Er Tredje verdenskrig i gang?

Lagt på d. 23/03-22Den globale frygt for at Rusland/Ukraine-krigen kan føre til Tredje verdenskrig, emmer. Der er ingen tvivl om at den er på vej, for som så ofte gentaget før, er det en oldgammel plan forudset af frimurer og okkultist Albert Pike1.

Det, der får mig til at skrive denne nyhed er, at George Soros, en Ungarsk elitær rigmand som er en af de stærke kræfter bag den Nye Verdensorden der arbejder for at få Antikrist på scenen, som giver økonomisk støtte til stort set alt, der leder til den Store Nulstilling, har for nyligt skrevet følgende:

Ruslands invasion af Ukraine den 24. februar var begyndelsen på en tredje verdenskrig, der har potentialet til at ødelægge vores civilisation.2

Med verdenskrig mener Soros ifølge afsluttende kommentar, at verden er i fare for at blive ødelagt af Rusland og Kina :

Vi kan kun håbe, at Putin og Xi bliver fjernet fra magten, før de kan ødelægge vores civilisation.

Samtidig skriver han også at:

Rusland kan meget vel tabe krigen. USA og EU sender begge defensive våben til Ukraine, og der er bestræbelser på at købe russisk-fremstillede MIG-jagere, som ukrainske piloter ved, hvordan de skal flyve. Disse kan gøre hele forskellen. Uanset udfaldet har Putin allerede gjort underværker, når det kommer til at styrke EU's beslutsomhed og enhed.

I mellemtiden lader Xi til at have indset, at Putin er skrupelløs. Den 8. marts, en dag efter den kinesiske udenrigsminister, Wang Yi, havde insisteret på, at venskabet mellem Kina og Rusland forblev 'klippefast', ringede Xi til den franske præsident Emmanuel Macron og den tyske kansler Olaf Scholz for at sige, at han støttede deres fredsskabende indsats. Han ønskede maksimal tilbageholdenhed i krigen for at afværge en humanitær krise.

Hvad mener Soros, siden han kalder det, at hele verden står sammen imod Rusland, for en Tredje verdenskrig, der potentielt kan ødelægge vores civilisation? Er det for den der har ører, et hint om at eliten har forventninger om noget større? - En atomkrig?

At krigen blot er et politisk spil - omend det rammer millioner af uskyldige mennesker, det er der ingen tvivl om. Den Ukrainske præsident hører sammen med Putin i World Economic Forum. Sammen med folk som Donald Trump, Angela Merkel og Prince Charles, deltog han i Davosklubben i 2020, i kategorien "top politiske ledere"3. Og hans fascination af Justin Trudeau, Canadas despot, der har været den mest syge diktator under coronakrisen, den er han heller ikke bleg for at dele på hans Twitterprofil: 

@JustinTrudeau var en af de ledere, der inspirerede mig til at deltage i politik.4

Vladimir og Volodimir, Ruslands og Ukraines præsidenter, er forenet i World Economc Forum, og de er begge marionetdukker i grundlæggelsen af det nye verdensrige. Denne krig er ikke Putins værk, og Volodymyr Zelenskyy's mod-reaktion, frem for at være sit ansvar voksent og finde en løsning, der kunne skåne befolkningen, er også en planlagt respons. Volodymyr er ikke heltepræsidenten der løber rundt i gaderne med befolkningen og tager selfies. Ukraine bliver en del af Rusland, om ikke nu så snart, for det er sådan eliten har tegnet verdenskortet for trængslen, den store nulstilling, og Volodymyrs taktik, er en del af planen.

Men Tredje verdenskrig er bestemt til at begynde mellem Israel og Araberne, og måske derfor forsøger Amerikas Joe Biden at inddrage Israel som mæglere mellem Rusland og Ukraine:

Senior Capitol Hill-kilder fortalte Tablet, at Biden-administrationen forsøger at stille Israel i skudlinjen ved at presse Jerusalem til at mægle mellem Kiev og Moskva. Pointen er at positionere Israel til at tage skylden, hvis Putin ikke giver efter, eller de stædige ukrainere viser sig uvillige til at overgive tilstrækkeligt territorium, for at afslutte krigen på vilkår, som den russiske præsident finder acceptable.

Kilder forklarer, at israelerne modvilligt har videregivet beskeder mellem de to stater, men ikke ønsker at blive yderligere involveret af to grunde: For det første, med russiske styrker på deres syriske grænse, ønsker israelerne ikke problemer med Putin; for det andet ser de, at Det Hvide Hus sætter dem op til fiasko, ved at tvinge dem til at tage stilling mod Putin.

Team Bidens PR-offensiv, der bebrejder Israel for fiaskoen i den tosidede amerikanske politik, har inkluderet viceudenrigsminister Victoria Nulands advarsler til Jerusalem, om ikke at hjælpe med at skjule 'beskidte penge', der tilhører Putin-allierede oligarker. Nuland sagde også, at Israel skulle tilslutte sig det internationale sanktionsregime rettet mod russiske aktiver - et regime, der påfaldende ikke omfatter verdensmagter som Kina og Indien, som Nuland undlod at nævne.

Administrationens vildledende kampagne var også afhængig af Biden-validatorer fra det udenrigspolitiske etablissement. Richard Haass og Aaron David Miller tweetede, at hvis Israel ønsker at være en amerikansk allieret, bør det stå sammen med USAs værdier, legemliggjort af dets moralske holdning over for Rusland, som inkluderer at forarme almindelige russere ved at styrte rublen.5

Det er så absolut en politisk spænding, der skabe en situation, hvor Israel igen bliver global syndebuk, så Syrien får mod til at indtage Golanhøjderne på Putins opfordring, hvilket kan få Rusland med mange andre folkeslag (Ez. 38:9) til at fortsætte sin blodrus ned mod Israel efter bytte (Ez. 38:11-12) - gas eller mineraler, eller hvad end Israel har som kan løfte Rusland ud af sin økonomiske armod.

Eliten har et helt panel af knapper de kan trykke på, for at skabe de situationer der fører verden derhen hvor de vil have den, når de vil have det. Verdenscenen er ét stort teaterstykke, som Peter Lemesurier sagde det i 1981, citeret i Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring, "Manuskriptet er nu skrevet".

1 Se Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring
2 "Vladimir Putin and the Risk of World War III", 11-03-2022
3 "Who's coming to Davos 2020, and everything else you need to know", World Economic Forum, d. 17-01-2020
4 "Володимир Зеленський @ZelenskyyUa", Twitter, d. 02-07-2019
5 "Biden Blames the Jews for His Ukraine Policy", Tablet Magazine, d. 15-03-2022


Debat: Er Tredje verdenskrig i gang?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [103]; Rusland [23]; Tidens ende [77]; Trængslen [70]; World Economic Forum [12];

Flere nyhedsblogs fra 2022