Finpudsning af Supernation #2

Lagt på d. 21/08-22Mens Supernation 5 fortsat formes, hvor Ukraine skal sluttes sammen med Rusland (se Rusland, Kina - Verden under fortsat forandring), så ønskes grænselandet mod Tyskland, nemlig Polen, trimmet. Polen tog under Anden Verdenskrig land, der førhen hørte til Tyskland og Polen anklager nu Tyskland for at øjne en mulighed for at få det land tilbage.

Chefen for Polens centralbank har hævdet, at Tyskland har øje på måder at erobre territorium, der er tabt til Polen efter afslutningen af Anden Verdenskrig.

Adam Glapi?ski, præsidenten for Polens centralbank, anklagede også den tidligere polske premierminister og præsident for Det Europæiske Råd, Donald Tusk, hvis 'centerparti' blev fordrevet af de nuværende nationalkonservative, for at sigte mod at vælte Polens nuværende politiske orden med opbakning til Tyskland i håbet om at skabe en føderal EU-superstat - et erklæret mål for den nuværende siddende tyske regering.

I et interview med det lokale magasin Gazeta Polska anklager centralbankmanden Tyskland for at ville underlægge "hele bæltet af lande mellem Tyskland og Rusland" - tilsyneladende gennem EU.1

Polen er på det nuværende verdenskort flyttet mod vest, men hører til øst sammen med Rusland, som vist på billedet her, hvor det farvede land er før krigen.


Det landjord (det ufarvede) er for nuværende i Supernation 5, men disse rygter viser at der er kræfter igang, der kan tyde på at eliten ønsker områderne over i Supernation 2.

1 "Pro-EU Germany Aims to Take Back Territory Lost to Poland After War: Polish Central Bank Head", Breibart, d. 18-08-2022


Debat: Finpudsning af Supernation #2

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

10 kongeriger [10]; EU [49]; Europa [13];

Flere nyhedsblogs fra 2022