En verden imod Jerusalem

Lagt på d. 21/12-17FN er i alarmberedskab fordi Trump har anerkendt Jerusalem som Israels hovedstad1. Araberne mener at Jerusalem tilhører deres folk, det såkaldte palæstinensiske folk, og FN mener ikke at USA kan anerkende Jerusalem - det er en forhandlingssag mellem Israel og Araberne. Medierne har ikke været så flinke til at berette, at Tyrkiets Erdogan d. 17-12-2017 aflagte løfte om også at åbne deres ambassade i Jerusalem, for at erklære Jerusalem hovedstad for en fremtidig palæstinensisk stat2.

Det er intet mindre end underholdende, at Erdogan gør krav på Jerusalem, samtidig med at han:

opfordrede alle medlemslande til at forsvare Jerusalems historiske status2

Jo længere tid der går, jo mere arkæologisk materiale akkumuleres som bevis for Jødernes historiske eksistens i Jerusalem - præcis som de historiske optegnelser forkynder i Bibelen. Erdogan er et velovervejet historisk analfabet, der med tåbelighedens ignorance kæmper mod Skaberen der har udvalgt sig præcis det folk og land, som nu er hvor Han har bestemt det skal være.

Samme kræfter og samme modstand der blev set i 1948, da Jøderne - efter FN i 1947 havde erklæret Israel for en selvstændig stat - begyndte at rejse hjem, stod hele verden dem imod. Uden hjælp fra omverden, måtte Jøderne kæmpe alene mod de omkringliggende arabiske lande for deres erklærede ret til landet. Enhver student af alle disse begivenheder ved, at uden Guds hånd i det hele ville der ikke være noget Israel i dag. Mod alle fysiske omstændigheder, hvor en stor verden naturligt ville have knust et lille folk, bosatte Jøderne sig igen, nævekæmpende mod Arabernes artilleri, i Israels oldgamle land.

Det er dog langt fra enden, og kampen kæmpes endnu. FN, som repræsentant for verden, anerkender ikke Jerusalem som Israels hovedstad. Dertil kommer at selvom USA kæmper for Israels ret, er det med ordene taget ud af Paulus’ advarsel for vores tid - når de siger fred og sikkerhed, er ødelæggelsen pludselig over dem1.

Uanset om lande er for eller imod Israel, vil deres anstrengelser i sagen virke ødelæggelse - politikere kan ikke regere, men er marionetdukker i den åndelige verden - og efter deres (og folkets) fuldstændige ødelæggelse af verdenssamfundet, vi Gud selv vise sig på scenen og genoprette alt, som Han alene formår det.

I alt dette, blander Rusland - Bibelens Magog - sig selvfølgelig i debatten. Efter afstemningen i FN's sikkerhedsråd, tilbyder Rusland sig selv som en ærlig Mellemøstlig mægler.

Rusland tilbyder at spille rollen som en "ærlig ordstyrer" i den Israelsk-Palæstinensiske konflikt, efter USA nedlagde veto mod en FN Sikkerhedsråds beslutning*, som blev støttet af 14 nationer i den 15-medlemmers forening.

Da den russiske diplomat opfordrede alle involverede parter til at "vise tilbageholdenhed" sagde han: "Vi er parate til at blive en ærlig ordstyrer her", og sagde mellem linjerne, at USA's handlinger favoriserer Israel.

Moskvas stedfortrædende FN-udsending, Vladimir Safronkov sagde, at Rusland er parat til at holde direkte samtaler mellem de to parter - og effektivt erstatte USA - og insisterede på, at det er vigtigt at bevæge sig "så hurtigt som muligt mod direkte israelsk-palæstinensiske forhandlinger"3

* Beslutningen er FN's forsøg på at forhindre Trump's anerkendelse af Jerusalem som hovedstad, og trække sine planer tilbage.

Gud har afsløret for os, at Magog, Rusland, vil gå imod Israel sammen med horder af nationer, og mens Rusland på det kraftigste søger at blive hovedaktøren i Mellemøsten, kæmper de politisk imod USA på flere fronter, inkl. sammen med Kina, Indien, Brasilien m.fl. at erstatte dollaren som global finansielt system4.

Alt i alt ser vi, at verden er i en fortsat glidende bevægelse mod Bibelens beskrivelse af endetiden, og de forventede aktører begynder at indtage sine roller.

1 Trump deklarerer USA's ambassade i Jerusalem
2 "Turkey vows to open 'Palestinian embassy' in Jerusalem", Israel National News, d. 17-12-2017
3 "Russia offers to become 'honest mediator' in Israel-Palestine conflict after US' veto at UNSC", International Business Times, d. 19-12-2017
4 Se "Kina, Rusland bejler til centralasiatiske lande med rednings økonomi" og "Sanktioner mod Rusland - en indsprøjtning til Antikrists rige?"


Debat: En verden imod Jerusalem

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Donald Trump [9]; FN [36]; Gog & Magog [23]; Israel [103]; Jerusalem [11]; Mellemøsten [72]; Palæstina [44]; Palæstinensisk stat [22]; Rusland [23]; USA [19];

Flere nyhedsblogs fra 2017