USA ophæver forbud mod modificering af virus

Lagt på d. 26/12-17På trods af gentagende graverende fejl, hvor skødesløs håndtering af dødelige sygdomme har forårsaget at de har forladt laboratorier, og truet med at forårsage pandemier, har USA netop ophævet et forbud mod at modificere virusser, så de bliver mere dødelige.

FORSKERE, der er ivrige efter genetisk at manipulere vira til at blive endnu mere dødelige, for at forstå, hvordan pandemier opstår, har fået grønt lys i USA. 

Præsident Trump's forbundsregering ophævede i går et treårigt forbud mod at tillade en sådan forskning finansieres.

Forbuddet blev indført, efter at eksperterne slog alarm over, at sådanne "monster" bakterier muligvis kunne undslippe laboratorier - slippe præcis den type pandemi løs, som de havde til hensigt at undgå.1

Da disciplene spurgte Jesus, "hvad er tegnet på verdens ende", svarede Han bl.a., "at der vil være hugnersnød, pest og jordskælv" (Matt. 24:7, KJV). Pest er det græske loimós, der beskriver plager og sygdomme. At videnskaben er nået så langt som de er inden for de sidste årtier, og tilmed har tillagt sig den frækhed at hacke Guds skabning, er meget iøjnefaldende idet det sker lige op til denne tid lige før Jesus kommer igen. Samtidig omfavner samfundende det, på trods af at de store klokker for masseudryddelse alarmerer over hovederne på os. 

Verdensomspændende frygt for en utilsigtet frigørelse af en potentielt dødelig ny virus blev forstærket i 2011, efter at virologer i 2011 bevidst havde muteret det dødelige fugleinfluensavirus i en art, som kunne overføres gennem luften. Det blev testet på fritter på grund af ligheder mellem deres åndedrætssystem og vores... Andre hændelser har fortsat givet årsag til frygt. I 2015 blev det rapporteret, at det Amerikanske militær ved et uheld sendte levende miltbrandvirus til Australien2. De amerikanske nationale sundhedsinstitutter fandt i 2014 et glemt lager af den tilsyneladende udrydde koppevirus, der havde været opbevaret i en fryser i 50 år3.

Der skal så lidt til ved et uheld at slippe døden løs. Kan vi have tillid til laboratoriernes sikkerhedsforanstaltninger, eller forskernes ufejlbarlighed. Ikke ifølge Bibelens afsløring af fremtiden. Der er ingen tvivl om, at det vi bevidner her, er medvirkende til det, Åb. 6:8 fortæller om, at en fjerdedel af Jordens befolkning vil slås ihjel med "sværd og med hunger og med pest og ved jordens vilde dyr" (den Danske 1871 oversættelse). Hvis der er 7,4 milliarder på jorden, svarer dette til 185.000.000 døde (1,85 milliarder mennesker).

Jesus har advaret, og ville verden dog bare lytte, kunne det undgås. Men ingen lytter, og jo dybere videnskaben går ind i modificeringen af Guds skaberværk, jo tættere kommer vi på menneskelig udryddelse.

1 "US lifts ban on genetically modifying viruses to make them more deadly", news.com.au, d. 21-12-2017
2 "Live anthrax sent to Australia: US officials", news.com.au, d. 30-05-2015
3 "Vials containing the deadly smallpox virus have been found in a forgotten 1950s cardboard box at the back of a cold store", news.com.au, d. 09-07-2014


Debat: USA ophæver forbud mod modificering af virus

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Befolkningsreduktion [45]; Donald Trump [9]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2017