John Kerry om en grænseløs verdensorden

Lagt på d. 09/05-16Under sin translokationstale til en gruppe gradienter ved Northeastern University, talte Kerry imod Donald Trumps ide om at bygge store mure, for at beskytte sig mod fjenderne, og Kerry sagde:

Mange af jer var i folkeskolen da I lærte den hårdeste lektie af alle, 9/11… Der er ingen mure som er store nok til at stoppe folk noget sted fra, ti tusinder af mil væk, som er fastbesluttet på at tage sine egne liv mens deres mål er andres liv… For nogle er alt de behøver at kravle under lagnerne, lukke sine øjne og skubbe verden væk… Og chokerende er det at vi endda set denne attitude fra nogle som tror de burde betros jobbet at håndtere internationale anliggender.

Fremtiden kræver noget mere af os, end nostalgi over for en rosenrød version af fortiden som i virkeligheden alligevel ikke eksisterede… I er ved at dimittere ind i en kompleks og grænseløs verden.1


Kerry er ikke hvem som helst. Han er gammel medlem af elitens hemmelige orden, Skull and Bones, hvilket han, ligesom Bush, indrømmede da Bush i sin tid løb efter præsidentkandidaturet2. Derfor er han her elitens talerør og den grænseløse verden han taler om, er den Nye Verdensorden - kloden opdelt i 10 kongeriger3, som profeteret i Dan. 7, Åb. 13 og 17. Den globale omstrukturering skal ske før Antikrist kan stå frem (Dan. 7:8), og vi ser her at eliten venter det arbejde afsluttet snart - idet gradienterne fra Northeastern University, "er ved at dimittere ind i en kompleks og grænseløs verden".

Endnu en lille påmindelse om at vi snart vil kastes ud i omvæltninger, der kommer til at kræve tro og tillid til Gud. Er vi åndeligt modne og parate til at få verdens fundament slået væk under os?

1 "Kerry Attacks Trump's Wall Proposal, Tells Northeastern Univ Grads to Prepare for 'Borderless World", Breitbart, d. 08-05-2016

2 Læs mere I artiklen, Den Ny Verdensorden

3 Se Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret


Debat: John Kerry om en grænseløs verdensorden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [24]; Verdensordnen [156];

Flere nyhedsblogs fra 2016