"Messias" forventningen vokser

Lagt på d. 19/01-16Rabbi Shteinman sagde at "Messias" ville komme ved shmittah årets ende. Rabbi Shlomo Amar mener at den jordiske domstol (rabbiernes befalinger) bestemmer gangen i det himmelske, hvorfor han beordrede "Messias'" komme1. Nu står Rabbi Baruch Abuhatzeira frem med en forudsigelse.

Før jeg siger mere, vil jeg gøre opmærksom på at disse rabbier taler til mængder, og stiller deres ry og rygte på spil - sidstnævnte i en udsendelse med hundredetusindevis af seere. Det er ikke bare henslængte bemærkninger eller teorier. De tror på at "Messias" - dvs. Antikrist er lige på trapperne. Selvom de ikke direkte siger "så siger Herren", så bekender de sig til en lov, hvor en manglende opfyldelse afkræver dem deres død (5. Mos. 18:20-22). Og den sidste i rækken, Rabbi Abuhatzeira (også kaldt Baba Barch), er ikke sparsom med at forklare Guds planer:

Det er slut, og fra i dag er årene hvor Ishmael (Araberne) regerer over Jøderne slut… Der er tegn på at Messias er nært forestående.2


Forklaringen på denne udtalelse findes i den okkulte Zohar, hvilken Abuhatzeira citerer:

Rabbi Shimon Bar Yochai (en vismand fra tiden for det andet tempel) sagde at den tjenende engel for Ishmael stod foran Gud, nødte ham og sagde, 'Enhver som gør en mitzvah (en god gerning) skulle modtage en belønning. Ishmael omskar sig selv, ikke efter otte dage, men da han var 13 år gammel! Fortjener han ikke løn for det?... Zoharen siger at Gud svarede, og sagde at Israels land vil blive givet til dem i tiden hvor det står tomt for Jøder, efter templets ødelæggelse.


Abuhatzeira forklarer derefter at:

Det er præcis hvad der skete… Gud gav Ishmael 100 år for hvert år indtil han blev omskåret; 1.300 år til at regere i landet. Nu ser vi at enden for den tid er kommet. De var der, de regerede over landet, de fik deres belønning, nu er det tid for nationen Israel at regere i deres land. Det er tid for messias og forløsningen, når Israel skal regere over hele landet. Ikke at den ene del tilhører dem og den anden os.


2016 - 1300 er 716, og jeg ved ikke hvad der skete dengang, men tænker at Abuhatzeira går ud fra tiden hvor Al-Aqsa moskeen blev bygget, i 705 e.Kr., og lægger vi 1.300 år til er vi i sådan cirka i vores tid - 2005. Hvor langt ude denne fortolkning end er, så tror disse ærekære rabbier på det, og er ikke længere tilbageholdende med at proklamere tidernes ende.

Vi må fortsat se og følge med i verdens udvikling.

1 "Messias" forventningen i Israel

2 "Son of Baba Sali Proclaims: 'The Days of Ishmael Ruling in the Land of Israel Are Over!'", Breaking Israel News, d. 14-01-2016


Debat: "Messias" forventningen vokser

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [24]; Israel [101]; Kabbalisme [5]; Palæstina [42]; Tidens ende [75];

Flere nyhedsblogs fra 2016