Moderna's Corona vaccine, fase 1

Lagt på d. 13/07-20Kun med blind tillid og ingen viden overhovedet, kan man finde på at takke ja til den vaccine eliten rører rundt i heksekedelen. Det kommer frem i dokumenter som Axios og Public Citizen er kommet i besiddelse af. Kort sagt, raske mennesker har vist sig at blive syge af vaccinen.

Axios, der er et nyt firma, der i 2017 blev dannet af tre guttere, der alle delte samme erkendelse: Medierne er ødelagte og ofte fup.

Public Citizen er en "nonprofit-forbrugeradvokationsorganisation, der forkaster den offentlige interesse i magtens korridorer. Vi... arbejder for at sikre, at regeringen arbejder for folket - ikke for store virksomheder. Grundlagt i 1971, har vi nu 500.000 medlemmer og tilhængere i hele landet."

I artiklen Corona, når eliten tester verdenssamfundet fortæller jeg om et dokument der afslører at the National Institute of Health (NIH) under Fauci, udviklede en zoonose super coronavirus i Wuhan, et projekt som USA's regering satte stop for, men som Fauci alligevel fortsatte med at udvikle. Nu er den sluppet løs, og eliten står nu på tåspidserne for at råbe verden op og truer til underkastelse, for intet bliver som det var før, hvis ikke vi tager imod denne vaccine.

Og fortjenesten på licensafgifterne for denne vaccine, står NIH til at negle halvdelen af - produceret af et firma kaldt Moderna, der endnu aldrig har produceret et produkt der er blevet godkendt. Men Fauci har doneret 483 millioner dollars (tre milliarder kroner). af borgernes penge og NIH har således bundet sig hårdt op på vaccinen, og derfor har Fauci fået fejet besværlige sten af vejen, så de ikke skal bruge tid på dyreforsøg, men kan teste direkte på mennesker.

Det skal nævnes, at alle tidligere coronavirusvacciner har været yderst problematiske, og har vist sig dødelige hos dyr - ikke vaccinen i sig selv, men deres forsvar er blevet svækket så voldsomt, at når de støder på virussen i naturen, så kan de ikke længere modstå.

Det går heller ikke så godt med test på mennesker.

Fauci annoncerede offentligt, at han blev 'opmuntret' af Moderna's katastrofale fase 1-forsøg til trods for, at grupper af supersunde frivillige havde 3. grads 'alvorlige eller medicinsk signifikante' reaktioner efter vaccination

3. grads skader beskrives af FDA således:

Alvorlig eller medicinsk signifikant, men ikke øjeblikkelig livstruende; indlæggelse eller forlængelse af indlæggelseangivet; invaliderende; begrænser selvpleje i almindelig daglig livsførelse1

Artiklen fortsætter og fortæller at den økonomiske risiko forklarer hvorfor Fauci forsøger at nedkalde entusiasme over projektet:

på trods af det faktum, at 20% af den høje dosis og 6% af lavdosisgrupperne af supersunde frivillige havde grad 3 “alvorlige eller medicinsk signifikante” reaktioner efter vaccination. Disse resultater ville have stavet DOA (Død Ved Ankomst) for ethvert andet medicinsk produkt.

Men det lykkes ikke Fauci at bedrage aktiemarkedet, for Moderna's tillid blev svækket med 89 millioner dollars (588 millioner kroner).

På trods af det, begyndte Moderna her i juli måned at produce de første én milliard doser af deres dødsvaccine.

Eliten har skabt denne kunstige situation for os, en fælles usynlig fjende, der ikke engang kan ses i statistikkerne over de årlige dødstal, der har skabt en social selvretfærdighed i befolkningerne, at hvis vi ikke vil tage denne vaccine, så er vi onde - så ønsker vi vores gamle mor død. Vi er egoistiske, en trussel for hele verdenssamfundet både sundhedsmæssigt og økonomisk. Og det, de sprøjter ind i os er gift fra heksekedlen, der kan påvirke os øjeblikkeligt, eller i fremtiden fordi vores immunforsvar er blevet ødelagt, så når der kommer andre virusser, kan vi ikke stå imod og dør.

Jeg er ikke anti-vaccine fortaler - jeg og mine børn har selv fået de gode og gennemtestede vacciner som børn har fået i årevis. Men de kemikalier som eliten hygger sig med at tjene penge på, det skal ikke ødelægge mit liv.

1 "FDA’s Clinical Investigator Course", Food and Drug AdministrationKilde: childrenshealthdefense.org


Debat: Moderna's Corona vaccine, fase 1

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Medicinalfirmaer [12]; Sygdom [60]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2020