Lidt tanker om det Amerikanske valg, 2016.

Lagt på d. 06/11-16Bag det Amerikanske valg, forgår der en voldsom dæmonisk kamp. I al sin fejlbarlighed står Trump for folkets frihed - for den Amerikanske drøm, at alle der vil og gør en indsats, kan få fremgang i mulighedernes land. Clinton er på den anden side elitens soldat, der som heks af sjette grad, sort-magi okkultist der praktiserer shamanistisk heksekraft (menneskeofringer, okkult ceremoniel seksuel omgang og meget mere) fører en dæmonisk åndelig kamp bag scenen.

Hillary's kampagneformand her i 2016, John David Podesta, der var stabschef under Bill Clinton og nu rådgiver for Obama, blev sidste år, i 2015, inviteret til "åndetilberedningsmiddag" hjemme hos performancekunstner Marina Abramovic. Det blev afsløret i en WikiLeaks mail fra Marina til David's bror Tony, hvori hun spørger om David kommer med1.

En sådan "åndetilberedningsmiddag" kan ses på YouTube2, hvor elementer som honning, olie, menstruationsblod eller svineblod (som ligner menneskeblod mest), blandet med sæd, brystmælk og urin bruges som maling til skrift på vægen, og hældes ud på vægge og gulve. Det er en dæmonisk latterliggørelse af blodet Israel smurte på dørstolperne i Ægypten, forbilledet på Jesu blod der renser og frelser os. Det er en okkult ceremoni der kommer fra Aleister Crowley's Thelema religion (ham som også forfattede den sataniske bibel), hvor han kaldte det "lysets kage", en okkult ækvivalent til moderkirkens eukaristi - en symbolsk forening mellem det mikrokosmiske menneske, og det makrokosmiske guddommelige3. Det er en ceremoni der repræsenterer levereglerne i den græske hermetisme, en religiøs-filosofisk essoterisk tradition der bygger på okkultisten Hermes Trismegistus' lære, der siger "som oppe, således nede". Disse ord er en okkult gengivelse af Jesu bøn om Guds riges komme, "ske din vilje på jorden, som den sker i Himmelen" (Matt. 6:10), og de taler om englenes seksuelle omgang med menneskene, som vi læser om i 1. Mos. Kap. 6, hvor kæmperne (hebræisk nephilim, de faldne - ligesom Satan faldt) var produktet. Disse kæmper er i dag de kropsløse dæmoner i Satans hær, som plager og besætter mennesker, og som Jesus alene kan gøre os fri af. Ligesom Jesus bad om at Guds rige måtte komme, så beder okkultister med disse ord om at Satans rige må komme, hvilket er det, Daniel ganske kort og præcist nævner i Dan. 2:43, "de skal blande sig med menneskenes sæd" (KJV).

Marina siger selv, at når dette ritual udføres i private omgivelser (hvilket er hendes køkken, hjertet af hjemmet) er det mere intimt og åndeligt, end når det er på et galleri. Hun mener at ånderne (dæmonerne) stadig har brug for føde, selvom den ikke længere er fast, men i form af lys, lyd og følelser4. Samme artikel rapporterer hendes respons på denne WikiLeaks afsløring af Podesta, at det var en almindelig middag for at takke alle der donerede til hendes Kickstarter kampagne, og hun benægter at hun er satanist.

Hvordan end hun vælger at definere sig selv, så er det hun gør okkult. Det er ceremonier der aktiverer den okkulte verden, og Hillary's okkultisme, tillige med hendes kampagneleders okkultisme, strømføder magterne og myndighederne, verdensherskerne i dette mørke og ondskabens åndemagter i himmelrummet mod hvem vores kamp står (Ef. 6:12), og derfor er det Amerikanske valg et valg mellem lys og mørke, mellem dæmonisk undertrykkelse og det frie menneske.

Hvad end man mener om Trump, og hvor tryllebundet man kan være blevet af elitens nyhedsmedier, så er Trump, meget usædvanligt, en fri mand, uden for elitens rækkevidde. Det kommer frem under et interview med Newton Leroy Gingrich, der var formand for Repræsentanternes hus i 1995-99, og præsidentkandidat i 2012. Han forklarer hvorfor den etablerede politiske verden er så bange for Trump og siger,

"Mitt (Romney) repræsenterer personligt panikken i den etablerede vinge af partiet. De hånede alle og holdt vejret igennem super tirsdag, men det virkede ikke, og nu står de ansigt til ansigt med udsigten til at Donald Trump bliver leder for partiet, og det gør dem sindssyge… Fordi han er en outsider, han er ikke dem, han er ikke en del af klubben, han er ukontrollabel. Han har ikke gennemgået initieringsritualerne, han tilhører ikke det hemmelige samfund. De har ingen ide om hvordan de skal forholde sig til ham"5


Det Amerikanske valg er dermed et symbol på den åndelige kamp mod eliten, som siden 1776 har kæmpet, generation efter generation, for at skabe det sidste verdensrige, som vil lede verden ind i trængslen om hvilken Gud har fortalt os i detaljer, bl.a. igennem Åbenbaringsbogen. Eliten er skrækslagen for at Trump skal blive valgt, for så kan deres planer være i fare. Omvendt kan Trump, hvis han vinder, vinde samme skæbne som Lincoln og Kennedy, der begge blev snigmyrdet da de forsøgte at pille ved de sataniske planer.

Politisk set kan vi have svært ved at navigere mellem de mange meninger og planer, men åndeligt set, er der kun ét valg.

1 "WikiLeaks - The Podesta Emails", WikiLeaks

2 "marina abramovic spirit cooking", YouTube, 10-03-2009

3 "Cake of Light", Everipedia

4 "Spirit Cooking", Everipedia

5 "Newt Gingrich Confirms 'Trump Is Not Secret Society!'", YouTube, d. 03-03-2016


Debat: Lidt tanker om det Amerikanske valg, 2016.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Donald Trump [9]; Dæmoneri [10]; Konspiration [52]; Kontrol [91]; Politik [115]; Satanisme [7]; Tidens ende [74]; Trængslen [66]; USA [18]; Verdensordnen [156];

Flere nyhedsblogs fra 2016