Obadias' profeti venter lidt endnu

Lagt på d. 18/01-17


Udskriv


Med glæde kan vi konstatere, at hele verden endnu ikke har vendt sig mod Israel, hvilket var det frygtede resultat fra konferencen i Paris, d. 15-01-20171. Udfaldet var absolut overraskende, og det lader til at Guds tid af nåde endnu er i kraft.

Ikke nok med at fredskonferencens erklæring om både en Israelsk og Palæstinensisk forpligtelse til samarbejde om en to-statsløsning blev afvist, også FN's erklæring om Israels ophør af bosættelser i 1967 områderne blev afvist.

Under et møde mellem 28 udenrigsministre ved et råd i EU, pressede Frankrig efter sigende for at rådet skulle vedtage både FN Sikkerhedsråds resolution 2334, så vel som at vedtage deklarationen fra Pariskonferencen. Storbritannien, Ungarn, Litauen og Balkanlandene afviste deklarationen og blokerede at rådet kunne vedtage nogle af delene...

... Forud for konferencen, opfordrede nyvalgte præsident Donald Trump angiveligt Storbritannien til, ved FN Sikkerhedsråds møde tirsdag, at nedlægge veto mod ethvert forsøg på resolutioner imod staten Israel, forud for Trumps indvielse på fredag2


Jeg tror vi har set Gud gribe ind i historiens gang. Mens verden generelt set er klar til en samlet undertrykkelse af Israel, og forsøger i koordineret samarbejde at nå målet, står Gud dem imod, og de lykkes ikke med deres plot imod landet. Først når Guds tid er, vil de lykkes - ikke fordi de har magt, men fordi Gud i sin almagt lader dem.

Vi glæder os med Israel, og glæder os over at der endnu er tid til at omvende sig. Tusinder af muslimer kommer til Jesus i disse dage, og vi må løfte det undertrykte folk op i forbøn og bede Gud om at åbne deres hjerter for Jesus.

1 Se Er Obadias' profeti ved at nå sin opfyldelse?

2 "Britain and Balkan states block European Council from adopting Paris declaration", Behold Israel, 17-01-2016


Debat: Obadias' profeti venter lidt endnu

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Antisemitisme [7]; FN [36]; Israel [104]; Mellemøsten [72]; Palæstina [45]; Palæstinensisk stat [23];

Flere nyhedsblogs fra 2017