Paris-aftalens pris og effekt

Lagt på d. 04/06-17Da Donald Trump trak USA ud af Paris-aftalen, som Obama egenrådigt underskrev i 2016, hylede prominente politikere og skuespillere op, for at gøre opmærksom på at Trump virkelig er en mentalt forstyrret dummernik, der burde stilles for rigsretten og dømmes til spjældet.

Bjørn Lomborg, statistiker ved Copenhagen Consensus Center, har kikket på tallene for Paris-aftalen - og det er et ressourcespild uden lige. Han kalder det "Store udtalelser og vage specifikationer".

Det, som Trump har afvist ved at nedlægge aftalen fra USA's side (han vil genforhandle en mere fair aftale1), det er - hvis USA holder aftalen - ikke bare de 14 aftalte år, men de næste 83 år indtil 2100 - så vil - hvis FN's modeller er korrekte, hvilket de igen og igen viser sig ikke at være - temperaturstigningerne falde med 0.013 grader celsius. Obama lovede yderligere nedskæringer i hans "Clean Power Plan", og om det umulige skulle ske, at det alt sammen blev overholdt de næste 83 år, ville det - igen, hvis klimamodellerne er korrekte - sænke temperaturstigningerne med 0.031 grader celsius. Det vil, siger Lomborg, udskyde den globale opvarmning med ca. 8 måneder ved dette århundredes afslutning.

Hvis alle 178 lande, som er blevet skrevet ind i denne aftale overholder alle aftaler de næste 83 år, vil den samlede anstrengelse forårsage et fald i temperaturstigningerne på 0,167 grader celsius. Det vil udsætte katastrofen med under 4 år hvis alt overholdes indtil 2100.

For at bremse verdens undergang, siger FN's beregninger, skal vi nedsætte temperaturerne med 2 grader celsius, så vi har kun nået 12% af målet, og prisen vil, fortæller Lomborg, være mindst 659 trillioner kroner. Det er 659 million millioner kroner, 659.000.000.000.000 kr.

Skulle vi regne prisen ud for at nå 2 graders målet, vil prisen være 5.491.000.000.000.000 kroner. Der siges at være højest 7.910.000.000.000.000 kroner i verden (1,2 kvadrillion dollars), så prisen vil være næsten hele verdens økonomiske beholdning - 69% af verdens økonomi. Der vil være 2.419.000.000.000.000 kroner tilbage, hvilket vil være ca. 345.571 kr. til hver borger i verden - det er en årsløn for den højere gennemsnitlige vestlige borger.
Paris aftalen vil koste ca. 6.594.000.000.000 (6,6 trillioner) kroner om året i 14 år, dvs. ca. 92 trillioner kroner, og vil ikke gøre noget som helst for klimaet. Det vil blot være penge der af eliten, i klimaets navn, kan distribueres mellem landene.Mens tusinder af mennesker rammes af naturkatastrofer, og jo flere mennesker på Jorden desto flere vil rammes, så bruger politikerne bogstaveligt talt trillioner af kroner på pjat. Alle de penge kunne bruges til at styrke samfundene mod naturkatastrofer. Mens alle der taler imod den klimatiske alarmisme forbandes som værende forrædere imod fremtidens befolkning, og som ifølge de religiøse klimaforkæmpere burde dømmes som sådant nu og her, så forbryder eliten og deres politiske marionetdukker sig mod menneskeheden, og spilder befolkningens surt tjente penge på bureaukrati.

Det er meningsløst at tale med mennesker om, som er ukendt med Bibelen. Men vi der har fået fremtiden forkyndt fra fortiden i Guds Ord, vi ved at eliten er ved at opbygge et nyt verdensimperium. Det kræver at de kan føre penge fra den rige del af verden til den fattige del, for at opbygge de profeterede 10 kongeriger. De kan ikke bare gøre det ud af det blå, og har brug for en trojansk hest, hvilket er klimasagen. I denne sags tjeneste forsøger de at skræmme os til at betale for fremtidens eksistens - det har bare intet med klima at gøre, men alt med den kommende trængsel at gøre!

Som jeg så ofte har pointeret før, så er Grønland, klimasagens maskot, kaldt Grønland fordi den engang var grøn. I 985 slog Erik den Røde sig ned på vestsiden af Grønland, og opførte 280 gårde hvor de dyrkede jorden og havde kvæg igennem flere hundrede år.Klimaet har altid ændret sig, og ingen - absolut ingen overhovedet, kan sige hvordan vejret ville se ud i 2100, hvis kloden fortsatte som den gør nu - og ingen - absolut ingen, kan med menneskelige anstrengelser ændre på klimaforandringer. Vi ved som informerede igennem Guds Ord, at Jesus snart kommer igen og genopretter alt, og klimaet vil ændre sig i 1000årsriget, et rige af fred og ro under Fredsfyrsten. Alene Han kan som Skaber af alt, forbedre sin skabelse. Alt vi som mennesker kan, det er at nedbryde og ødelægge. Det har vist sig sandt lige siden syndefaldet, og det vil kulminere i trængslen.

1 "Trump: US is withdrawing from Paris climate agreement but wants to renegotiate", CNBC, d. 01-06-2017


Debat: Paris-aftalens pris og effekt

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Donald Trump [9]; FN [36]; IPCC [15]; Klimaforandringer [178]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2017