England har heller ikke isoleret SARS-Cov-19

Lagt på d. 30/12-20I artiklen Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling
- den store trængsel
viser jeg at det Danske Serum Institut ikke har nogen idé om hvordan SARS-Cov-2 ser ud, fordi de ikke har isoleret den.

Normalt vil man tage prøver fra en smittet person, og isolere virussen, men det er ikke gjort i Danmark, så man stoler på at vaccineproducenterne ved hvordan virussen ser ud. Seruminstituttet svarede at:

Statens Serum Instituttet kan oplyse, at vi nu har fortaget en journalsøgning efter dokumentation der har overbevist Statens Serum Institut om den reelle eksistens af SARS-CoV-2, den påståede årsag til COVID19 og desuden har vi på anden vis forsøgt, at lokalisere relevante dokumenter. Statens Serum Institut kan konstatere, at vi ikke er i besiddelse af de ønskede dokumenter. Statens Serum Institut kan derfor ikke imødekomme din anmodning om aktindsigt, jf. offentlighedslovens § 7, stk. 1, modsætningsvist1

Men heller ikke England har gjort sit hjemmearbejde ordentligt. Gemma O'Doherty er ibland en gruppe mennesker der har bedt om agtindsigt hos deres HSC, Department of Health & Social Care (afdeling for sundhed og social pleje). Deres agtindsigt efterspurgte:

En fuld, præcis og fyldestkørende liste af optegnelser i HSC's varetægt eller hos HSC's autoriteter, hvilke beskriver isolationen af SARS-Cov-2 virussen, der er taget direkte fra symptomatiske patienter med Covid-19 - hvor prøven ikke er kombineret eller blandet med nogen anden kilde med genetisk materiale, som f.eks. abe nyreceller, cancerceller, for at hindre kontaminering som en anden mulig kilde til prøven.

Efter flere måneder, hvor presset for svar øgedes blandt befolkningen, kom HSC endeligt med deres svar:

Efterfulgt af konsultation med mine kolleger, både fra de videnskabelige og medicinske områder, fra HPSC, kan vi bekræfte at vi ingen optegnelser her, relateret til jeres forespørgsel. Disse er de fornødne skridt jeg har taget for at fastslå eksistensen af sådanne optegnelser. Desværre må jeg informere jer om, at efter at have foretaget disse undersøgelser, var vi ude af stand til at lokalisere de efterspurgte optegnelser. 
Jeg er sikker på at alle fornødne skridt er taget, for at lokalisere de optegnelser I har efterspurgt, og må derfor afvise jeres forespørgsel.2

Jeg havde en samtale med en god ven, der mente at verden er alt for kompleks til at nogle få kunne overtage den. Der vil altid være kræfter der kæmper imod. Men her ses hvor simpelt det er. Hverken Danmark eller England har information om det, de styrer deres lande med, er sande informationer. Mon ikke der kommer mere frem fra andre lande, der også går gåsegang efter elitens taktstok? Alle de "redskaber" de mener at have, lockdown, mundbind, vaccine osv, er centraliseret information fra WHO - så det er ikke komplekst overhovedet.

1 "Anmodning om aktindsigt", Statens Serum Institut, d. 10-11-2020
2 Transkriberet fra "Today They Were Forced To Admit That 'covid 19' Does Not Exist", Bitchute, d. 23-12-2020


Debat: England har heller ikke isoleret SARS-Cov-19

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [74]; Verdensordnen [151];

Flere nyhedsblogs fra 2020