Trump deklarerer USA's ambassade i Jerusalem

Lagt på d. 08/12-17Trump har besluttet, at der inden for kort tid skal sættes gang i at få bygget USA's ambassade, i Jerusalem. USA opretholder diplomatiske forbindelser med 136 lande, og har i alle lande, undtagen Israel, sine ambassader i landenes hovedstæder. Det er ikke absolut nødvendigt at have sin ambassade i en hovedstad, men langt de fleste lande har deres ambassader lokaliseret i hovedstæderne.

Det, der gør denne sag med Israel ekstra interessant, for de der kender Bibelens profetier er, at Trump sidestiller denne beslutning med at etablere fred og sikkerhed, i en holdbar aftale. Ambassaden vil være en stor hyldest til fred. USA forbliver i en dyb forpligtelse til at faciltiere en fredsaftale, som er acceptabel for begge partere, Israel og palæstinenserne, og Trump vil gøre alt han kan for at udarbejde sådan en aftale. USA støtter en to-statsløsning hvis det kan accepteres på begge sider.

Med den nye ambassade, genbekræfter Trump sin administrations langvarige forpligtelse til en fremtid med fred og sikkerhed i regionen. Og til regionens ledere, både politiske og religiøse, Israelere og palæstinensere, jøder, kristne og muslimer, beder han om a slutte sig til den ædle jagt for vedvarende fred.

Se videoen her


Paulus profeterede, "For når de siger, Fred og Sikkerhed, da skal pludselig undergang komme over dem, som fødselsveer over en gravid kvinde, og de skal ikke undslippe" (1. Tess. 5:3). Disse to ord har været meget brugt, igennem det sidste årti, og det er et af tegnene på, at veerne som Jesus talte om - hvilke begyndte med Verdenskrigene (Matt. 24:7-8, se kommentar) - er ved at være stærke nok til at trængslen kan komme.

Om Antikrist der initierer denne trængsel, står der at han skal bekræfte eller håndhæve en pagt med "de mange" - uden tvivl en pagt med døden og døderiget, som Israel i gammel tid gjorde det med Ægypten (Es. 28:15) - et billede på verden. Trump har hermed forpligtet sig til at gøre alt han kan, for at etablere denne pagt, hvilken han mener USA er forpligtet til at gøre mulig. 


Debat: Trump deklarerer USA's ambassade i Jerusalem

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antikrists komme [24]; Israel [103]; Jerusalem [11]; Palæstina [44]; Palæstinensisk stat [22]; Politik [116]; USA [19];

Flere nyhedsblogs fra 2017