Kønsneutral vanvid rammer nu også Lagkagehuset

Lagt på d. 06/06-22


Udskriv


Siden oplysningstidens begyndelse, er Guds orden blevet angrebet. Gud er erstattet af uintelligent tilfældighed, Hans ord er erstattet af "videnskab", skabelsen pludselig blev 13,7 milliarder år gammel, og det fortsætter - nu kan en mand være kvinde og omvendt, uagtet hvad biologien fra Guds hånd siger. 

Venstrefløjens Pernille Skipper har i folketinget forsøgt at forsvare denne galskab, som bærer den dybeste ondskab og overgreb, at mænd kan føde børn. Se klippet her:

Pernille Skipper - mænd kan føde børn
 

Det breder sig i verden, at børn - der ingen stemmeret har når det kommer til simple ting som deres sengetid, om de må få øreringe, sågar slik eller kage m.v - skal kunne skifte deres køn. Mens hjernen og personen er under udviklning, skal barnet have lov til selv at beslutte hvilket køn han/hun vil være, og modtage en vammel kemisk behandling der ødelægger og undertrykker kroppens naturlige hormoner, for at bremse og dirrigere dens udvikling. 

Enhver person skal kunne identificere sig som hvad de vil, og samfundet skal ikke blot tollerere det, men omfavne og ophøje det. Hvis en mand identificerer sig som kvinde skal man kalde ham hende, og ovendt. Der er dog politiske ukorrektheder der forhindrer at en hvid mand kan blive en sort kvinde - den går ikke. Du kan heller ikke identificere dig aldersmæssigt, så du som 30årig føler du er 68 og derfor føler du er berettiget til at modtage pension - hvis du identificerer som vaskemaskine, kan du komme i karambolage med au pair-ordningen. Så der er nogle regler - du kan iøvrigt heller ikke være en hvid kristen mand, der tager afstand fra homoseksualitet. Men bortset fra det, skal hele verden hylde, ophøje og acceptere alle personer, der ikke accepterer sig selv som de nu engang er. Ligesom personen her, der tydeligvist er en mand, men kalder sig Tiffany Moore og identificerer sig som kvinde. Ekspedienten kalde ham Hr, og det var forkert og hadefuldt:Han fortryder ikke sit raseri, og siger, "Jeg kunne have reageret, en hel del bedre... Men ved du hvad, jeg ser tilbage på det, og hvis jeg kunne, ville jeg ikke ændre en eneste ting. Jeg ville gøre det 100.000 gange igen. Jeg ville sparke og vælte det skilt 100.000 gange igen. Fordi mine handlinger var berettigede. Jeg mener, det var åbenlyst og ondsindet had. Det var åbenlyst og ondsindet køns-miskendelse."1

Uanset om man molestrerer kønsdele eller bytter om på arme og ben, så fortæller kroppens DNA om man er mand eller kvinde - der er kun de to muligheder. "Har I ikke læst, at Skaberen fra begyndelsen skabte dem som mand og kvinde" (Matt. 19:4). 

At åbne denne dæmoniske dør for børn, er rendyrket ondskab - og at Lagkagehuset føler et særligt ansvar for at sætte en dagsorden der følger med samtiden, bør få alle til at boycotte bagerkæden.

Kagemanden er et velkendt bagværk, der i generationer har glædet store som små med en sød tand ved festlige lejligheder.
Men når kunder fremover skal bestille en kagemand eller kagekone hos Lagkagehuset, skal de lede efter en kageperson.

Bagværket omdøbes for at gøre kagen mere mangfoldig og inkluderende, forklarer Malin Gardeström, der er ansvarlig for brandmarketing og ekstern kommunikation hos Lagkagehuset... For os er det vigtigt, at vi afspejler samtiden og omfavner den mangfoldighed, der er i samfundet og også giver muligheder til dem, som normalt ikke føler sig afspejlet i den binære kønsfremstilling, siger hun... det er supervigtigt med mangfoldighed. Vi har forudbestemt for meget, hvis vi kun lader kunden vælge imellem en kagemand og kagekone... Fordi vi er størst, er vi også med til at sætte dagsordenen. Derfor er det også vigtigt at følge med samtiden.2

Lagkagehuset går dermed ind i Woke bevægelsen (et ord der beskriver at man er vågnet op, som at være oplyst i forlænmgelse af oplysningstiden, at man er bevidst og opmærksom), som er en anarkistisk bevægelse der under satanisk påvirkning søger at nedbryde alt. Det er en bevægelse der er gennemsyret af dobbeltmoral, løgn, narcisisme, vrede og meget mere. Det er en bevægelse der følger Satans fængslende lys af løgn og skyr Helligåndens frigørende lys af sandhed, Tilhængere af denne bevægelse er med andre ord legemliggørelsen af kødets gerninger, som Paulus beskriver så detaljeret og siger, "kødets gerninger er åbenbare, såsom: utugt, urenhed, løsagtighed, afgudsdyrkelse, trolddom, fjendskaber, kiv, nid, hidsighed, egennytte, splittelser, partier, misundelse, drukkenskab, svir og deslige" (Gal. 5:19-21) og det er legemliggørelsen af den tid Paulus sagde ville komme i disse sidste dage før Jesus kommer igen, "Thi menneskene vil blive egenkærlige, pengekære, pralende, hovmodige, spottelystne, ulydige mod forældre, utaknemmelige, ufromme, ukærlige, uforsonlige, sladderagtige, umådeholdne, rå, fjender af det gode, forrædere, fremfusende, opblæste" (2. Tim. 3:2-5).

Brendan Heard, der bl.a. er forfatter, debatør, blogger og som har arbejdet i internationale medier, har lavet en beskrivelse af en sådan Woke person, som resultat af samtaler med disse personer, og han beskriver følgende egenskaber,

  1. Selvtilfredshed. En absolut, urokkelig og arrogant nedladende holdning til alle ikke-woke meninger. Selvom det er et træk i sig selv, er det relateret til nummer 2.
  2. Manglende selvindsigt. Intet spor af selvransagelse eller tegn på indre monolog. Ingen følelse af retfærdighed eller forståelse for relativ holdning.
  3. Hurtighed til vrede. Villighed til ikke kun at udtrykke deres mening ved enhver lejlighed, med hvem som helst, selv i undertal, men også til at gøre det vredt. En vilje til at bryde forbindelsen til enhver ven eller familiemedlem, der ikke overholder woke overbevisningen.
  4. Nihilistisk ateisme. De vil himle op om videnskab, mens de samtidig ignorerer videnskab, der ikke er i overensstemmelse med deres overbevisning. De har en tendens til at antage, at du er dogmatisk religiøs, hvis du ikke er enig med dem. De vil klamre sig til en stærkt negativ nihilisme og tro, at alt i sidste ende er håbløst, og at det er sardonisk hybris (hånefuld arrogance) at følge eller tro på noget (som hænger sammen med nummer 6).
  5. Uærlighed. De er villige til at være åbent uærlige for at fremme deres virale ideer. Hvis de kommer til kort på et punkt i et argument, går de videre til et nyt punkt, idet de aldrig erkender eller accepterer, at et punkt var tabt. Når alle angrebspunkter er brugt, begynder personlige angreb. Fortiden er en blank tavle, der er åben for revision.
  6. Selvoptaget. Dette tog mig et stykke tid at lægge mærke til, men det virker som en give-away-særegenhed, at du har at gøre med en woke-infektion, hvis personen er blevet unormalt selvcentreret og i samtale taler mere om sig selv - altid positivt eller selvforstærkende, ofte urealistisk - end at respondere på samtalen. De kan også tilføre selvmedlidenhed, der generelt ser ud til at være et forstærket opmærksomhedssøgende behov.
  7. Depression, lavt selvværd, angst. Dette bemærkede jeg også først for nylig, det er sandsynligvis det underbevidste resultat af især nummer 4 og 6. Enhver ægte, personlig spørgen ind til emnet afslører normalt dybe bekymringer og angst og ofte psykiske problemer.3

Én ting er - selvom det er dybt alvorligt og ødelæggende for alle - at bruge sin personlige frihed til at kæmpe imod alt der er imod Wokebevægelsens selvmodsigelser og paradokser. En anden er når virksomheder (som Lagkagehuset, eller Coca Cola og Disney) og politiske figurer arbejder i samme retning. Der er alt andet end frihed og fremgang i kølvandet af vanviddet, og enhver der elsker frihed, bør tage det yderst alvorligt og boycotte alle kilder der udspyr denne ondskab.

Det er endnu et bevis for at Jesus snart kommer igen! Store dele af menneskeheden er blevet præcis som Paulus sagde de ville blive, i de sidste dage inden Jesus kom igen.

1 "A transgender woman says she was repeatedly misgendered by an employee at a video-game store", Insider, d. 15-01-2019
2 "Lagkagehuset ændrer navn på ikonisk bagværk – nu skal kagemand hedde kageperson", TV 2 Nyheder, d. 04-02-2022
3 "Seven signs your friend or family member has fallen victim to the woke mind virus", RT, d. 15-09-2021


Debat: Kønsneutral vanvid rammer nu også Lagkagehuset

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Børneopdragelse [15]; Samfund [67]; Seksualitet [34];

Flere nyhedsblogs fra 2022