Magog øver sig

Lagt på d. 08/02-16Når man har hørt profetierne om Ruslands fremtidige indtog i Skandinavien, så bekymrer dagens nyheder der siger "Nato-rapport: Ruslands militær øver sig på atomangreb". Ifølge flere forskellige profetier, som jeg gennemgår i nyhedsbloggen Det 20. århundredes profetier for Skandinavien, så vil Rusland indtage Norge, Sverige og Tyskland, hvilket naturligvis også vil ramme Danmark.

Uden med sikkerhed at kunne sige at profetierne er sande, det vides først når de går i opfyldelse, så giver de i det mindste anledning til at holde øje med Rusland - ikke mindst fordi Bibelen fortæller at Rusland som bor i det Bibelske Magog område1, vil angribe Israel i endens tid (Ezekiel kap. 38-39).

Lyt til dagens nyhed, der fortæller ud fra Nato's generalsekretær Jens Stoltenberg's årsrapport for 2015:

I løbet af de seneste tre år har Rusland foretaget 18 simulerede angreb på Nato-landene og deres allierede og partnere - heriblandt har man øvet sig på flere atomangreb.

Simulationerne sker nu i et omfang, som ikke er set siden Den Kolde Krig… Bl.a. har man simuleret atomangreb på Polen, og i marts 2013 øvede det russiske militær sig på atomangreb på Sverige… I nogle af angrebene har Rusland brugt over 100.000 soldater, hvilket har været med til at øge spændingerne mellem Rusland og Nato.

»Disse simulationer er blevet brugt til at dække over store bevægelser blandt de russiske militære styrker og til at true Ruslands nabolande… Området omkring Danmark har også oplevet sin del af Ruslands militære fremfærd. Under Folkemødet på Bornholm i 2014 øvede russiske bombefly indflyvning til et bombetogt mod den danske ø, og i marts 2015 opdagede det svenske forsvar igen fire russiske bombefly i luftrummet ved Bornholm…

…Så sent som i januar i år var der ifølge avisen Svenska Dagbladet problemer igen, da et overvågningsfly fra det svenske luftvåben i nogle minutter blev forfulgt af et russisk kampfly af typen SU-27.

Ruslands aggressive opførsel fik tidligere på ugen USA til at meddele, at man vil firedoble sit budget til USA's militære tilstedeværelse i Europa. 3,4 mia. kr. vil USA dermed kunne bruge i 2017 på at have soldater og materiel udstationeret i Europa.2


Det er en klar og tydelig indikation af, at Rusland er ved at samle sig mod, til dels at turde angribe Israel, men også andre steder i verden - måske er Ruslands indtrængen i Europa medvirkende til at "Bjørnen" føler sig stærk nok til at prøve kræfter med Israel. Rusland vil med stor sandsynlighed blive en frygtet spiller på endetidens scene!

1 Bibelens troværdighed: Rusland angriber Israel
2 "Nato-rapport: Ruslands militær øver sig på atomangreb", Jyllands-Posten International, d. 07-02-2016


Debat: Magog øver sig

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Europa [8]; Gog & Magog [20]; NATO [8]; Rusland [17]; Skandinavien [9]; Tidens ende [72];

Flere nyhedsblogs fra 2016