Obama og Skyggeregeringen

Lagt på d. 07/03-17Som fortalt i artiklen Mediekrig mellem to verdensordener, tyder meget på at snigmordet på Kennedy, havde at gøre med hans trussel om at afsløre en kontrollerende skyggeregering bag den valgte regering i USA, hvilket lækkede mails fra Hillary Clinton's mailserver også afslører:

Der var en magtfuld gruppe af meget højtstående statslige embedsmænd, som nogle omtalte '7ende etages gruppen' eller 'Skyggeregeringen'. Denne gruppe mødtes hver onsdag eftermiddag for at diskutere FOIA processen, kongresjournaler, og alt Clinton-relateret til FOIA/ kongresforespørgsler1


FOIA (Freedom of Information Act) er et agentur, der arbejder for at befolkningen skal vide hvad der sker i deres regering. Med andre ord diskuterer skyggeregeringen denne offentliggørelse af information, med henblik på ikke at få afsløret følsomme oplysninger om den fungerende regering - med andre ord igen, handler det om censur og hemmeligholdelse.

Som citeret så ofte før, udtalte Henry Kissinger, USA's tidligere udenrigsminister og højtstående Illuminatimedlem om Obama, at "Hans opgave vil være at udvikle en overordnet strategi for Amerika i denne periode hvor, virkelig, en ny verdensorden kan skabes. Det er en stor mulighed, det er ikke kun en krise"2.

Se interviewet her:Paul Sperry fortæller i New York Post om Obama:

Han arbejder bag scenen på at etablere det der effektivt vil være en skyggeregering, ikke bare for at beskytte sit truede eftermæle, men for at sabotere den kommende administration og dens populære "Amerika Først" agenda.3


Da Trump ikke følger den venstreorienterede liberale direkte vej mod oprettelsen af despoten Antikrists verdensrige, arbejder skyggeregeringen ikke for, men mod ham. Trump skal ødelægges så hele verden kan se, at hverken fædrelandskærlighed eller højrefløjspolitik er vejen frem i en moderne, liberalt ansporet global verden.

Artiklen fortsætter:

Han gør det igennem et netværk af venstrefløjs nonprofit organisationer, ledet af Organizing for Action. Normalvis ville man forvente en organisation etableret for at støtte en politiker og hans agenda, at lukke forretningen efter kandidaten forlader embedet, men ikke Obama's OFA. Snarere sætter den i gear til kamp, med en voksende krigs-skattekiste og mere end 250 kontorer på tværs af landet.


Artiklen fortæller endvidere at Obama har en hær på mere end 30.000 urostiftere, som er parate til at gå i gaderne og bekæmpe Trump i hver en sag han vender - og Obama vil som 'Der Führer' lede slagets gang fra en bunker, mindre end 3 km. fra det Hvide Hus.

Siden Donald Trump blev valgt, har dette lidet kendte, men vel-finansierede protestvåben styrket staben og forstærket rekruttering af unge liberale aktivister, og det erklæres på hjemmesiden, "Vi trækker os ikke". Besluttet på at redde Obama's arv, tegner de krigsfronterne for indvandring, ObamaCare, racerelationer og klimaændringer.


Denne skyggeregering, som fortsat arbejder for Obama der af eliten har til opgave at etablere en strategi for Amerika og den Nye Verdensorden, arbejder for at udbrede venstreorienteret propaganda, som jeg taler om i artiklen Mediekrig mellem to verdensordener. Det handler om alt lige fra velovervejede misfortolkninger af Trump, til opsætning af falske nyhedshjemmesider, til at fortie information igennem ukorrekt eller lempende ordbrug og svage hints til vigtige informationer gemt væk i tekstmængden. F.eks. var der under valget en side kaldt "Salt Lake City Guardian" (http://www.saltlakecityguardian.com) der på bestilling fra "20th Century Fox" spredte falske nyheder om Trump4, som nu er pillet ned igen. De brugte på samme måde nyhedssider som The Sacramento Dispatch, Houston Leader, NY Morning Post og Indianapolis Gazette5.

Medierne bruges af skyggeregeringen, og igen - som afsløret af David Rockefeller ved den Trilaterale Kommission i 1991, hvor han takkede medierne for deres diskretion, "Det ville have været umuligt for os at udvikle vores plan for verden, hvis vi havde været underlagt offentlighedens skarpe lys igennem disse år".

Henry Kissinger siger i et andet interview at, "Jeg kender synspunktet, at man begynder med at omforme hele verden til vores politiske filosofi. Jeg tror ikke det kan gøres på en eller to administrations perioder". Der er ingen tvivl om, at hvis Trump er ægte, så er han et kæmpe tilbageslag for denne plan. Havde eliten fået deres Hillary, ville planen have fået sin tredje periode, og måske det ville være nok til at få omformet verden til elitens politiske filosofi?

Se interviewet her:


Konsekvensen af dette er, at vi ikke kan stole på venstreorienteret nyhedsdækning af venstreorienteret demonstration. Det er iscenesat og skildrer ikke det sande billede af Amerikanernes forhold til Trump. Efter hans tale til kongressen, viste en meningsmåling at over 75% af Amerikanerne anerkendte talen6, så den hadske propaganda er ikke sand.

1 "New FBI release on Clinton email probe refers to 'Shadow Government'", CNBC, d. 17-10-2016

2 "Kissinger: Obama primed to create 'New World Order'", WorldNetDaily, d. 06-01-2009

3 "How Obama is scheming to sabotage Trump's presidency", New York Post, d. 11-02-2017

4 "Filmselskab brugte falsk nyhedssite til at promovere gyser-film", Politiken, d. 17-02-2017

5 "20th Century Fox Used Fake News to Publicize 'A Cure for Wellness'", The New York Times, d. 15-02-2017 og "20th Century Fox Gives Real Apology for a Fake News Campaign", The New York Times, d. 16-02-2017

6 "Poll: More than 3 in 4 Americans give thumbs-up to Trump address", The Hill, d. 01-03-2017


Debat: Obama og Skyggeregeringen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Barack Hussein Obama [24]; Donald Trump [9]; Fake News [10]; Journalistik [19]; Konspiration [53]; Politik [116]; USA [19]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2017