Endetidens løgn identificeret i vort sprog

Lagt på d. 05/01-17Bibelen har advaret os, at vores tid, endens tid, vil være præget af løgn. Paulus sagde at Antikrists komme "er ifølge Satans virke med al magt... og med al uretfærdighedens bedrag/vildfarelse/blændværk/illusion/vrangforestilling/svig" (2. Tess. 2:9-10, KJV). Om Satan siger Jesus, "der er ikke sandhed i ham. Når han taler løgn, taler han af sit eget; thi han er en løgner, ja, løgnens fader" (Joh. 8:44). Som vi nærmer os Antikrists fremtræden, vil løgn og bedrag tage til - og det er helt naturligt, for skal verden bedrages, kræver det konspiration med løgn som virkemiddel.

Vi har i århundreder haft betalte medier, der i elitens hænder har styret befolkningen den ønskede retning, hvor de i kølvandet af befolkningen selv - med illusionen af demokrati - kan lede verden ind i Antikrists favn, ind i en ugudelig tid uden fortilfælde, kaldt trængslen.

Som Illuminaten David Rockerfeller sagde, ved et møde i 1991 med den Trilaterale Kommission, endnu en af Illuminati's klubber:

Vi er taknemmelige til Washington Post, the New York Times, Time Magazine og andre store udgivere, hvis direktører har været med på vores møder, og respekteret deres løfter om diskretion, i næsten 40 år. Det ville ikke have været muligt for os, at udvikle vores plan for verden, hvis vi havde været genstand for offentlighedens skarpe lys, igennem de år... Men verden er nu mere sofistikeret og parat til at marchere i retning af en verdensregering1


De færreste ved hvor ødelæggende Obamas administration har været igennem de sidste otte år (se evt. mere om Obama her: "President Barack H. Obama", akdart.com) - Obama om hvem illiminaten Rockefeller sagde:

Hans opgave vil være at udvikle en overordnet strategi for Amerika i hans periode hvor, virkelig, en ny verdensorden kan blive skabt2


Nu hvor elitens medier igennem årevis har dannet vore holdninger og meninger igennem løgn og manipulation, har der dannet sig et nyt ord der er registreret i Oxford Dictionaries - og ordet er tillægsordet: "post-sandhed"

Sprogforskning foretaget af Oxford Dictionaries redaktører, åbenbarer at brugen af ordet post-sandhed er steget med ca. 2000% i forhold til brugen i 2015… Det er også blevet associeret med et bestemt navneord i frasen "post-sandheds-politik"... præfikset i post-sandhed har en betydning mere i retning af "tilhørende en tid hvori det specifikke koncept er blevet uvigtigt eller irrelevant"... "Næret af fremgangen for sociale medier som nyhedskilder og en voksende mistro til fakta tilbudt af etablissementet, har post-sandheds konceptet fundet sit sproglige fodfæste i nogen tid"... Jeg ville ikke blive overrasket hvis post-sandhed bliver et af de definerende ord i længere tid3


Post-sandhed definerer vores tid, som værende en tid hvor sandheden er lagt bag os - sandhed er blevet uvigtigt og irrelevant. En tid, der ifølge Satans virke med al magt vil være præget af bedrag, vildfarelse, blændværk, illusion, vrangforestilling, svig og løgn. De etablerede nyheder kritiserer Donald Trump for at gå uden om dem, og bruge sociale medier. De har fundet på konceptet falske-nyheder for at miskreditere alle andre kilder end dem selv. Men de er løgnerne! Ikke at der ikke er løgnere blandt andre nyhedsmedier, hvilke der uden tvivl vil blive mange flere af for at forøge misinformationen. Men sagen er, at vores tid er, efter Bibelens Ord, en tid hvor løgn har efterladt sandheden i fortiden.

1 "David Rockefeller's 1991 Bilderberg Quote", Rense.com

2 "Kissinger: Obama primed to create 'New World Order'", WorldNetDaily, d. 06-01-2009

3 "Oxford Dictionaries Word of the Year 2016 is...", Oxford Dictionaries


Debat: Endetidens løgn identificeret i vort sprog

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Journalistik [19]; Konspiration [53]; Politik [116]; Samfund [67];

Flere nyhedsblogs fra 2017