Danmark melder sig klar til at beskytte Sverige og Finland

Lagt på d. 22/05-22


Udskriv


Har du læst "Ruslands indtog i Skandinavien forårsaget af Finland og Sverige i Nato?" og "Putins favoritvært foreslår taktiske atomvåben mod Finland og Sverige" så vil Mette Frederiksens oplysning løbe dig koldt ned af ryggen.

Èn ting er at Finland og Sverige kan stå foran en konfrontation med Rusland. Men hvordan vil Danmark og Norge blive inddraget, hvilket "Det 20. århundredes profetier for Skandinavien" påstår?

Danmark har sammen med Island og Norge besluttet at udstikke 'sikkerhedsforsikringer' til Sverige og Finland, mens de venter på at blive optaget i forsvarsalliancen Nato.
Det oplyser statsminister Mette Frederiksen (S) på et såkaldt doorstep her til eftermiddag sammen med forsvarsminister Morten Bødskov (S).

- Det betyder, at vi er parate til at gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe til, hvis de to lande skulle blive udsat eksempelvis for et væbnet angreb i optagelsesperioden, siger statsministeren... - Det gør vi i solidaritet, men vi gør det også, fordi de to landes sikkerhed er vores sikkerhed, lyder det fra statsministeren, der fortæller, at sikkerhedsforsikringerne gælder fra i dag.

En lignende melding kommer fra forsvarsministeren, der siger, at Danmark er "klar til at gøre, hvad der skal til og til at støtte - også militært"... Med sikkerhedsforsikringerne tilkendegiver Danmark, at man vil "stå side om side" i tilfælde af angreb, siger statsministeren1

Danmarks Statsministerinde har ingen forståelse af verden omkring hende. Hun famler i uvidenhedens mørke og trykker på alle de forkerte kontakter. Der bygges i den grad op til den "perfekte storm", et udtryk der beskriver en lang række omstændigheder der sammenfalder til uundgåelig undergang. 

Mens ministerinden sædvanen tro bedyrer en virkelighed, der kun eksisterer i hendes eget formørkede sind og udtrykker "Det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er nogen konkret trussel mod Danmark", så tales der som nævnt i "Putins favoritvært foreslår taktiske atomvåben mod Finland og Sverige", om at bruge taktiske atomvåben mod netop Finland og Sverige - og Danmark såvel som Norge og Island, er fanget i konfrontationen. 

Samtidig er der partier i Danmark der hænger propagandaplakater op rundt om i landet, der med et "ja" budskab til at fjerne EU forsvarsforbeholdet, søger at lokke befolkningen til at frasige sig sin suveræne beslutningsret om hvor og hvornår de vil i krig. Danmark er i den grad i fare og der er så absolut trusler imod Danmark. Statsministerinden er i gang med at lede Danmark i sin sikre fortabelse.

Elsker vi vort folk, bekymrer vi os for vores unge generation, så er vi nødt til at sætte vores stemme det rigtige sted, både ved næste regeringsvalg men absolut også i forbindelse med forsvarsforbeholdet. Nej til fjernelse af forsvarsforbeholdet, og nej til venstreorienteret, antikristelig politik.

1 "Danmark melder sig klar til at beskytte Nato-ansøgerne Sverige og Finland: 'Deres sikkerhed er vores sikkerhed'", DR Nyheder, d. 16-05-2022


Debat: Danmark melder sig klar til at beskytte Sverige og Finland

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

EU [50]; Mette Frederiksen [10]; Politik [116]; Rusland [23]; Skandinavien [10];

Flere nyhedsblogs fra 2022