Regeringen planlægger allerede nu efterårets coronahåndtering

Lagt på d. 07/06-22


Udskriv


Det er nogen tid siden jeg har skrevet om Corona og vaccine. Jeg vil med denne nyhed blot minde dig om ikke at glemme kampen om frihed og sundhed, for at du fortsat skal stå imod vaccinerne - holde dem i mere end strakt arm fra livet.

Magnus Heunicke og hele det danske slæng i toppen af sundhedsvæsnet, har nemlig ikke glemt kampen og lægger onde råd op imod befolkningen. De er fortsat lige uvidende om de sygelige vacciner, og er allerede nu ved at lægge planer for hvordan efteråret skal gribes an.

Hvis coronavirus på ny spreder sig i samfundet senere på året, vil regeringen så vidt muligt gerne undgå nye nedlukninger og restriktioner. Derfor er myndighederne i øjeblikket i gang med at lægge forskellige planer for, hvordan det skal håndteres.

Det oplyste sundhedsminister Magnus Heunicke (S) fredag på et samråd.

- Vi ved ikke, hvad det er (der kommer, red.). Det kan være en Omikron-lignende-, en undervariant eller en helt ny variant.

I Portugal, hvor 86 procent af befolkningen er fuldt vaccineret, er der lige nu stigende smitte med Omikron-varianten BA.5, der hurtigt er blevet den dominerende. Faktisk har landet lige nu den anden højeste smitterate i verden... Samtidig viser et helt nyt amerikansk studie, at Omikron-undervarianterne BA.4 og BA.5 ser ud til at være meget bedre til at undvige den immunitet, der er opnået gennem tidligere smitte og vaccination.

Varianten er også fundet i Danmark. Herhjemme er Omikron-varianten BA.2 fortsat den dominerende, men en større andel bliver nu testet positiv med to nye undervarianter, herunder Omikron BA.5, oplyste Statens Serum Institut (SSI) torsdag.

Ifølge professor i infektionsmedicin på Rigshospitalet, Jens Lundgren, har studiet skabt genlyd blandt verdens forskere. Ikke mindst fordi studiet har betydning for efterårets vaccinationsprogram, som de danske myndigheder lige nu indsamler brikkerne til.

Og netop vacciner er et vigtigt redskab, som myndighederne vil tage i brug... coronasmitten er ikke væk... Jens Lundgren... forventer ligesom Verdenssundhedsorganisationen, WHO, at vaccinerne fortsat vil beskytte mod alvorlig sygdom, selvom personer stadig kan blive smittet.1

Mens realiteten i Portual endnu engang viser at vaccinerede er biologiske magneter for Corona, uanset variant, så er det fortsat vaccinerne som befolkningerne krones med.

Venstre og Konservative undrer sig over at regeringen har indkøbt 22 millioner vacciner:

Det kalder på en forklaring, at Danmark har forpligtende aftaler om køb af over 22 millioner doser af coronavacciner i år.
Det mener sundhedsordførerne for De Konservative og Venstre, Per Larsen og Martin Geertsen, ifølge Ritzau.

- Det er ret vildt, at man har købt så mange vacciner. Vi står i en situation, hvor vi faktisk har vanskeligt ved at komme af med det store overskud, vi har i forvejen, siger Per Larsen.

Ifølge et aktstykke fra Sundhedsministeriet, som Folketingets Finansudvalg har godkendt i starten af april, er de forventede udgifter for vaccinerne på 2,8 milliarder kroner. Til sammenligning brugte Danmark ifølge Statens Serum Institut godt 2,4 milliarder på vacciner i 2021.

Jes Søgaard, professor i sundhedsøkonomi på Syddansk Universitet, håber, at "der er nogen, der har en god forklaring" på, hvorfor Danmark har forpligtet sig til 22 millioner doser i 2022.

Det samme håber Per Larsen.

- Sundhedsministeren må komme med en redegørelse for, hvordan det er foregået, og hvorfor man har ageret, som man har, siger han.2

Hvilke vacciner der er indkøbt er uden overraskelse mørklagt, men en anden nyhed fortæller at det er "22 millioner doser af forskellige coronavacciner."3

Vi er i Danmark gode til at bilde os ind, at ting er gratis. Men alene vaccinebudgettet pr. dansker fra barn til voksen, har de sidste to år været ca. 900 kr., om du har ladet dig indsprøjte eller ej. Det er 3.600 kr., for en gennemsnitlig familie. Dertil kommer prisen for folk, materialer og faciliteter til at teste og vaccinere. Fra 28. april til 3. maj 2021, kostede test danskerne 60.000.000 om dagen, hvilket er 75.000 kr. for at finde én smittet4, med en sygdom der på det tidspunkt var sidestillet med en forkølelse.

Alt imens viser det sig at vaccinerne ikke virker og de vaccinerede lægger sig på sengen og stemmer i med det religiøse drengekor der synger, "alt ville være værre, hvis ikke vaccinen i kroppen kunne spærre" samtidig med at dødsfald og alvorlige skader tager sin himmelflugt.

Pr. 21-05-2022, er der i EU's 27 medlemslande registreret 44.821 dødsfald og 4.351.483 vaccineskader5 - og det er stærkt underrepræsenterede tal! For USA's pendant til den europæiske VAERS database, har studier vist at kun 1% vaccineskader og dødsfald registreres.


Blandt sportsfolk, er det igennem 2021-2022 sluppet ud i nyhederne, at 1090 har oplevet hjertestop og andre alvorlige problemer, mens 715 er døde efter vaccinerne:

Den Internationale Olympiske Komité i Lausanne, Schweiz, undersøgte dokumenter fra internationale databanker fra 1966 til 2004. Disse dokumenter viser 1.101 pludselige dødsfald hos atleter under 35 år, et gennemsnit på 29 atleter om året, de sportsgrene med den højeste forekomst er fodbold og basketball.

En undersøgelse foretaget af Maron om pludselig død hos amerikanske atleter fra 1980 til 2006 i otteogtredive sportsgrene identificerede 1.866 dødsfald blandt atleter med hjertesygdom, med en forekomst af hypertrofisk kardiomyopati.

Fra 2005 til 2006 var der i gennemsnit seksogtres (66) dødsfald om året, hvor 82% af dem opstod under konkurrence eller træning... Ovenstående viser, at der i de foregående år var 66 dødsfald om året, mens der er blevet rapporteret 86 i januar 2022 indtil videre.6

Der er med andre ord flere døde på én måned end et helt år, 86 i januar 2022 mod 66 i 2005 og 2006.

Det er også fremme nu at 82-97% af gravide kvinder, der blev vaccineret med Pfizer COVID-19-vaccinen, mistede deres babyer, før de godkendte vaccinerne:

Anne Reed fra Operation Rescue rapporterede i sidste uge, at nyligt udgivne dokumenter fra Pfizer, der blev indsendt til FDA forud for godkendelse af deres COVID-19-vaccine i begyndelsen af 2021, viste, at 82% - 97% af de dokumenterede graviditetsresultater resulterede i dødsfald, jf. deres markedsføringsanalyse.
Dette er mere bevis på, at Pfizer og FDA samarbejdede om at skjule skadelige data relateret til udrulningen af Pfizer COVID-19-vaccinerne... Fra 20/5/2022-udgivelsen af VAERS-data, har der været registreret 4.202 tilfælde af føtale dødsfald efter COVID-19-vacciner, i de sidste 18 måneder, siden disse vacciner blev udstedt.

I modsætning hertil blev der kun registreret 2.239 føtale dødsfald ved at udføre nøjagtig den samme søgning i VAERS i de foregående 30 år (360 måneder) efter alle FDA-godkendte vacciner i løbet af disse 30+ år.7

På 18 måneder er der efter covid-19 "vaccinerne" registreret næsten det dobbelte antal dødsfald hos ufødte børn, end de sidste 30 år.

Men regeringen i Danmark er ved at planlægge hvordan de skal undgå nedlukninger igen, og alt tyder på at tilslutningen til vaccinerne skal øges. Presset på befolkningen vil blive større. Stigmatiseringen af os der ikke vil deltage i giftblandernes heksekunst, vil stige. Det kan blive et svært efterår, men stå fast.

Den her verden er tabt. Vi kan ikke redde den, og vi er nødt til at acceptere synet af undergangen. Vi kan miste alt vi har i denne verden, og derfor må vi huske det kun er for en tid. Universets Skaber har gjort os arvinger af hele verden (Jak. 2:5), ja til alle ting (Åb. 21:7, KJV) og vi skal regere på Jorden (Åb. 5:10) i sandhed og retfærdighed - ingen professionelle løgnere skal længere regere fra verdens tinder. Vi er nødt til at kikke op efter og fylde ånd og sjæl med det hjem der venter os, hvor vi har vort borgerskab, nemlig i himmelen, "Det borgersamfund, vi tilhører, er jo i Himlene, og derfra venter vi også Herren Jesus Kristus som frelser; han skal forvandle vort fornedrelseslegeme og give det samme skikkelse som hans herlighedslegeme ved den kraft, hvormed han kan underlægge sig alt" (Fil. 3:20-21).

1 "Heunicke vil undgå nye nedlukninger – myndigheder klarggør forskellige planer", TV 2 Nyheder, d. 03-06-2022
2 "Blå partier kræver forklaring efter indkøb af 22 millioner vaccine-doser", DR Nyheder d. 07-06-2022
3 "Danmark køber 22 millioner coronavacciner i år", DR Nyheder, d. 06-06-2022
4 "Danmark bruger over 60 millioner kroner på coronatest om dagen", DR Nyheder, d- 07-05-2021
5 "44,821 Dead 4,351,483 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions", Health Impact News, d. 28-05-2022
6 "1090 Athlete Cardiac Arrests, Serious Issues, 715 Dead, After COVID Injection", Real Science
7 "FDA had Data Showing 82% – 97% of Pregnant Women Injected with the Pfizer COVID-19 Vaccine Lost Their Babies Before Approving the Shots", Health Impact News, d. 31-05-2022


Debat: Regeringen planlægger allerede nu efterårets coronahåndtering

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2022