Reagensglasfamilien Covid-19

Lagt på d. 14/01-22Der bliver ved med at dukke informationer op om oprindelsen af Covid-19, hvilket er meget vigtigt at få frem i lyset. Én ting er at Covid-19 har lagt hele verden ned, en anden ting er at hvis ikke vi kommer til bunds i oprindelsen, så sker det igen - og det er måske allerede sket igen, hvilket vi skal se på om lidt.

I nyhedsbloggen Elitens vaccine-forberedelser til coronakrisen går jeg lidt i dybden med Wuhan varianten, og sammen med bøger som "Viral: Søgen efter Oprindelsen af COVID-19"1 og "Hvad der virkelig skete i Wuhan: En virus som ingen anden, utallige infektioner, millioner af dødsfald"2, kommer det også frem i de almindelige medier nu:

E-mails til Dr. Anthony Fauci viser en 'sandsynlig' forklaring, identificeret ved starten af coronavirus-pandemien, men der var bekymringer om at sige det.

Ledende britiske og amerikanske videnskabsmænd mente, at det var sandsynligt, at Covid ved et uheld lækkede fra et laboratorium, men var bekymrede for, at yderligere debat ville skade videnskaben i Kina, viser e-mails.

En e-mail fra Sir Jeremy Farrar, direktør for Wellcome Trust, den 2. februar 2020 sagde, at 'en sandsynlig forklaring' var, at Covid hurtigt havde udviklet sig fra en Sars-lignende virus inde i menneskeligt væv, i et laboratorium med lav sikkerhed.

E-mailen, til Dr. Anthony Fauci og Dr. Francis Collins fra US National Institutes of Health, fortsatte med at sige, at en sådan udvikling kan 'ved et uheld have skabt en virus, der er gjort klar til hurtig overførsel mellem mennesker'.

Men en førende videnskabsmand fortalte Sir Jeremy, at 'yderligere debat ville gøre unødvendig skade på videnskaben i almindelighed og videnskaben i Kina i særdeleshed'. Dr. Collins, den tidligere direktør for US National Institutes of Health, advarede om, at det kunne skade 'international harmoni'.

Viscount Ridley, medforfatter af "Viral: Søgen efter Oprindelsen af COVID-19", sagde: "Disse e-mails viser en beklagelig mangel på åbenhed og gennemsigtighed blandt vestlige videnskabsmænd, der ser ud til at have været mere interesserede i at lukke ned for en hypotese, de mente var meget plausibel, af politiske årsager."

I de e-mails sagde Sir Jeremy, at andre videnskabsmænd også mente, at virussen ikke kunne have udviklet sig naturligt. En sådan videnskabsmand var professor Mike Farzan fra Scripps Research, eksperten, der opdagede, hvordan den originale Sars-virus binder sig til menneskelige celler.

Forskere var især bekymrede over en del af Covid-19 kaldet furin-spaltningsstedet, en del af spidsproteinet, som hjælper det ind i cellerne og gør det så smitsomt for mennesker.

Sir Jeremy opsummerer professor Farzans bekymringer i en e-mail: "Han er generet af furinstedet og har svært ved at forklare det som en begivenhed uden for laboratoriet, selvom der er mulige måder i naturen, men meget usandsynlige."...

E-mails viser også, at Bob Garry, fra University of Texas, ikke var overbevist om, at Covid-19 opstået naturligt.

"Jeg kan bare ikke finde ud af, hvordan det bliver udført i naturen," sagde han.

Professor Andrew Rambaut, fra University of Edinburgh, sagde også, at furin hæmagglutininets kløvningssted, "slår mig som usædvanligt".

Han tilføjede: "jeg tror, at det kun er folk med tilstrækkelige oplysninger eller adgang til prøver, ville være teams, der arbejder i Wuhan."3

Omikron kan også være skabt i et laboratorium og lækket som Wuhan varianten. Dr. Steven Quay fortæller at indikationerne på at også denne variant er undsluppet, men denne gang fra flere laboratorier i Sydafrika, er:

1) Den mangler et år af genetisk information, hvis den skulle have udviklet sig naturligt.
2) Den smitter mus bedre end den smitter mennesker (det er det, der sker hvis man giver en mus en virus igen og igen, hvilket kaldes seriel passage)
3) Menneskelig antistof genkender ikke virussen.4
De tre ting tilsammen indikerer at den ikke kommer fra naturen. I marts sidste år, blev der udført forsøg i Sydafrika, hvor man brugte serum (antistoffer) fra mennesker, for at lære virussen at undslippe det, tillige med at undslippe vacciner.

Det er præcis det, man kalder "gain of function", funktionsforøgelse, hvilket Fauci - trods alle beviserne - påstår ikke skete i Wuhan. Men beviserne stables og fortsætter med at komme frem.

Som nævnt i andre nyhedsblogge, er Reiner Fuellmich fortsat i gang med at grave ting frem, og siger nu, at der er nok materiale til at ingen - lige fra penge bagmændene til politikerne - går fri - alle vil blive tiltalt5.Vi kan håbe på, at hvis vi skal blive her længere tid end forventet før Jesus kalder os hjem, så får vi at se hvordan de kriminelle pengemænd og politikere bliver dømt, en efter en, som verden så det efter Anden verdenskrig.

1 "Viral: The Search for the Origin of COVID-19", Amazon
2 "What Really Happened In Wuhan: A Virus Like No Other, Countless Infections, Millions of Deaths", Amazon
3 "Scientists believed Covid leaked from Wuhan lab - but feared debate could hurt ‘international harmony’", The Telegraph, d. 11-01-2022
4 "Dr. Steven Quay: Possible That Covid-Omicron Is Another Lab Leak", Real Clear Politics, d. 09-01-2022
5 "PREMEDITATED MASS MURDER? Reiner Fuellmich's Upcoming Legal Battle Against Gates, Fauci & Tedros", Brighteon, d. 11-01-2022


Debat: Reagensglasfamilien Covid-19

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2022