Operation Lock Step, coronakrisens globale indførsel i kommunisme

Lagt på d. 02/02-22


Udskriv


Med et binært verdenskort, dannet af ét taller og nuller, åbnede the Rocherfeller Foundation og Global Business Network (eliten) i 2010 en rapport, der bl.a. indeholder narrativet "Operation Lock Step", en fortælling om en virus der rammer verden, og hvordan det skaber "En verden med strammere top-down regeringskontrol og mere autoritært lederskab, med begrænset nytænkning og voksende borgermodstand". Læs rapporten her

Nettet bugner af fact checker sider, der gør alt de kan for at dementere, at dette narrativ er en plan for den krise verden har været igennem de sidste to år. Det i sig selv råber højt at nogle prøver at skjule noget. Men jeg vil gennemgå planen, og du vil både se at verdens gang er planlagt, og at fact-checker sider er narrativets første forsvarslinje.

Først kort om Rocherfeller Foundation og Global Business Network.

Rockerfeller Foundation er som Bill and Melinda Gates Foundation, en filantropisk organisation, der med alle sine penge kan støtte og løfte i den retning de ønsker verden skal gå. Global Business Network har "specialiseret sig i at hjælpe organisationer med at tilpasse sig og vokse mere effektivt og mere ansvarligt i lyset af stigende usikkerhed - uanset om det er usikkerhed om deres fremtid, fremtiden for deres industri eller verdens fremtid som helhed"1.

Hvad betyder "Lock Step"? I rapporten bruges ordet som at "være i lockstep", og Merriam-Webster forklarer at det beskriver en tilstand "i perfekt eller streng ofte hjernedød overensstemmelse eller fællesskab" og giver eksemplet "politikere marcherer i lockstep med partiets linje"2.

Det er præcist det vi har set igennem coronakrisen. Politikere på det globale plan, der med hovedet i sandet sammen med den fjerde statsmagt, massemedierne, har været i perfekt hjernedød overensstemmelse. De har marcheret i lockstep, som lemminger, som gæs på vej til Mortens aften uden at have nogen som helst ide om hvad det går ud på.

Lige op til coronakrisens begyndelse i 2019, havde eliten en øvelse kaldt Event 201, en øvelse der forestillede sig et coronavirusudbrud hvor smitten er SARS - ligesom de øvede sig på at fly fløj ind i højhuse op til 11. september 20013 - ligesom de i 2019 initierede en række cyberangrebsøvelser kaldt "Cyber Polygon"4. Lad os derfor med spidsede ører høre hvad elitens nu 12 år gamle, nærmest profetiske planer fra 2010 går ud på, og lad os sammenligne med verden i dag. Det er uden tvivl deres mest opildnende drømme de beskriver - og selvom det ikke lykkedes dem at gennemføre det hele på syv måneder, så kan vi måske med deres planer kikke lidt frem i tiden, og se hvad de forsøger at gøre imod os.

I 2012 ramte den pandemi, som verden havde forudset i årevis, endelig. I modsætning til 2009's H1N1 var denne nye influenza-stamme - der stammer fra vilde gæs - ekstremt virulent og dødbringende. Selv de mest pandemi-forberedte nationer blev hurtigt overvældet, da virussen strøg rundt i verden og smittede næsten 20 procent af den globale befolkning, og dræbte 8 millioner på kun syv måneder, størstedelen af dem sunde unge voksne. Pandemien havde også en dødelig effekt på økonomier: international mobilitet for både mennesker og varer gik i stå, svækkede industrier som turisme og ødelagte globale forsyningskæder. Selv lokalt stod normalt travle butikker og kontorbygninger tomme i månedsvis, blottet for både medarbejdere og kunder.

Med et kraftigt oppustet tal, der med alverdens teknikker har fået verdens tv-seere til at synes, at det er en pandemi uden fortilfælde, kan de melde at Corona er ansvarlig for 5,67 millioner dødsfald kloden rundt, med 0,0047% af verdens befolkning smittet - på to år.

Flere steder har man i nogen tid set tomme supermarkeder, og det er formentlig noget vi fortsat kommer til at se brede sig. De unaturlige afbrydelser af globale fødevareforsyningskæder på grund af nedlukninger har hobet varer op der ikke kunne afsættes, efterfulgt af pludselige genåbninger der kaldte på en øjeblikkelig stigning i forsyningskæderne, belaster forsyningskederne:

Det største chok og de største erfaringer for fødevareforsyningskæderne er tydeligvis kommet fra COVID-19-pandemien. Den globale krise resulterede i en enorm forskydning af systemet og en vedvarende arv af forstyrrelser, forskydninger og usikkerhed. Grundlaget for det fastlagte billede af forsyningskæder er blevet flyttet rundt eller er faldet fra hinanden.
Da? COVID-19 var på sit højeste, var samfund rundt om i verden begrænset af nedlukninger i deres udgifter til fødevarer, på restauranter og andre madsteder. Der var lavere efterspørgsel efter fødevarer kombineret med et fald i tilgængeligheden på grund af påvirket logistik og mangel på personale. Til gengæld begrænsede gårde og producenter deres drift og skar ned på unødvendige omkostninger. Der var endda kampagner for at opmuntre folk til at spise afgrøder, der ellers ville gå til spilde - belgierne blev opfordret til at spise flere pommes fritter for at håndtere kartoffelbjerget.

Nu oplever vi den anden ende af tsunamien, mens havet af fornyet efterspørgsel ruller ind og overvælder fødevareforsyningssystemet.5

Så mere eller mindre har verdens gang fuldt dette afsnit af Operation Lock Step.

Pandemien dækkede planeten - selvom uforholdsmæssigt mange døde i Afrika, Sydøstasien og Mellemamerika, hvor virussen spredte sig som en steppebrand i mangel af officielle indeslutningsprotokoller. Men selv i udviklede lande var indeslutning en udfordring. USA's oprindelige politik med "kraftigt at afskrække" borgere fra at flyve, viste sig at være dødelig i sin mildhed, hvilket fremskyndede spredningen af virussen ikke kun inden for USA, men på tværs af grænser. Nogle få lande klarede sig dog bedre - især Kina. Den kinesiske regerings hurtige indførelse og håndhævelse af obligatorisk karantæne for alle borgere, såvel som dens øjeblikkelige og næsten hermetiske afspærring af alle grænser, reddede millioner af liv, stoppede spredningen af virussen langt tidligere end i andre lande og muliggjorde en hurtigere post-pandemi bedring.

Vi ser her frygtindgydningen, at afskrække folk. Det har været en frygt-pandemi. Og oven i den plan, roser de (og husk det er fra 2010) Kina, som vi så svejse borgernes dør til, og slæbe dem i isolation m.m. Og kort efter Wuhan havde udført sin afskræknings-opgave, kunne man finde videoer derfra, hvor de holdt store menneskefyldte fester.

Kinas regering var ikke den eneste, der tog ekstreme foranstaltninger for at beskytte sine borgere mod risiko og eksponering. Under pandemien spillede nationale ledere rundt om i verden med autoriteten og pålagde lufttætte regler og restriktioner, fra obligatorisk brug af ansigtsmasker til kropstemperaturkontrol ved indgangene til fællesrum som togstationer og supermarkeder.

Kan du genkende det? I USA har de flere steder stået med pandetemperaturmålere, og skannet folk før de kunne komme ind her og der. Tvungen mundbind i indkøbscentre og offentlig transport... Planen er blevet fulgt til punkt og prikke.

Men det er ikke slut - hvis planen fortsat skal følges. Og det er uhyggelig læsning:

Selv efter at pandemien forsvandt, holdt denne mere autoritære kontrol og overvågning af borgere og deres aktiviteter fast og blev endda intensiveret. For at beskytte sig selv mod spredningen af stadig mere globale problemer - fra pandemier og transnational terrorisme til miljøkriser og stigende fattigdom - tog ledere over hele verden et fastere greb om magten.

Illuminatis protokoller fortæller os, at når elitens tid for overtagelse af verdenssamfundet, så er det nødvendigt med en kontinuerlig strøm af trusler. Som de siger, "hvis vi giver verdens nationer et pusterum, vil øjeblikket vi længes efter, næppe nogensinde komme"6. De vil udmatte os indtil verden råber på deres despot, som Bibelen kalder Antikrist.

D. 1. februar, ophørte restriktionerne i Danmark, om end mediernes udvalgte "ekspert" Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme på Rigshospitalet, anbefaler at beholde mundbindet på og udtaler at det er "god stil at stadig bruge mundbind"7. Og det kan gå hen og blive en farlig sag, for folk vedbliver i frygten - vi ser jo hvordan folk holder fast i brugen af mundbind, og dermed om muligt også regeringens forsigtighedsprincipper - social afstand, ingen håndtryk, ingen knusere, afspritning og genterapi under dække af vaccine. Hvis vi ikke passer på, vil det ikke længere være politikernes galskab der dikterer restriktioner, men det vil komme fra befolkningen selv - og voila - så bliver elitens Operation Lock Step fulgt, uden de behøver at løfte en finger. Det beskrives her 12 år efter af Mattias Desmond som en tilstand af masseformation8.

Kan vi forvente en øgning i virusudbrud, global terrorisme, miljøkriser og fattigdom, en iscenesættelse der vil godgøre at regeringerne igen tyr til kommunistiske overgreb af befolkningen?

Lyt til denne dæmoniske profeti i teksten fra elitens rapport:

I begyndelsen fik ideen om en mere kontrolleret verden bred accept og godkendelse. Borgere opgav villigt noget af deres suverænitet - og deres privatliv - til mere paternalistiske stater i bytte for større sikkerhed og stabilitet. Borgerne var mere tolerante og endda ivrige efter top-down vejledning og tilsyn, og nationale ledere havde større råderum til at indføre orden på de måder, de fandt passende. I udviklede lande tog dette øgede tilsyn mange former: biometriske ID'er for alle borgere, for eksempel, og strammere regulering af nøgleindustrier, hvis stabilitet blev anset for at være afgørende for nationale interesser. I mange udviklede lande genoprettede gennemtvunget samarbejde med en række nye regler og aftaler langsomt men støt både orden og, hvad der er vigtigt, økonomisk vækst.

Det er som at læse nyhederne i dag. Paternalistiske stater, dvs. lande med bedrevidende og formynderiske myndigheder, til hvem borgerne velvilligt afgiver sine personlige friheder. Tanken og ønsket om vaccinetvang har splittet alle verdens lande. Borgere er blevet politibetjente over for hinanden, og de der har ladet sig fænge af regeringernes Public Service kanaler, Danmarks Radio, TV2, er ramt af Stockholmsyndrommet, besat af øvrighederne (ansvarlige over for Gud, for at være til gavn for os9) som deres vogtere - uanset hvad de gør, bliver det med stor og frivillig glæde til folkets lov.

Biometriske ID'er. Der er ikke langt fra EU's digitale Covid-certifikat10 til biometisk (ansigtsgenkendelse / fingeraftryk) ID, eller til chipping af børn11, en virkelighed der længe har fascineret Sverige12.

Den sidste del af paragraffen, tillige med denne del af rapporten, er elementer af den Store Nulstilling, den fjerde industrielle revolution. Strammere regulering og tvungen samarbejde med nye regler og aftaler. Det er den grønne omstilling, som er den anden kæbe af knibetangen, der bruges til at overtage verden. Der tales om hvordan den strammere ledelse i udviklingslandene varierede efter deres lederes kapacitet, kaliber og hensigter, og hvordan den teknologiske fremgang stagnerede i udviklinglandene og alene blomstrede i den udviklede verden. Slutteligt, i 2025, har folket fået nok og blev "trætte af så meget top-down kontrol og at lade ledere og myndigheder træffe valg for dem" og nationale mod individuelle interesser skabte konflikter, der endeligt slutter med at følelsen af snart ville "noget uundgåeligt forstyrre den pæne orden, som verdens regeringer havde arbejdet så hårdt for at etablere".

Igennem flere år har vi hørt Bill Gates, som er en kæmpe drivkraft i denne coronakrise, tale om det næste udbrud, f.eks. i en TED Talk i 201513. Vi har denne rapport, vi har Event 201, tillige med Anthony Fauci, der er leder for USA's corona-specialenhed, som i 2017 advarede at Trump administrationen ville konfronteres med et overraskende udbrud inden for de næste par år14. Der kan ikke være nogen tvivl tilbage, at den krise vi lige har set, er planlagt. Og der vil blive ved med at komme kriser - klimakrisen, vil få ny opmærksomhed og holde verden i frygt, og alt det her er forudsagt af Gud.

Gud forudsagde alt det her først - forkyndte om vores tid i fortiden, tusinder af år tilbage. Enden vil være præget af frygt, sagde Jesus - "Mennesker skal dåne af rædsel og gru for det, som kommer over jorderige; thi himlenes kræfter skal rystes" (Luk. 21:26) og vi har set nu, hvordan frygten skaber splittelser i samfundet, hvilket Jesus også advarede om, "da skal mange bringes til fald og forråde hverandre og hade hverandre" (Matt. 24:10) og lovløsheden vil tage til og forårsage at kærligheden bliver kold (Matt. 24:12).

Vi er nødt til at overvinde frygten. Vi er nødt til at smide mundbindet, begynde at give hånd, give kram, røre ved omgivelserne igen, hvis vi skal overvinde tidens okkulte frygt.

Vi har set hvordan regeringernes som lemminge verden over har udskammet fra deres platforme og i medierne, hvilket har skabt vrede og had til alle, der ikke blindt, i Lock Step følger narrativet. Både kristne og ikke-kristne har være i struben på hinanden over vacciner og mundbind m.v. Frygten fordriver kærligheden, og det stopper ikke - eliten giver os ikke ro, for så mister de taget, som Illuminatis protokoller siger.

Det kræver ualmindelig god vilje, at vedblive i troen på at det her er en konspirationsteori. Teorien praktiseres efter kogebogen, og det er, synligt for alle der tør se verden for det, den er, tale om konspirations udøvelse.

1 "Global Business Network, LinkedIn", LinkedIn
2 "Lockstep Definition & Meaning", Merriam-Webster
3 Se mere i Elitens øvelser bliver virkelighed", Tagryggen d. 27-05-2020
4 Se mere i Eliten øver sig på en Cyber Pandemi", Tagryggen d. 17-07-2021
5 "Global Food Supply Chains Are Being Overwhelmed", BRINK, d. 18-10-2021
6 Læs mere i "Elitens vaccine-forberedelser til coronakrisen", Tagryggen d. 20-21-2021
7 "Professor anbefaler at beholde mundbindet på", TV 2 Nyheder, d. 26-01-2022
8 "Coronakrisens psykologiske ofre", Tagryggen d. 07-10-2021
9 "At underordne sig myndighederne", Tagryggen, d. 17-11-2021
10 "EU rejserestriktioner - et skridt nærmere trængslen", Tagryggen d. 29-01-2022
11 "Benjamin Netanyahu foreslår mikrochipping af børn", Tagryggen, d. 06-06-2021
12 "Coronapas under huden", Tagryggen, d. 01-12-2021
13 "Bill Gates: The next outbreak? We’re not ready | TED", YouTube, d. 03-04-2015
14 "Fauci warned the Trump administration in 2017 that an unknown infectious disease was likely to spread widely within years", Business Insider, d. 14-04-2020


Debat: Operation Lock Step, coronakrisens globale indførsel i kommunisme

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Konspiration [53]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2022