Forskere advarer: Vaccine-hastværk kan gå ud over sikkerheden

Lagt på d. 06/06-20Når verden snart skal vaccineres imod Corona, så er det med al god grund når man med tanker på sit fortsatte helbred takker nej.

Normalt tager det 15-20 år at få en sikker, gennemarbejdet og gennemtestet vaccine der kan bruges. Men det har politikere og pengemænd ikke tid til - de vil have en vaccine inden for 18 måneder! Derfor tillades der nu at man springer de almindelige krav fra myndighederne over, så producenterne kan teste direkte på mennesker, før deres vacciner afprøves på dyr. Og med en udviklingstid + testtid på halvandet år, er det yderst kortvarige test der giver et her og nu billede - falder personen om? Nej - vaccinen er sikker. Måneder og år efter kan folk på længere sigt blive syge af vaccinen, og så kan vi finde artikler på nettet der siger, at de to ting intet har med hinanden at gøre.

Den amerikanske biotekvirksomhed Moderna er, ligesom forskere ved Kinas akademi for militærmedicinsk videnskab1, allerede i gang med at teste på mennesker. Det bekymrer Karsten Juhl Jørgensen, der er overlæge og konstitueret direktør i Det Nordiske Cochrane Center.

Hvis man tager en vaccine i brug, som ikke har været igennem den normale sikkerhedsprocedure, og det så viser sig, at den gør mere skade end gavn, risikerer man at undergrave tilliden til vacciner generelt... Selv om vi står overfor en meget alvorlig krise, bør man overholde de sikkerhedskrav, der normalt er

Tilliden til vacciner er allerede et stort emne, og det er med god grund. Centers for Disease Control fortæller selv kort om ni vacciner, der har forårsaget sygdomme i mennesker, hvorfor der er fokus på dem, og alle ni vacciner var kontamineret - men CDC afviser at der er nogen forbindelse til de påståede følgesygdomme. Dog anerkender de at en polio vaccine i 1955 indeholdt levende virus og forårsagede over 250 tilfælde af polio2.

Særligt en polio-vaccine fra 1955-1963 fremhæves på nettet, da man fandt SV40 virus i vaccinerne fordi de var dyrket i aber. Virussen kom fra deres nyrer. 98 millioner fik den vaccine3, og et studie tilbage i 1961, foretaget af National Institute of Health (NIH), viste at SV40 er direkte knyttet til at forårsage tumordannelse. Men CDC forsikrer,

På grund af forskning udført med SV40 i dyremodeller, har der været en vis bekymring for, at virussen kan forårsage kræft hos mennesker. Imidlertid er de fleste undersøgelser, der ser på forholdet mellem SV40 og kræft, betryggende og finder ingen årsagssammenhæng mellem modtagelse af SV40-kontamineret poliovaccine og udvikling af kræft.2

At der findes undersøgelser der viser en direkte forbindelse mellem vaccine og sygdom, og undersøgelser der viser det modsatte (som CDC vælger at læne sig op af), er i sig selv yderst bekymrende. Ved medicinindustrien over hovedet hvad de laver? Hvordan kan man overhovedet bede om befolkningens tillid?

Og som jeg fortæller under afsnittet "Vacciner" i Corona, når eliten tester verdenssamfundet, gik vaccinationsprogrammet galt i 1976, da man pressede en vaccine igennem mod svineinfluenza. 

Ifølge en ekspert hos Centers for Disease Control var forekomsten af Guillain-Barré fire gange højere blandt dem, der modtog svineinfluenza-vaccinen end i den generelle befolkning.4

Det var CDC dengang, nu siger de at

Institute of Medicine (IOM) foretog en grundig videnskabelig gennemgang af dette problem i 2003 og konkluderede, at mennesker, der modtog vaccinen mod svineinfluenza fra 1976, havde en øget risiko for at udvikle GBS. Forskere har flere teorier om, hvorfor denne øgede risiko kan have fundet sted, men den nøjagtige årsag til denne tilknytning er stadig ukendt.2

Underforstået vil CDC gerne fortælle den utrygge borger, at højest sandsynligt er det ikke vaccinen men andre årsager, som forskere har flere teorier om, der forårsagede den neurologiske lidelse, Guillain-Barré syndrom.

Videnskab.dk fortæller også om Alzheimer-vaccinen, 

som var under udvikling i slut 90’erne, blev sprøjtet ind i mennesker, udviklede nogle af dem alvorlige neurologiske (i hjernen) symptomer. Enkelte døde endda af hjernehindebetændelse.  

Derfor blev forsøget stoppet i 2002. 

»Det viste sig, at der opstod uventede bivirkninger, som man ikke havde set hos musene,« siger Aage Kristian Olsen Alstrup.

Nu er det coronainfluenza, og hvorfor i alverden har man ikke lært af fortidens katastrofer? Er det mon fordi eliten lugter gevinster hele vejen rundt? Kan Bill Gates have nogen som helst personlig og/eller økonomisk interesse i ikke at vente 15-20 år med sin vaccine? Han er jo en uselvisk og opofrende filantrop.

Jonathan Kimmelman, der er professor i biomedicinsk etik ved McGill University i Canada siger

Virusudbrud og nationale nødsituationer skaber ofte et pres for at suspendere rettigheder, standarder og/eller normale regler for etik. Men ofte viser det sig senere at være uklogt at gøre.

Jeg vil her gerne minde dig om, hvordan WHO i maj, 2009, ændrede definitionen for en pandemi - det var under H1N1 - kan jeg kalde det krisen - og pandemi definitionen var før da, ved flere: "samtidige epidemier over hele verden med stort dødstal og sygdom". Det blev ændret til at være "enten milde eller alvorlige i den sygdom og død de forårsager, og styrken af en pandemi kan ændre sig igennem forløbet af pandemien"5. Så ændringen i 2009 forårsagede at man for få måneder siden kunne lukke hele verden ned, grundet få tilfælde af Corona. Genialt.

Shibo Jiang fra Fudan Universitet i Kina og New York Blood Center, USA siger

Regeringer er forståeligt desperate efter alt, der kan forhindre dødsfald, lukninger og karantæner som følge af COVID-19. Men bekæmpelse af denne sygdom kræver en vaccine, der er sikker og potent... Før man tillader brugen af en COVID-19 vaccine til mennesker, bør de regulatoriske myndigheder evaluere sikkerheden i flere virusstammer og i mere end en dyremodel... De bør også forlange stærk, præklinisk evidens for, at en eksperimentel vaccine forebygger infektioner, selv om det betyder, at de skal vente uger, eller endda måneder, på, at vaccinen kan komme i brug

Når jeg køber mad jeg skal nære kroppen med, er der regler for at jeg skal kunne se alt hvad det indeholder, lige fra fedt til tilsætningsstoffer. Det er mad, der filtreres igennem kroppens naturlige forsvar. Men når det er vaccine, der forbigår alle kroppens naturlige forsvarsmekanismer og sprøjtes direkte ind i blodstrømmen, så skal jeg bare udvise tillid - og udvise socialt ansvar, bare for at øge presset på at acceptere vaccinen... Og det er i dag tillid til en vaccine, der er presset igennem pølsemaskinen på halvandet år. Medicinindustrien, politikere, medier og pengemænd burde skamme sig over den sociale ligegyldighed de udviser!

1 "Covid-19: China to launch clinical trials for coronavirus vaccine", Clinical Trials, d. 18-03-2020
2 "Historical Vaccine Safety Concerns", Centers for Disease Control and Prevention
3 "98 million Americans were given polio vaccine contaminated with cancer-causing virus, admits CDC", Natural News, d. 25-07-2013
4 "Next in Coronavirus Tyranny: Forced Vaccinations and 'Digital Certificates'", Mises Institute, d. 02-05-2020
5 "Hård kritik af WHO's influenza-alarm", Tagryggen, d. 01-02-2010

Kilde: videnskab.dk


Debat: Forskere advarer: Vaccine-hastværk kan gå ud over sikkerheden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [74]; Vaccine [80];

Flere nyhedsblogs fra 2020