Rusland-Ukrainekrigen er ikke hvad vi bliver fortalt

Lagt på d. 04/12-22Ofte hører vi om at Ukraine klarer det godt og genindtager byer og områder okkuperet af russiske styrker. Men tal, der ikke var for offentlighedens ører, blev af præsidenten for EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, for en kort stund åbenbaret, for at blive censureret væk igen.

30. november 2022 informerede Leyen om dødstallet på den ukrainske side:

Det anslås, at mere end 20.000 civile og mere end 100.000 ukrainske soldater er blevet dræbt indtil videre.

Se videoen her, den uredigerede på venstre side og den redigerede på højre:

Lederen af PR-afdelingen i Ukraines væbnede styrker, Bogdan Senik siger at:

Vi kan ikke bekræfte dette tal, understrege, at tabene af den ukrainske hær er officiel information og er underlagt stemplet af begrænsning af offentliggørelse.1

Efterfølgende forsøges der igennem "Ukrainske offentlige tv-nyheder" på Twitter at få det store tal ned, ved at informere om at det er både døde og sårede der er tale om2. Det fortæller os at tallene er gyldige. Man kan undre sig over EU's åbenbaring af de hemmelige tal. I samme interview til Pravda siger Senik:

På samme tid, hvis det, som Europa-Kommissionens leder gav udtryk for, tillader os at holde aggressorlandet ansvarlige, kan vi kun støtte handlinger, der vil bidrage til den juridiske straf for dem, der organiserede folkedrabet på det ukrainske folk.1

Måske er det målet med informationen. Hvis profetierne om Rusland er sande, dels de skandinaviske men i særdeleshed de bibelske om magogkrigen (Ezekiel kap. 38-39), så giver det god mening at de med tallene forsøger at ægge verdens vrede mod Rusland, for at give Rusland årsager til at udføre de profeterede gerninger.

Som jeg fortæller i "Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring" er Ukraine på elitens verdenskort en del af Supernation 5, domineret af Rusland. Det skal virkelig gå helt galt for Rusland, hvis ikke det lykkes at få Ukraine bragt i knæ. Der er ødelæggelser, fortæller Ursula Leyen i samme bekendtgørelse, for 4.458.330.000.000 kroner (4,46 trillioner kroner / 600 milliarder euro - næsten det dobbelte af Danmarks BNP på 2.504.178.000.000). Oven i det, er Rusland Ukraine markant overlegen, viser tal fra "The Military Balance"-rapport fra The International Institute for Strategic Studies (IISS), der blev offentliggjort i begyndelsen af krigen. Det fortæller Ekstra Bladet:

På mandskabssiden har Rusland har 900.000 aktivt mandskab i sine væbnede styrker... en reserve på to millioner mennesker... Ukraine har 196.000 aktive tropper i sit militær, mens de har en reserve på 900.000.3

Det betyder at halvdelen af Ukraines tropper er døde, eller om Bogdan Senik taler sandt, ukampdygtige. Rygterne siger at Rusland har mistet nogenlunde samme antal kampdygtige mænd, men det har kun reduceret mandskabet med 1/9 mod Ukraines 1/2. Derudover har Ukraine kun en reserve på samme størrelse som Rusland har kampklare mænd.

Ekstrabladet har lavet denne grafiske oversigt:


Med al den hjælp Ukraine har fået fra Vesten, har de endnu ikke formået at vende krigen. Det synes med andre ord som propaganda når medierne forsøger at fremstille håb for Ukraine.

Der er ikke ord for den ondskab der ligger til grund for denne krig. En elitær, menneskefjendsk forsamling af bemægtigede mennesker, har et mål for verden, og ondskaben for det mål ses i denne krig.

1 "General Staff on the Losses of Armed Forces in the War with the Russian Federation: The numbers are closed, but the aggressor must be punished", Pravada, d. 30-11-2022
2 "SUSPILNE NEWS", Twitter, d.30-11-2022
3 "Så stærkt er Ruslands militær", Ekstra Bladet, d. 02-03-2022


Debat: Rusland-Ukrainekrigen er ikke hvad vi bliver fortalt

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [11]; Rusland [23];

Flere nyhedsblogs fra 2022