CO2-fodaftryk - opdraget af eliten

Lagt på d. 05/04-22Allerede tilbage i 2008, blev det for mig tydeligt, at tiden nærmede sig for, at verden skulle opdrages i den nye moderjordreligion, og gennemtvinge adfærdændringer hos os, så vi hvad enten vi er frivillige eller modvillige, stilles til ansvar for vores personlige CO2-udledning1. Og det er FN's målsætning, hvilket fremgår af deres biodiversitetsdokument fra 1992, der siger "Målsætning: At gøre naturtilbedelse til en statsreligion".


Nu kan min netbank beregne min CO2-udledning, ved at gennemgå mit forbrug ud fra mine betalingskort, og vise diagrammer og live-meddelelser, der kan udskamme min tilstedeværelse på denne Jord. Mit energiselskab viser mig hvornår jeg kan være med til at beskytte moderjord, og bruge klimavenlig strøm.

Er man ikke med i elitens religion, men har forstået - ligesom de tusindevis af klimaforskere der bliver censureret af elitens medier, så vi ikke hører dem dementere elitens løgne - at Jorden er skabt til os (Sal. 115:16) for at vi skal kunne leve her (Es. 45:18) og bruge den (1. Mos. 1:28), så skal man opdrages under tvang, til at blive en god planetarisk borger - en god beboer på planeten Jorden, som eliten mener er deres.

Sideløbende med at vores penge skal programmeres, så de kun kan bruges på det eliten, eller staten som er lidt tættere på befolkningen, bestemmer2, så er FN og Mastercard gået sammen, for at opdrage os.

Doconomy lancerer nu verdens første kreditkort med en CO2-grænse, DO Black. Lanceringen af dette premium-kort markerer den første milepæl i støtten, som Doconomy yder til FN's Climate Change Sekretariat (UNFCCC), for at tilskynde til global klimaindsats. DO Black hjælper ikke kun brugere med at spore og måle CO2-emissioner forbundet med deres køb, men sætter også en grænse for klimapåvirkningen af deres udgifter... Kort sagt det første kort nogensinde til at forhindre forbrugere i at overskride deres grænse, ikke baseret på kredit, men på niveauer af CO2-udledning, forårsaget af deres forbrug.

"Vi er alle nødt til at affinde os med det hastende i situationen og hurtigt bevæge os mod mere ansvarligt forbrug. Med DO Black er der ikke flere undskyldninger. Gennem vores samarbejde med UNFCCC og Mastercard, vil DO gøre det muligt for folk at gøre deres del for at bidrage til kulstofreduktionsmålene fra 2030 og frem", siger Nathalie Green, CEO hos Doconomy...

Det er her DO og det innovative Black card bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Det nye kort fra Doconomy vil hjælpe brugerne med at spore deres klimapåvirkning og nå målet om at reducere forbrugsrelateret CO2 med 50% pr. person beregnet efter land. Kerneformålet med DO Black er at sikre adfærdsændringer og fungere som et nyt, radikalt og innovativt værktøj til at beskytte planeten.3

Som det er nu, kan man blive præsenteret for beregningerne for CO2 udledningen fra de køb man gør. Men uden tvivl bliver det så obligatorisk, at når man overstiger den procentsats eliten har besluttet, så lukkes der for yderligere køb, som teksten fortæller er muligt.

Doconomy siger på deres egen hjemmeside - og bemærk hvordan der er fokus på opdragelse:

Den nye funktion har til formål at uddanne alle forbrugere omkring information om klimapåvirkning som et første skridt mod at skabe opmærksomhed omkring klimakrisen... Gennem Doconomys primære partnerskab med Mastercard er en 'Carbon Beregner' også integreret på tværs af Mastercards globale netværk og er gjort nemt for banker at adoptere ogtilpasse til miljøbevidste forbrugere.

Med et netværk på mere end 90 millioner forbrugere og 250.000 forhandlere, øger Klarnas rækkevidde Aland-indeksets tilgængelighed og skaber yderligere muligheder for at hjælpe dagligdagskøbere med at blive informerede beslutningstagere... Nu kan den samme kraft adressere den planetariske skrøbelighed. Ved at tilføje en unik datastrøm til kundetilbuddet tager Klarna et glimrende skridt for at uddanne brugerne i kernen af forbruget.

Lanceringen markerer et vigtigt første skridt. På længere sigt sigter Klarna på at uddanne forbrugerne yderligere i de reelle omkostninger ved forbrug og give dem mulighed for at handle.
'Med fedt-, sukker- og saltniveauer mærket på fødevarer, vi køber, hvorfor skulle vores CO2-udledning så ikke være lige så synlig?.. Vi træffer alle beslutninger, der påvirker planetens sundhed, og det er vigtigt, at alle har adgang til sund information for at træffe smarte klimavalg på en enkel og ligetil måde...

Man kan bestemt ikke forvente, at folk ændrer deres adfærd og tager klimahandlinger, hvis de ikke ved, hvad deres klimaaftryk er, eller hvad deres forbrug repræsenterer. Med disse data nu let tilgængelige takket være partnernes fremragende arbejde, er borgerne bemyndiget til at træffe smarte beslutninger og handle ansvarligt.4

Hvis ikke vi accepterer at eliten kontrollerer og styrer vores forbrug - og hvad vi bruger vores penge på, så fremstilles vi som alt andet end uddannede, informerede, smarte og ansvarlige. Det er samme metode som gjorde store dele af verdens befolkning bange for at blive stigmatiseret som sølvpapirshatte, hvis ikke de tav og tog covid-19 "vaccinen". Det er samme metode der vil blive brugt for at få folk i trængslen til at tage dyrets mærke. Uforstående og irettesættende holdninger vil alle uden mærket møde, når de søger hjælp, mad, vand, ly og læ - "Vis dog samfundssind og tag det mærke".

Fremtiden er kulsort under Antikrist og hans elites åg af underkastelse. Den store nulstilling, den store trængsel nærmer sig hurtigt. Med stor glæde og trøst kan vi der elsker Jesus se frem til snarlig udfrielse. "Men når disse Ting begynde at ske, da ser op og opløfter eders Hoveder, efterdi eders Forløsning stunder til" (Luk. 21:28)

Jesus kommer snart!

1 Se f.eks. "Hej, må jeg købe noget af din CO2?"
2 "Programmerbar valuta"
3 "DO Black - the world’s first credit card with a carbon limit", Mastercard Newsroom, d. 30-04-2019
4 "Klarna starts providing 90 million consumers with carbon footprint insights through Åland Index", Doconomy


Debat: CO2-fodaftryk - opdraget af eliten

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

FN [35]; Global religion [21]; Klimaforandringer [178]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2022