" og hvilke begivenheder består den af? Det fik Cohen ikke at vide, men Gud har fortalt os det i sit Ord, og selvom trængslen afsluttes af forløsning, så er det bestemt ikke forløsning der er i vente i Israels nærmeste fremtid. Vi ved vi er ved tidernes ende og ser at Bibelens sidste profetier kan gå i opfyldelse når som helst. Og vi ser igennem dette at der er gang i den dæmoniske verden!

Lad os fortsat holde øje og våge. Jesus kommer uden tvivl snart.

1 "Messias" forventningen i Israel
2 "The Process of Redemption Started in bible code Glazerson", YouTube, d. 25-01-2016
3 "Messias" forventningen vokser
4 Et tetraedre af blodrøde måner
5 "Mystical Rabbi Informed From Heaven That Redemption Has Begun", Breaking Israel News, d. 03-02-2016


Debat: Den okkulte verden: Forløsningen er begyndt.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [16]; Kabbalisme [5]; Tidens ende [72];

Flere nyhedsblogs fra 2016