Elitens øvelser bliver virkelighed

Lagt på d. 27/05-20I 2001 så verden et terrorangreb, der forandrede verden. Hvert af de to tårne af World Trade Centeret blev torpederet af hvert sit fly, og det igangsatte et omfattende program, der lige siden har retfærdiggjort indskrænkelser af privatlivets friheder og en overvågning der ikke ville være accepteret før.

Forud for det angreb, fra 06-11-1999 til 23-10-2000, gennemgik Nordamerikas luftfartsforsvarskommando (North American Aerospace Defense Command) 5 øvelser. Alle øvelserne var et scenarie hvor fly fløj ind i bygninger1.

1) Våben til masseødelæggelse rettet mod de Forenede Nationer - en person stjæler et føderalt express-fly og planlægger et selvmordsangreb på FN's bygning i New York City.

2) På grund af de nylige arrestationer, der involverer ulovlig narkotikahandel i Maine, stjæler en person et føderalt express-fly og planlægger et selvmordsangreb i FN's bygning i New York City.

3) Learjet kapret ved at opretholde en tæt formation med et Canadair passagerfly, fyldt med sprængstoffer. Learjet planlagde at gå ned i det Hvide Hus.
4) En kommunistisk partifraktion kaprer et fly, der er bundet fra det vestlige til det østlige USA. Højeksplosiver om bord. Har til hensigt at styrte ned i Frihedsgudinden.

5) China Air fra Los Angeles til JFK lufthavn kapret øst for Colorado Springs af fem terrorister. Hvis det ikke bliver afskåret, har det til hensigt at styrte ned i FN's bygning.

Elleve måneder efter den sidste generalprøve, blev stykket spillet på verdensscenen.

Det næste angreb der forandrede verden, denne "pandemi" der indskrænker frihederne og retfærdiggør mere overvågning, var også et øvet stykke der blev opført på den virkelige verdensscene.

Det fortæller jeg om i artiklen Corona, når eliten tester verdenssamfundet, og det er Event 201. Hvis man skulle have en 3 timers tid til overs, kan man se videoerne2, der behandler samme begivenheder verden gennemgår i disse dage. Inkl. hvordan man skal lukke kanaler der ikke er loyale over for de etablerede myndigheders anbefalinger - endog blokkere hjemmesider der ligeledes bringer misinformation og falske nyheder.

I septemner 2019 udkom et WHO dokument kaldt "A World of Risk" (En Risikofyldt Verden), hvori de skriver,

De Forenede Nationer (inklusiv WHO) gennemfører mindst to systemdrevne trænings- og simuleringsøvelser, herunder en til dækning af bevidst frigivelse af et dødbringende luftvejspatogen.3

Er det ikke præcis det, vi har set ske? I samme artikel som før nævnt, viser jeg at Covid-19 med al sandsynlighed med forsæt er produceret og sluppet ud fra et Corona laboratorium i Wuhan.

Altså - minimum to øvelser, og dokumentet siger at de skal udføres inden september 2020 ("Fremskridtsindikator(er) inden september 2020")

Det anses for konspirationsteoretisk at sige det ikke er en tilfældighed, men når man kender elitens glæde ved at vise verden hvad de har i sinde at gøre, og ingen kan stoppe dem, så forsvinder al teori. Eliten er okkult og deres religion er Kabbalaen. Deres ceremoni "Pulsa Dinura"4, som på Aramæisk betyder "piskeslagene med ild", er en forbandelse mod et eller flere ofre, der udføres med ofrenes viden om ceremonien, for at forbandelsen kan være effektiv. Derfor er det ikke underligt at de fortæller os (ofrene) hvad de har tænkt sig at gøre.

Når Bill Gates advarer verden om at være klar til pandemi 2 (Covid-19 er pandemi 1), så ved vi det kommer til at ske - og vi kan intet gøre for at forhindre det. Det er Elitens forløsning - højdepunktet for deres okkulte ondskabshunger. 


1 "Implications For The Department Of Defense And Military Operations Of Proposals To Reorganize The United States Intelligence Community", U.S. Government Publishing Office. Se under punkt 32 næsten nederst i dokumentet.
2 "Event 201 Videos", John Hopkins, Center For Health Security
3 "A World At Riske, Annual report on global preparedness for health emergencies", World Health Organization, se side 10 og 39
4 "Pulsa diNura – the secret death curse of the kabbalists", VAMZZZ, d. 19-08-2019


Debat: Elitens øvelser bliver virkelighed

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Kabbalisme [5]; Konspiration [52]; Kontrol [91]; Kristenforfølgelse [4]; Overvågning [28]; Satanisme [7]; Tidens ende [74]; Verdensordnen [156];

Flere nyhedsblogs fra 2020